Asistent pedagoga- platová třída 9?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@00ivet píše:
Kdybych se jako vychovatelka dozvěděla, že asistentka u nás na škole má stejnou 9. platovou třídu, tak si taky řeknu vedení, že chci postoupit do vyšší platové třídy nebo, že chci jít dělat asistentku. Když vidím jaké děti u nás na škole dostanou asistentku, holky konci ve dvě a v pohodě si můžou jít na nemocenskou, aniž by je někdo musel zastoupit a byly by ve stresu, tak bych se jim na to jako vychovatelka vykašlala.
No u nás mají AP rozhodně víc práce než vychovatelka. A když chybí, je to vážný problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Takže bez VS nemá cenu ani žádat o 9platovou?
Považuje se za VS i titul Bc?
Ano.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oriseka píše:
Nemyslim. Predtim jsem delala jinde a mela 8.platovou tridu. Byla jsem ruzne na pohovorech a nabizeli mi 7. a nebo 8.tridu. Myslim, ze se me zde snazi udrzet.
Možná. Ale je to dost výjimečné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Já jsem právě hned po škole nastoupila jako AP( takž rodinné důvody- děti atd)..jelikož ale pracují ve školství pouze od září, nevím, jestli to není troufalé…
Pokud jsi v práci od září, tak to troufalé je. Jsou kraje, kde je AP přebytek, je lepší držet ústa a krok, taky by Tě mohli od září vyměnit.
Když vydržíš, je naopak možné, že příští rok dostaneš osobní ohodnocení nebo jiné nenárokové složky mzdy. Takto se na mnoha školám dorovnává AP plat, který neodpovídá skutečné práci a vzdělání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tak tohle je pripad od pripadu. Ja kdyz jako asistentka chybim, tak musi jit nekdo misto me. Neni mozne, aby integrovane dite bylo bez dozoru. Stejne je to problem, protoze je zvykle na me. Vychovatelka ma i neprimou cinnost. AP nic takoveho nema, ikdyz cas navic treba taky travi. AP ma skoro vzdy uvazek na dobu urcitou. Kazda prace ma sva specifika-vyhody a nevyhody.
mame asistentky, ktere vecne nejsou ve skole, popr. ve tride. Nikdo je nezastupuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
mame asistentky, ktere vecne nejsou ve skole, popr. ve tride. Nikdo je nezastupuje.
Pokud to se to zvlada i bez AP, tak ano. U nas to neni mozne z bezpecnostnich duvodu. Agresivita. Snazime se to resit.
- Citovat
- Upravit