Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky maminky, prosím Vás o radu, hlavně zkušenosti a tipy. Zvažujeme naši první dovolenou. Mám dvě dcerky 5 a 10let. Malá navíc trpí silným atopickým ekzémem a potrav. alergií. Na pláži by měly být oblázky a sprchy. Využití pro děti, obchod, promenáda po pláži, hlavně procházky, výlet. Slyšela jsem o akváriu? Děkuji za veškeré informace ![]()
Exěm do ninu-je tam léčivé bahno dobré na kožní problémy. ale je tam písek, daleko mělko,os.jsem tam nebyla. sprchy na pláži nejsou. dále španělsko, někde je jezero, které je slané jako druhé mrtvé moře, takže na kůži super, jen nevím jak se jmenuje, četla jsem o něm, psal to muž co tam pravidelně tráví 3 týdny, jezdí sněm, cestovkou a je to levné, jinak nic nevím.
@Black Cat píše:
Brela
Máte zkušenost? Jezdíte tam? Pokud bych mohla poprosit o tip na ubytování, budu ráda ![]()
Biograd na Moru.. oblázková pláž, na pláži sprchy. Příjemnou procházkou se dojde i na menší písečnou pláž. Možnost zapůjčení šlapadel a dalšího vyžití, zážitků
Je tam klouzačka a tobogán. U pláže jsou stánky, bary.. ve městě pak obchody a restaurace, pro děti atrakce, trampolíny.
U pláže nebo ve městě je nabídka výletů lodí. My byli na celodenním na Kornati
Pak večer je možnost absolvovat plavbu ponorkou. Po městě jezdí vláček.
A navíc jsme si udělali celodenní výlet do aquaparku, který je v Šibeniku.
No a to je asi tak všechno ![]()
@Nastys jojo ta ponorka je děsná. Nic v tom mořu nežije a prvně se poblil můj malej a hned na to kluk vedle… jo to byla úžasná plavba
V Biogradu jsou všude kameny a moře je dost mrtvé, zato spousta lidí. Tobogan tam je, placený a do slaného bazénu ( pěknej humus). Ale jsou tam ty restaurace, prolízačky, skákací hrady, moře lidí…
Osobně mám radši větší klid a proto jsme jezdili kousek vedle do sveti filip i jakob a do biogradu jen na výlety. (večer se v biogradu nedá moc zaparkovat)
@berry4 píše:
Je jedno kam jedeš. Hůlavně to chce pobyt na min. 14 dní.
noo byli jsme v černé hoře a vydrželi jsme tam 24 hodin:-) ten bordel bych déle nevydržel
@jakanas píše:
noo byli jsme v černé hoře a vydrželi jsme tam 24 hodin:-) ten bordel bych déle nevydržel
kde konkrétně jste byli, nebyl to ulcijn?
@mirecekblbecek už nevím, někde na začátku od chorvatska… ale projeli jsme to až k albánskám hranicím a bylo to čímdál horší. Nakonec jsme se vrátili k Dubrovníku a tam to bylo krásné
@jakanas píše:
@mirecekblbecek už nevím, někde na začátku od chorvatska… ale projeli jsme to až k albánskám hranicím a bylo to čímdál horší. Nakonec jsme se vrátili k Dubrovníku a tam to bylo krásné
v ulcijnu je nádherná písečná dlouhá pláž, ale lidé jsou tam špíny, koukala jsem na recenze hotelu a shodli se všichni. dubrovník, když jsem tam já byla před x lety bylo smutné velmi válkou poznamenané město, tak uuž je to opravené?
@berry4 píše:
Je jedno kam jedeš. Hůlavně to chce pobyt na min. 14 dní.
Určitě na 10 dní, ale co čtu i starší tipy, tak je toho spousta a člověk už v tom má guláš-rozhodnout se kde to bude to pravé, proto se ptám zkušenějších co už byli a můžou poradit.
@jakanas
S ponorkou nemám osobní zkušenost. Ale pokaždé, když jsme šli okolo, tak tam čekali zástupy lidí
Psala jsem jen, že je v Biogradu taková možnost. My za tobogán neplatili.
@Nastys píše:
@jakanas
S ponorkou nemám osobní zkušenost. Ale pokaždé, když jsme šli okolo, tak tam čekali zástupy lidíPsala jsem jen, že je v Biogradu taková možnost. My za tobogán neplatili.
Nastys prosím Tě a jeli jste přes CK nebo soukromé ubytování?