Chorvatsko v černu

30
20.6.20 21:49

Chorvatsko v červnu

Ahoj, jedeme s dvouletým synem za dva dny na Istrii, konkrétně do letoviska Rabac.
Máte někdo zkušenost s Chorvatskem v červnu? Já co si pamatuji z dětství, tak bylo v červnu vždy krásně, ale vzhledem k tomu, že mě nevadí ani studená voda, jsem si možná neuvědomovala, že až tak hezky nebylo :D
Všude jsem četla, že s malými dětmi je červen ideální.
A nechystá se někdo poblíž v podobném termínu?

Pěkný večer :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1573
20.6.20 22:17

Tak i kdyby Vám napsal kdokoli cokoli, asi to rušit nebudete, že? když je to za dva dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
20.6.20 22:20

Ahoj, teď je tam tchýně, někde nahoře Chorvatska a mají krásné počasí, celkem teplo, koupou se..My byli v Rabacu vloni koncem června ale to teda byly hice tam i tady :) Jinak tedy preferuji opak - jih Chorvatska v září…vloni to byla výjimka, ale nelituji, právě proto že bylo horko a studené moře tedy osvěžující ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
20.6.20 22:21

@evulinda79 Samozřejmě že jsem čekala, že se najde někdo jako Vy, díky moc za Vaši velmi důležitou odpověď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5619
20.6.20 22:27

Byli jsme 1× v červnu, teď už jezdime o prázdninách, děti jsou školní, já zaměstnaná ve školství. Červen byl fajn, nebylo tak velké horko, dalo se zo přežít bez klimatizace, dlouhé dny. Samo záleží na tom, jaký je rok, loni červen v CH propršel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
20.6.20 22:32
@stazka píše:
Byli jsme 1× v červnu, teď už jezdime o prázdninách, děti jsou školní, já zaměstnaná ve školství. Červen byl fajn, nebylo tak velké horko, dalo se zo přežít bez klimatizace, dlouhé dny. Samo záleží na tom, jaký je rok, loni červen v CH propršel.

My byli vloni uprostřed června a umírali jsme horkém😀 spadlo pár kapek jen v jeden den, což jsme nadšeně uvítali, jeli jsme na výlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
21.6.20 00:44
@majbary píše:
@evulinda79 Samozřejmě že jsem čekala, že se najde někdo jako Vy, díky moc za Vaši velmi důležitou odpověď…

však je to velice pravdivá a konstruktivní odpověď nebo když Vám někdo napíše ať tam nejezdíte, tak nepojedete? peníze v háji, dovolená v háji, asi ne, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
21.6.20 07:00

@evulinda79 A Vy nemáte asi nic lepšího na práci než psát jedovaté odpovědi, že? :) Samozřejmě že bychom dovolenou nezrušili, chtěli jsme jet v červu ať tak nebo tak… chtěla jsem znát zkušenosti ostatních, tak se zdržte hloupých komentářů a běžte se radši věnovat něčemu přísnosnějšímu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7902
21.6.20 10:05

Tak jako nejedete do jiného podnebného pásu, jen o kus na jih, takže šance máte podobné jako u nás :nevim: V rozpětí třeba 33 stupňů, slunečno a voda jako kafe…až po 13 stupňů, leje a moře má 18 :nevim:
Asi taky vidím větší smysl v tom, ptát se na takovou věc, když objednávám dovolenou. Když mám dva dny do odjezdu, tak normální člověk by se spíš podíval na předpověď počasí, než se ptal maminek, jaké tam měly počasí před pár lety touto dobou :lol: Takže si to vysvětluji spíš tak, že vás nezajímá ani tak počasí, jako spíš nemáte s kým pokecat o tom, že někam jedete, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí