Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@MartinaVALL píše:
No tak to se styď
stydím, ale asi půjde, si nezhuntuju tělo ![]()
@RencaVlkova dělala sis víc testů, nebo jeden. Ta čárka je taková tenká, nebo se mi zdá? ![]()
@RencaVlkova pozor na cysty a na faešnou pozitivitu, je to celkem brzy na takovou čárku, kor kdyžmáš pravidelný cyklus..já tyhle testy právě měla pozitivní vždycky, jen mamatest mi ukazoval pravdu..držím pěsti ![]()
@K.Black píše:
stydím, ale asi půjde, si nezhuntuju tělo
Máš recht, lepší jeden duch, než 10 mudrů ![]()
@Nainuva píše:
@RencaVlkova dělala sis víc testů, nebo jeden. Ta čárka je taková tenká, nebo se mi zdá?
taky si myslím, že je to jeden z testů co tahají z lidí prachy..a jsou nespolehlivé.. ![]()
@Nainuva píše:
@RencaVlkova dělala sis víc testů, nebo jeden. Ta čárka je taková tenká, nebo se mi zdá?
Ne je silná stejně jako ta kontrolní, jen mám hodně blbej foťák a je to špatně vidět. Ale v reálu je hodně viditelná. Jen nevím, co je to za značku. Právě chci zkusit ten mamatest, ať mám jistotu
@RencaVlkova j=o=o a ještě jedna rada, nedělej si test mamatests 10 Comfort, ten dělá komfortní čárky ![]()
Renci ja to mam asi tak stejny jako ty ale testovala jsem mamatestem 10
@mirka86 píše:
Renci ja to mam asi tak stejny jako ty ale testovala jsem mamatestem píše: Více
a co ovulace, taky dělá čárky na tt
tak jistěte
nebo víš kdy byla? ![]()
@LuciTau fakt? Ovulace dělá duchy? To slyším poprvé
(neptám se sarkasticky, ale opravdu se zájmem
)
@Nainuva jj, opravdu, stalo se mi to už kolikrát
je to zvláštní, ale i dr.mi to potvrdila, že tobyla ovulace ![]()
No o té ovulaci jsem taky slyšela, ale bylo už po ní. Teď jsem úplně posmutnělá, protože u mě je to určitě falešný duch, já nemám štěstí ![]()