Fusak Emitex + Jané Slalom Pro 2011

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8
12.9.11 08:17

Fusak EMITEX + Jané slalom pro 2011

Ahoj,
chtěla bych Vás poprosit o radu ohledně fusaku. Pročetla jsem všechny diskuze ohledně fusaků, ale žádná mi nedala odpověď na moje otázky.
Vlastníme kočárek Jané slalom pro 2011, chtěla bych se proto obrátit s prosbou o radu hlavně na majitelky stejného kočárku.
Vybrali jsme si tento fusak: http://www.emitex.cz/…el-combi.php
Máte s ním nějaké zkušenosti? Je dost teplý? Jaká je udržba? A především, jak se vleze mimčo ve fusaku do hluboké korbičky a následně do sporťáku? Jak dlouho jste vozili miminko v této hluboké korbě?
Dívali jsme se i na originál fusaky od Jané pro letošní rok, ale ceny jsou šílené!
Předem mnohokrát děkuji za všechny rady a omlouvám se za délku příspěvku.
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9469
12.9.11 10:00

Ahoj Jitko,
také jsem tentýž fusak objednala v pátek a čekám, že jsem snad neudělala chybu :wink: :lol: . Zima se blíží, tak je dobré být připraven. Koukala jsem na fotky a myslím, že se dobře vejde jak do hluboké korby, tak do sporťáku. Pokud dorazí co nejdříve, napíši reference. :pankac:
Věřím, že Emitex je dobré volba, já vzala i variantu jaro-podzim :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
13.9.11 20:39

My měli taky emitex a super, teploučký, prala jsem ho v pračce, do korbičky se vešel parádně. Já si letos koupila tu limit. kolekci Janéčko a chystám se koupit i ten origoš fusak k tomu, tak jsem zvědavá jaký bude ten.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
14.9.11 07:57

Tak už ho máme doma. Vypadá hodně kvalitně, úžasný materiál, tak myslím, že to byla dobrá volba.
Dapp, my taky máme letošní limitovanou edici - v černolimetkovém provedení a i nás hodně uchvátily originál jané fusaky, jenže v Handy nám řekli, že je třeba koupit 1 fusak do hluboké korby a druhý pak do sporťáku - 2000+1600. A včera paní prodavačka v obchodě říkala, že emitex je kvalitou úúúplně jinde než jané-fusaky.
Mějte se krásně.
 J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
14.9.11 08:08

Aha, no já ho právě nikde naživo ještě neviděla a ani nikde v diskusi ho nikdo nemá. Takže nevím. Říkám si, jestli ten vrchní materiál nebude jen hadr, přijde mi, že to není šusťákový… :nevim: Ten by asi nešel do korbičky no, když nemá odepínací spodek. Ale vypadá nádherně. :srdce: My máme ten hnědo-černý a na jaře už asi budu prodávat, tak jsem chtěla na poslední zimu ještě něco pěkného. :-D
Ale emitex je určitě dobrá volba… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport