China shop
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Zkus si projí tenhle web, jsou tam návody a seznam obchodů včetně recenzí
: http://zbozizciny.hys.cz/index.php/
@suik @mikitaa : Jste pěkní pokrytci, takhle se k nám chovají téměř všechny obchody, co dovážejí. Vás fakt nese*e, že třeba DM je o 30% dražší než když zajedete za hranice?
Kupujeme tady předražené zboží snad úplně všude, tak proč si trochu nepomoci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@savik tak me to nestve, pac za temi hranicemi sem, zas tu mame ale jine zbozi drazsi ![]()
proc bych ale mela byt pokrytec to nechapu, cilem kazdeho obchodnika je vyhodne nakoupit a dobre prodat. A kdyz to lide kupuji, tak proc ne.
Ze je treba jinak nastavena dan, jine odvody na socialnim a zdravotnim a tim je cena jina te nenapadlo?
jestli se ti cena zbozi nelibi, nikdo te nenuti to kupovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@suik : Tak když žiješ jinde, tak je mi jasné, že tě to neštve, tak se tě má poznámka ani netýká
. Nechápu jak souvisí odvody daní? Šlo mi spíš jak jsou na tom jinde, porovnáš-li platy a životní náklady.
Ale na 100% souhlasím, kde je poptávka tam je nabídka, je to i blbost lidí
.
Ale zrovna v tomhle případě, kdy holky dovážejí padělky (což je nelegální), prodávají na FB (což myslím taky není úplně v pořádku, ale nevím nezjišťovala jsem) a za nehorázné ceny a kolikrát to nedělají ani přes živnost, takže neplatí daně. Taky často padělky vydávají za originály, což je největší sviňárna
. Neříkám, že všichni.
koukni tu, je to hnus: http://www.protivna-blondyna.cz/…y-kseft.html
http://www.protivna-blondyna.cz/…evdecni.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@savik no jo..jedna o voze a druha o koze…ja mluvim o normalnich podnikatelich…a ano odvod dani s tim souvisi…u nas to stat ma tak nastaveno…pokud to delam legalne a vozim zbozi z ciziny…tak musim zaplatit clo a dan…a proto mohou byt ceny vyssi nez v jinych zemich kde je to treba jejich vyrobek a clo se jich netyka..dane mohou mit nastaveny taky jinak apod. takze pokud kupujes nemeckou znacku tady tak je jasne ze je drazsi nez v nemecku…to jinak proste nejde. slovo pokrytec v teto souvislosti vubec nevim jak mam chapat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mikitaa : Máš pravdu mluvíme jedna o koze a druhá o voze. Mě spíš bylo líto, že jste se do zakladatelky tak pustili a udělali z holek, co prodávají předražené zboží chudáky, co si chtějí trochu přivydělat
A z mojí zkušenosti (malé zkušenosti), jsem na normální podnikatelky nenarazila, spíš na výčůrance, jak jsem dala odkaz výše ![]()
Pokrytec jsem myslela tak, že každý nadává jak je draho a pak tohle omlouvá, ale jestli to neděláš tak se opravdu omlouvám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zboží co lze odeslat po kuse: 1 Piece Only
Free Shiping Czech R.: Zdarma poštovné do České republiky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja se nechci tech prodavajich nejak zastavat, uprimne, je mi to spis proti srsti, cinu nemam rada…ale chapu, jak uvazuji. ZL by na to mit ale meli a tim i zapocitane naklady co z toho plynou, jestli to tak nemaj, tak to je blby.
Ja hlavne reagovala na to, jak se zakladatelka desne pozastavovala nad tim, ze ji to nechteji prozradit.
srovnavat velke firmy fakt nejde…me samotne je zahadou, ze treba detska vyziva a tak je tu znatelne levnejsi, ale kdyz chci koupit nemeckou latku (siju), tak se mi vyplati ji koupit z ceskeho eshopu nez tady, kde ta cena je fakt vysoka. To treba stve me.
@savik jako me to v cr taky stve, jezdime tam a obcas musim neco koupit (kase, prikrmy), kdyz dojde to co si dovezeme. To se mi pak kroutej prsty nad predrazenym hippem, tak sahnu po hamanku, kterej je zase hnusnej ![]()
ale to je proste neco jineho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@savik tak jak pise suik…nic neomlouvam…na cechy jako na narod hrda nejsem…podminky k podnikani jsou tu primo otresne…nektere ceny a platy hrozne…se vsim souhlasim…ale slo jen o to ze se zakladatelka divila ze ji obchodnik neprozradi sve zdroje…no..to musis uznat ze by obchodnik daleko nedosel…kdyby kazdemu na pozadani sdeloval sve dodavatele. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@suik píše:
Ja se nechci tech prodavajich nejak zastavat, uprimne, je mi to spis proti srsti, cinu nemam rada…ale chapu, jak uvazuji. ZL by na to mit ale meli a tim i zapocitane naklady co z toho plynou, jestli to tak nemaj, tak to je blby.
Ja hlavne reagovala na to, jak se zakladatelka desne pozastavovala nad tim, ze ji to nechteji prozradit.srovnavat velke firmy fakt nejde…me samotne je zahadou, ze treba detska vyziva a tak je tu znatelne levnejsi, ale kdyz chci koupit nemeckou latku (siju), tak se mi vyplati ji koupit z ceskeho eshopu nez tady, kde ta cena je fakt vysoka. To treba stve me.
@savik jako me to v cr taky stve, jezdime tam a obcas musim neco koupit (kase, prikrmy), kdyz dojde to co si dovezeme. To se mi pak kroutej prsty nad predrazenym hippem, tak sahnu po hamanku, kterej je zase hnusnej
ale to je proste neco jineho
JA se nepozastavila, ja to zkusila u jedne maminky a dal sem se nepidila
ja ji napsala jen zda by me neprozradila dodavatele, ona ze ne a tim to skoncilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale uz to mam vyresene
jsem na fcb ve skupince kde budu spokojena
ale jinak dekuji vsem za reakce, at jizlive tak i ty normalni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ebay.com, tam koupis vse za polovicni ceny nez na fb strankach atd
nejlepe koukat na aukce, protoze to je zbozi vetsinou jeste levnejsi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit