Dětské šaty - dovoz

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Uju
6750
3.2.15 18:15

Nedávno mamka koupila dceři jedni u Vietnamců za 430Kč -tuším. Upřimně, normálně to nosit nebude nějak nemohu tyhle materiály a různě našité „serapatičky“ Má to jen na doma na lítání a hraní na princeznu.
Zakladatelko, podle mého na tomhle přivýdělek moc velkej nebude. Je toho tady fakt hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
3.2.15 18:28

Zakladatelko, první šatečky se mi líbí velice, druhé dvoje moc ne, určitě bys sehnala krásné, ale obávám se toho, že tady je možností kde koupit obdobné šaty poměrně dost…

• Citovat
  • Upravit
16186
3.2.15 18:38

@Martinaalex Ne, promiň. Na mě je tam všeho příliš :nevim: Dávám přednost rafinované jednoduchosti a kvalitním materiálům, i dětské šatičky jsou v tomhle stylu moc krásné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
3.2.15 18:51

Ja se nezlobim, kazdymu se libi neco jinyho, nekdo se vdava v jednoduchych satech, nekdo v princeznovskych. Treba ty bily mela moje neter na prof. foceni a vsem se moc libily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
3.2.15 19:00

Hele tanhle materiál z umělé hmoty je opravdu na to vzít výjimečně jednou na nějakou příležitost - třeba na svatbu nebo tak. Ale na jednorázové oéblečení nekoupím šaty za pětikilo - tak max. za 150. A to za ty peníze můžu mít v bazaru z mnohem lepšího materiálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
3.2.15 19:05

@Martinaalex

šaty působí nepřirozeně, děti mají rády volnost, ne okřikování rodičů: neumaž se!
Na naše zvyklosti je tento druh oblečení nevhodný. Je to kýč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23729
3.2.15 19:09

Takovych satu je plny aliexpress.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
3.2.15 19:12
@kytka007 píše:
Takovych satu je plny aliexpress.

Ted jsem to chtela napsat. A vyjdou na stovku i s poštou… @Martinaalex zvazila bych jestli prave tohle zbozi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
3.2.15 20:24

@jahuhudka mam pro malou takovou sukynku i s trickem a vysel me komplet za 500. Kvalitni. tyhle jsou nejake predrazene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
3.2.15 21:09

Kdybyste měly některá tip na eshop se společenskými šaty na osmiletou dívku, tak budu ráda. Něco slavnostního, ale ne přehnaně. Vhodné, když má koncert, nebo když jde do divadla. Všechno mi přijde buď přečančané, nebo naopak obyčejné :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
3.2.15 21:10
@kikinak27 píše:
@jahuhudka mam pro malou takovou sukynku i s trickem a vysel me komplet za 500. Kvalitni. tyhle jsou nejake predrazene.

No nám to vyhovuje, dceři je 11.

• Citovat
  • Upravit
16050
3.2.15 21:18
@Martinaalex píše:
Ani tyto? jinak diky za nazory

Pokud by tyhle byly z úplně jiného materiálu a ne v kombinaci růžová s červenou, tak by se mi líbily. Ale všechny mi připomínají čínskou výrobu svatebních šatů, já mám husí kůži, když se té umělotiny jen dotknu, na sebe bych to nevzala a když si představím, jak se pod tím dítko potí… ne ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.2.15 07:09

Mě se ty puntikaté líbí. A možná by měly víc příznivců kdyby byly vyfocené na ‚modelce‘. Na ramínku všechno vypadá laciněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat