Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den prosím radu, dcerka 3,5 roku má zánět dutin a dostala augmentin duo, bere je od pátku, dneska je neděle a žádné zlepšení zatím, pořád kašel jako hrom, kdy tak zabere? Druhá otázka: Mudr napsala dávkování 4,5 ml, dostala jsem pouze jednu lahvičku a dneska třetí den už nemá skoro ani půlku, na obalu pisi, že má brát aspoň pět dní, myslíte že zapomněla napsat druhou lahvicku? Já ani nevím kolik dní má uzivat
Atb zaberou tak za tři čtyři dny, zítra bude líp. Na kolik dávek ti to vyjde si snad snadno spočteš pokud víš kolik má lahvička obsah ![]()
Nejsem si jista, ale mám pocit, ze nám ho v lékárně naredili.Jo a malej se mi hned po dobrani osypal-alergie.
@ka2ka dávka mi vyjde tak do toho rána do úterý možná jen už fakt zítra všichni to pravé mají aspoň na pět dní a to mi nevyjde, proto si říkám, jestli se nestala někde chyba
Atb bývají minimálně na týden aby poradne zabrali. Není nic jednoduššího než zavolat zítra doktorce
.At je male brzo lip!! ![]()
@b22 tak bere pátek, sobota, neděle, pondělí a uterý takže to na pět dní vyjde ![]()
@24Martina máme ho též naradeny, za jak dlouho vám pomohl a na jak dlouho jste ho měli vy?
@b22 na zánět středního ucha a na 7 dni.Za jak dlouho zabral nevím, jemu ulevilo hlavně to pichnuti ucha.
@ka2ka tak pokud by to měla pouze do úterý, tak ji to moc nepomohlo, když se mi pořád duši a taky v pátek byla pouze jedna dávka a má tam už fakt málo, přikládám foto
@b22 hmm tak to je fakt maloučko, tak jedině zavolat mudr a zeptat se ![]()
@ka2ka já k ní zítra půjdu a zeptam se no…ale fakt jsem z toho špatná, že třetí den žádné zlepšení, jedná paní na fcb mi píše, že by to mělo zabrat za tři dnů, což je dneska, tak jsem z toho fakt už spatna
@b22 nezapoměn ze v pá měla jen jednu dávku myslímže se zlepší až zítra hlavně když už to měla hodně rozjetý
@ka2ka moc diky za utechu, zitra napisi jak jsem dopadla:) mela jsem v planu jit k mudr, ale stejne jsem mela brouka v hlave a tak jsem se tu musela zeptat, hezky vecer holky:)