Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dala bych dve postele na jednu stranu do L, na druhou stranu skrin, komody…
a nebo kazdou postel na jednu stranu, stolecek k oknu, jednu komodu na jednu stranu a druhou naproti +skrin..
@BoDaViDoVe píše:
Dala bych dve postele na jednu stranu do L, na druhou stranu skrin, komody…
a nebo kazdou postel na jednu stranu, stolecek k oknu, jednu komodu na jednu stranu a druhou naproti +skrin..
a postel normalní nízkou třeba s úložným prostorem? =)) takto jsem si to představovala! =)
Chápu že se bojíš palandy, ale dneska jsou některé palandy už fakt promakané
. Mrkni na to co se prodává
.. Některé už nejsou tak vysoké a dělají i lepší schůdky z nich. Sama jsem byla překvapená.
A jak velkou máte ložnici? Tak mě napadlo, že by možná nebylo špatné prohodit ji s pokojíkem… Přece jenom v ložnici netrávíme přes den tolik času, takže vůbec nevadí, že je malá, kdežto děti jsou v pokojíku skoro pořád. Abych řekla pravdu, já bych to tak udělala, prostor a útulnost dětského pokojíčku jsou pro mě důležité věci…
Máme obdobně velký pokojík (3,5×5m), vedle okna jsou ještě dveře na balkon:-(.
Postele máme do „L“, od letošní zimy už mají obě děti velké postele (4 a 6let), dřív měl syn nižší kratší postel (dětskou velikost).
Dcera půjde od září do školy, u nás to bude trochu jiné. Pod oknem bude dlouhý stůl pro oba. Postele do „L“. Na protější stěně (ta má 5metrů, ale jsou tam dveře do pokojíčku) budou mít děti velkou šatní skříň (asi 2,4m) a za ni ještě policový díl ( 0,8m, z Tesca - obdobný jako je ten z Ikei).
Obě postele mají 2 úložné šuplíky, do jednoho se díky rozmístění „L“ nedá snadno dostat, jsou tam věci, které se nepotřebují.
@Nikoline
Výběr postele je na tobe…me by se pro deti libala s uloznym prostorem+druhym luzkem…zatim mame palandu, tu nižší..ale planuji detem koupit kazdemu vlastni postel..
Přidávám několik fotek našeho pokojíčku pro nejmladšího syna a pokojík staršího syna ala donosauři ![]()
Rádi bychom vybavili nově dětský pokoj. Postele máme v bukové barvě a chtěli bychom k tomu nábytek v kombinaci buk/zelená. Nemáte někdo tip na nějaký takový nábytek? Myslím tím skříňě, knihovna, psací stůl, komoda atp.
Co zkusit něco takového jako je na fotce? Je tam i uložný prostor a kdyby se ta spodní postel natočila jakoby podélně pod okno, tak by to šlo, ne? Rozhodně bych zkusila podobnou kombinaci…