Poradna duly
Jana Čurdová
Annaei, každé mimčo je jiné. Připadá mi, že se plně soustředí na chůzi, ale třeba jemná motorika mu tolik nejde. Věřím, že se ve dvou letech budou děti umět víceméně všechno stejně.
Ahoj,
mám syna 22.11.2011. Chodí sám a spí celou noc. Akorát v týdnu ho budí manželův budík, jinak spí od 20:00 do 7:00, dá si UM a spí cca do 8-9. Přes den ho dávám spát až po obědě a to spí cca 2-3 hodiny (klepu).
Ale žádný stres, každé dítě je jiné. Syn stojí a sedí od 6 měsíců a prakticky 4 měsíce jen zdokonaloval dovednosti a nic nového nepředvedl.
@Monickaaa jsem za to strašně ráda. Určitě se to u vás zlepší.
Muj nejmladší je 18.12. Zrovna začíná chodit pár kroků do prostoru a svali se na zem, jinák je to miláček. po prostřední, která je akční neskutecnym zpusobem, je velmi příjemné mít klidné dítě.
Já mám hodně miminko. v noci usíná kolem 9-10 a spí do 5 ale třeba si sám vezme flašku a usně do 6 a 7h.to chodíme co14 dní na rehabilitaci. Teď máme 4 zoubky. první zoubek 6 října..doma má ještě 2 brasky
@Lubelica taky nastesti spime celou noc. Od 7 do 8
a stim spanim dopoledne no mala taky tak spavala ale ted usne az po poradnym obede ![]()
@Kiki03 tak já můžu napsat správkyni skupiny, aby ti poslala pozvánku, jestli chceš ![]()
Mě sedí od 5 měsíců a je jinak strašně šikovný. Hrozně rád se směje. Spi většinou dopoledne a odpoledne hodinu. Večer chodí spát v 8 pak dostane v 11 kaše pak jí dostane ve 4 a v 7 vstává
@Kiki03 jj, už mi teď psala, že tě potvrdí, my jsme ta menší skupina ![]()