Dáreček k nákupu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2242
29.4.15 17:19

@Nina Filipi A takový náramek by měl hodnotu pod 50Kč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
29.4.15 17:20
@zuzkasim píše:
@Nina Filipi A takový náramek by měl hodnotu pod 50Kč?

ano, nakupuju ve velkoobchodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15423
29.4.15 17:28
@Izzz píše:
@Nina Filipi já osobně jsem teda úchyl na cokoli z papírnictví, takže mě by potěšilaobálka s andílkem, tužka, guma, razítko…no prostě cokoli :) ale mě potěší vždycky dárek u objednávky a je mi vlastně jedno, jestli to použiju nebo pošlu dál…radost udělá vždy všechno

Taky jsem pro něco z papírnictví. Mám ráda skoro všechno a navíc je to praktické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
29.4.15 17:42

@Nina Filipi co se spojit s Dobrým andělem a dávat nálepky dobrý anděl, třeba je to motivuje k poslání daru :-) nebo ty můžeš poslat procento z nákupu třeba :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
29.4.15 17:47

A co taková záložka? :-)
tedy jen to bílé…ten anděl, nemám možnost to celé dělat jak je nafotce. Mám malé mimi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30971
29.4.15 17:52

Me by potesilo to mydlo, alespon se da spotrebovat. Nez nejaka vec, tak pak radeji nic. Nejvic me stve, kdyz dostanu treba nejakou nalepku, treba i radoby peknou. Ta leti do kose, ale svedomi se ozyva. Jenze co s nimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
29.4.15 17:53
@JaneDoe píše:
@Nina Filipi co se spojit s Dobrým andělem a dávat nálepky dobrý anděl, třeba je to motivuje k poslání daru :-) nebo ty můžeš poslat procento z nákupu třeba :kytka:

toto mi přijde jako dobrý nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
29.4.15 17:54
@Nina Filipi píše:
A co taková záložka? :-)
tedy jen to bílé…ten anděl, nemám možnost to celé dělat jak je nafotce. Mám malé mimi…

to se mi libi :-)

• Citovat
  • Upravit
30971
29.4.15 17:56

A nebo uplne nejvic by me potesil slevovy kod na dalsi nakup s platnosti treba pul roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
29.4.15 17:57
@Cuddy píše:
Me by potesilo to mydlo, alespon se da spotrebovat. Nez nejaka vec, tak pak radeji nic. Nejvic me stve, kdyz dostanu treba nejakou nalepku, treba i radoby peknou. Ta leti do kose, ale svedomi se ozyva. Jenze co s nimi?

mě to právě přijde už trapné, mám mýdla asi 2 roky, sice pokaždý jiný…ale už si přijdu bez fantazie :oops:
Mydelka vypadala takto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
29.4.15 17:57
@Cuddy píše:
A nebo uplne nejvic by me potesil slevovy kod na dalsi nakup s platnosti treba pul roku.

Hmmm to je skvěléé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
29.4.15 17:59
@Cuddy píše:
A nebo uplne nejvic by me potesil slevovy kod na dalsi nakup s platnosti treba pul roku.
:palec: to by me potesilo taky a navnadilo na dalsi nakup :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
7932
29.4.15 18:03

Připojuji se k záložce, magnetce nebo třeba malé čokoládce. Hlavně ale s rozumem - z několika e-shopů mi třeba přišel balíček a byla tam přidaná sušená levandule - která se tam krásně drobila :roll: případně kombinace levandule + sáčky čaje, navzájem se ty vůně bily a přebily :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
29.4.15 18:05

Mydlo mi prijde dobre, stejne jako cokoli, co se uzije a spotrebuje. Treba klidne balicek papirovych kapesnicku. Hlavne zadne dekorace. Kdyz tak dost male, aby to slo dat do cashe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
29.4.15 18:21

Záložka, pohled s tématikou, minikalendář :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat