Cirkusy - smutný článek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4456
3.8.18 13:27

Já cirkusy také nemusím. Ale přijde mi docela pokrytecké, jak hodně Čechů bojuje za svobodu zvířat, ale přitom jim není proti srsti zavřít na celý den do paneláku psa, který na ně 10 hodin čeká, až se vrátí z práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41127
3.8.18 15:49

@Katka372 @kruel Vy jste tedy vegetariánky či veganky? žádné maso? vajíčka? mléko? žádné zoo? vše z přesvědčení? pokud ano, smekám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
4.8.18 20:02
@Keyllah píše:
to je další level, záleží na každém. Já osobně mám zvířata rozdělená (možná blbě) na ty co jím a na ty ostatní. U ani jedné z kategorií, ale neuznávám týrání a mučení. Nicméně si myslím, že pokud má někdo takto vyhraněný názor na cirkus, v zoo a podobném je to dle mého nastejno. Pak tu máme třeba velkou Pardubickou -) líbí se to těm koním? neměly by být také volní? když už tedy někdo neuznává „zajetí“ a drezůru.....a pak jsou tu zvířata na jezení. Podle mě, pokud to nemá být jen alibistický pokrytecký výkřik, měl by ten dotyčný být vegan a nejít se podívat ani do zoo.Jaký máš na to názor ty?

Vyhraněný názor nemám :) Nelíbí se mi týrání zvířat. Proto nenavštěvujeme cirkusy a ani žádné parky a atrakce, kde jsou drezurovaná zvířata. Do ZOO a na farmy, kde je o zvířata (snad) dobře postaráno, sem tam jezdíme s dětmi. Velkou Pardubickou nesleduji, nepodporuji.

Osobně používám kosmetiku netestovanou na zvířatech a / nebo (aspoň) vegan. Protože tohle testování vnímám jako velmi kruté a zcela zbytečné. Co se týče jídla, občas si dám lososa. Jinak maso nekupuji, nepřipravuji. To někdy dělá manžel. Mléko nepijeme vůbec, jen děti mají pár svých oblíbených mléčných výrobků. Jo, a na vaření někdy používám máslo. Takže asi tak, žádný extrém. Nebojuji, jen trochu přemýšlím a žádné ostré hranice nemám a nepotřebuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.