Dcera výlet hory

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16694
20.10.21 16:31
@Zumpa píše:
Syndrom staré matky?

No, tak jsem asi taky stará, ale nepustila bych. Rozhodně by to nebylo poprvé, co byli v ohrožení odněkud zachraňovány děti. Spoléhat na svědomitost a uvědomělost učitelů? No, tak už jen to, že při varování meteorologů výlet neruší, by mě znervóznilo. Píše se o výletu, ne o škole v přírodě, kde jsou ubytováni a tím pádem by mohli zůstat na chatě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76303
20.10.21 16:35

@Kakika no je to jednodenní výlet pro prvňáky, tak by bylo dobré vědět, kam že vlastně jedou - prvňáci jezdí jen někam po okolí - ono je rozdíl hory a hory - co se tím myslí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
20.10.21 16:40
@vokishka píše:
Ma být vichřice v nizinach, hory budou jeste horší. Vetsinou i horska sluzba zada bevychazet. Je to normální bezpečnostní opatření

Vsak ja to nezlehcuju, ja se ptala, kolik male je. O prvnacka bych mela strach vetsi, nez treba o 12tiletou. Ale nechapu, proc to skola teda nezrusi, kdyz nemaji vychazet. :think:

• Citovat
  • Upravit
53518
20.10.21 16:40

Zeptala bych se učitelky, kam se přesně jede a zjistila si, jestli i tam má silně foukat. Pak bych na to upozornila, nemusí to vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
20.10.21 16:41

@stinga to ano, ale když je výstraha od meteorologů, tak nechodíme ani do místního lesa…a to nejsme ani vyšší poloha. V lese jsem byla s dětmi jednou, když se rozfoukal vítr a přihnala bouřka (nic moc velkého) a i to stačilo, aby kus od nás spadla borovice. Dodnes cítím, jak ta cesta zaduněla a představa, že při hlášeném větru lezou děti mezi stromy. Nevím, jestli se „na hory“ jezdí i někam jinam, než aby se šlo lesem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76303
20.10.21 16:49

@Kakika ale je otázka, odkud zakladatelka je, u nás má být zítra vítr max 7 m/s, to je nepříjemné, ale stromy při tom nepadají, a je rozdíl, jestli bydlí v Libereckém kraji nebo na Jižní Moravě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
20.10.21 16:53

@stinga no, to je vlastně pravda. Já to vztáhla k nám, kde to má foukat nejvíc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65052
20.10.21 17:05
@stinga píše:
@Kakika ale je otázka, odkud zakladatelka je, u nás má být zítra vítr max 7 m/s, to je nepříjemné, ale stromy při tom nepadají, a je rozdíl, jestli bydlí v Libereckém kraji nebo na Jižní Moravě

Tak kdyz to řeší, asi tam foukat bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
20.10.21 17:37

Dcera na druhém stupni je na týdenním soustředění v horách, v rámci výběrové sportovní třídy. Věřím, že trenéři program uzpůsobí počasí a povětrnostním podmínkám.

Ale kdyby dítě jelo někam na otočku bez zázemí, asi bych se napřed informovala telefonicky u učitelky, jak vše bude probíhat, jaký mají náhradní program, kde bude možno se schovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.