Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
@superandrysek píše:
Ahoj mamky, ozivuju diskuzi
myslite ze uz s dcerou muzu chodit do herny? 21. ji bude 10. mesicu, ja si rikam ze asi jo, jevi o deti velky zajem a se mnou se myslim uz dost nudi…
mate typ na hernu pro takhle male deti? nejlepe praha 7 ale jinak jsme schopny se nekam priblizit
dekuji a hezky den
Tak já mám kluky 3 roky a 11 měsíců a do herny s nimi chodím a prcka pouštím od těch 10.ti měsíců. Vlastně, co začal pořádně lézt po čtyřech a stoupat si. Chodím s ním samozřejmě ![]()
Ale jo, proč bys nemohla? uvidíš jak se jí tam bude líbil…za mne doporučím Kotvu - tak je taková část kde je spousta hraček pro tuto věkovou kategorii - hracií stolky a pod
Mohu doporučit rodinné centrum u metra střížkov. Je to hernička převážne pro děti do 6 let ![]()
Ahoj holky,
oživuji diskuzi. V Brně na Palackého třídě, se měla otevírat nová dětská herna (kavárna), ale ať hledám jak hladám, na netu nemůžu najít, jestli je již otevřená nebo ne
Není tu někdo z Brna, kdo by něco věděl? Chcem tam jít s kamarádkou a s dětma a nechceme jet zbytečně ![]()
@Kapaz
jé děkuju
tak fcb je jediný, kde jsem nehledala
je to ono a podle fotek je to fakt moc pěkný ![]()
Jé děkuji za tip, venku hnusně tak přemýšlím co podnikneme. Naše oblíbená hernička je přes prázdniny zavřená. Tak vyzkoušíme tuhle.
Ahoj holky, omlouvám se za to, že tady „měním“ místo, ale neznáte někdo hezkou hernu na Praze - Stodůlkách? takové ty školkové prosím ne, stejně asi teď o prázdninách nefungujou…
Já tedy nejsem z Prahy, ale jezdíme tam teď každý týden s tatínkem na výlet. On pracovně a já s malou courám. A jsem úplně nadšená FUNPARK ŽIRAFA v Čestlicích. Moc se nám tam líbilo.
@vercadr byli jste tam dnes? Pokud ano, tak jak se Vám tam líbilo? Já jsem totiž byla nadšená a malej taky ![]()
@portia Ne,ne dnes ne. Minulý týden ve středu a teď ve středu jedeme zase do Prahy, tak nevím jestli tam opět neskončíme. I když v Praze je tolik možností, že nevím co dřív:):)