Chorvatsko s dětmi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11
3.3.16 18:10

Chorvatsko s dětmi

Ahojky maminky, prosím Vás o radu, hlavně zkušenosti a tipy. Zvažujeme naši první dovolenou. Mám dvě dcerky 5 a 10let. Malá navíc trpí silným atopickým ekzémem a potrav. alergií. Na pláži by měly být oblázky a sprchy. Využití pro děti, obchod, promenáda po pláži, hlavně procházky, výlet. Slyšela jsem o akváriu? Děkuji za veškeré informace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3436
3.3.16 18:21

Exěm do ninu-je tam léčivé bahno dobré na kožní problémy. ale je tam písek, daleko mělko,os.jsem tam nebyla. sprchy na pláži nejsou. dále španělsko, někde je jezero, které je slané jako druhé mrtvé moře, takže na kůži super, jen nevím jak se jmenuje, četla jsem o něm, psal to muž co tam pravidelně tráví 3 týdny, jezdí sněm, cestovkou a je to levné, jinak nic nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
3.3.16 18:59

Brela :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
3.3.16 19:06
@Black Cat píše:
Brela :palec:

Máte zkušenost? Jezdíte tam? Pokud bych mohla poprosit o tip na ubytování, budu ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22582
3.3.16 19:44

Biograd na Moru.. oblázková pláž, na pláži sprchy. Příjemnou procházkou se dojde i na menší písečnou pláž. Možnost zapůjčení šlapadel a dalšího vyžití, zážitků :palec: Je tam klouzačka a tobogán. U pláže jsou stánky, bary.. ve městě pak obchody a restaurace, pro děti atrakce, trampolíny.
U pláže nebo ve městě je nabídka výletů lodí. My byli na celodenním na Kornati :palec: Pak večer je možnost absolvovat plavbu ponorkou. Po městě jezdí vláček.
A navíc jsme si udělali celodenní výlet do aquaparku, který je v Šibeniku.
No a to je asi tak všechno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
3.3.16 20:06

@Nastys jojo ta ponorka je děsná. Nic v tom mořu nežije a prvně se poblil můj malej a hned na to kluk vedle… jo to byla úžasná plavba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
3.3.16 20:10

V Biogradu jsou všude kameny a moře je dost mrtvé, zato spousta lidí. Tobogan tam je, placený a do slaného bazénu ( pěknej humus). Ale jsou tam ty restaurace, prolízačky, skákací hrady, moře lidí…

Osobně mám radši větší klid a proto jsme jezdili kousek vedle do sveti filip i jakob a do biogradu jen na výlety. (večer se v biogradu nedá moc zaparkovat)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
3.3.16 20:13

Je jedno kam jedeš. Hůlavně to chce pobyt na min. 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
3.3.16 20:17
@berry4 píše:

noo byli jsme v černé hoře a vydrželi jsme tam 24 hodin:-) ten bordel bych déle nevydržel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
3.3.16 20:21
@jakanas píše:
noo byli jsme v černé hoře a vydrželi jsme tam 24 hodin:-) ten bordel bych déle nevydržel

kde konkrétně jste byli, nebyl to ulcijn?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
3.3.16 20:23

@mirecekblbecek už nevím, někde na začátku od chorvatska… ale projeli jsme to až k albánskám hranicím a bylo to čímdál horší. Nakonec jsme se vrátili k Dubrovníku a tam to bylo krásné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
3.3.16 20:25
@jakanas píše:
@mirecekblbecek už nevím, někde na začátku od chorvatska… ale projeli jsme to až k albánskám hranicím a bylo to čímdál horší. Nakonec jsme se vrátili k Dubrovníku a tam to bylo krásné

v ulcijnu je nádherná písečná dlouhá pláž, ale lidé jsou tam špíny, koukala jsem na recenze hotelu a shodli se všichni. dubrovník, když jsem tam já byla před x lety bylo smutné velmi válkou poznamenané město, tak uuž je to opravené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
3.3.16 20:35
@berry4 píše:

Určitě na 10 dní, ale co čtu i starší tipy, tak je toho spousta a člověk už v tom má guláš-rozhodnout se kde to bude to pravé, proto se ptám zkušenějších co už byli a můžou poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22582
3.3.16 20:38

@jakanas
S ponorkou nemám osobní zkušenost. Ale pokaždé, když jsme šli okolo, tak tam čekali zástupy lidí :nevim: Psala jsem jen, že je v Biogradu taková možnost. My za tobogán neplatili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
3.3.16 20:40
@Nastys píše:
@jakanas
S ponorkou nemám osobní zkušenost. Ale pokaždé, když jsme šli okolo, tak tam čekali zástupy lidí :nevim: Psala jsem jen, že je v Biogradu taková možnost. My za tobogán neplatili.

Nastys prosím Tě a jeli jste přes CK nebo soukromé ubytování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí