Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj,
chtěla bych Vás poprosit o radu ohledně fusaku. Pročetla jsem všechny diskuze ohledně fusaků, ale žádná mi nedala odpověď na moje otázky.
Vlastníme kočárek Jané slalom pro 2011, chtěla bych se proto obrátit s prosbou o radu hlavně na majitelky stejného kočárku.
Vybrali jsme si tento fusak: http://www.emitex.cz/…el-combi.php
Máte s ním nějaké zkušenosti? Je dost teplý? Jaká je udržba? A především, jak se vleze mimčo ve fusaku do hluboké korbičky a následně do sporťáku? Jak dlouho jste vozili miminko v této hluboké korbě?
Dívali jsme se i na originál fusaky od Jané pro letošní rok, ale ceny jsou šílené!
Předem mnohokrát děkuji za všechny rady a omlouvám se za délku příspěvku.
Jitka
Ahoj Jitko,
také jsem tentýž fusak objednala v pátek a čekám, že jsem snad neudělala chybu
. Zima se blíží, tak je dobré být připraven. Koukala jsem na fotky a myslím, že se dobře vejde jak do hluboké korby, tak do sporťáku. Pokud dorazí co nejdříve, napíši reference. ![]()
Věřím, že Emitex je dobré volba, já vzala i variantu jaro-podzim ![]()
My měli taky emitex a super, teploučký, prala jsem ho v pračce, do korbičky se vešel parádně. Já si letos koupila tu limit. kolekci Janéčko a chystám se koupit i ten origoš fusak k tomu, tak jsem zvědavá jaký bude ten.
Tak už ho máme doma. Vypadá hodně kvalitně, úžasný materiál, tak myslím, že to byla dobrá volba.
Dapp, my taky máme letošní limitovanou edici - v černolimetkovém provedení a i nás hodně uchvátily originál jané fusaky, jenže v Handy nám řekli, že je třeba koupit 1 fusak do hluboké korby a druhý pak do sporťáku - 2000+1600. A včera paní prodavačka v obchodě říkala, že emitex je kvalitou úúúplně jinde než jané-fusaky.
Mějte se krásně.
J.
Aha, no já ho právě nikde naživo ještě neviděla a ani nikde v diskusi ho nikdo nemá. Takže nevím. Říkám si, jestli ten vrchní materiál nebude jen hadr, přijde mi, že to není šusťákový…
Ten by asi nešel do korbičky no, když nemá odepínací spodek. Ale vypadá nádherně.
My máme ten hnědo-černý a na jaře už asi budu prodávat, tak jsem chtěla na poslední zimu ještě něco pěkného. ![]()
Ale emitex je určitě dobrá volba… ![]()