Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, synovi budou 3 a je úplně vyplesklý z těchto drah(viděl je zatím jen na obrázku
). Hrajou si s nimi vaše děti? A kterou doporučíte? Díky ![]()
Ahoj, starsi od Jeziska letos dostane HW na zed, takova ta novinka nebo co, tak jsem zvedava, jak dlouho se to tam udrzi a jestli to bude bavit, je mu 3,5 roku.
Ale uz tak pred pul rokem minimalne, mozna drive, si s tema drahama hral u kamosky, mela asi 5 tech drah, ktere se spojovaly ruzne vystrelovacima spojnicema a byl z toho unesenej, od ty doby si s tim u nich hral asi 5× ![]()
Takze zkusit to muzes ![]()
Ahoj, máte nějaké nové zkušenosti s dráhou??? Syn má 5let a strašně si hot wheels přeje, ale já nevím jakou vybrat. Poradíte???
![]()
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… ja mam vybranou tuto, normalne totiz si spis malujem silnice a hraje si po svym, uvidime, jak se chytne ve vane… Auta celkove miluje, tak snad se chytne
My máme tohle, zatím:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
a hrajou si s tím oba kluci…
Obnovuji diskuzi. Syn by si k vánocům přál hot wheels dráhu. Je mu 4,5 roku. Poradili byste mi jakou vybrat? Je jich tolik a nějak se podle těch obrázků nemůžu zorientovat, jak to všechno funguje. Doporučíte mi nějakou konkrétní? Díky.
Ahoj, my máme tu na zeď a je super. Kluci z toho byli úplně unešení, když jí dostali. Ovládá jí sám i menší 2,5 let. Akorát pozor na autíčka, k téhle dráze nepasují ty co se dají dokoupit samostatně.
Ráda bych opět oživila diskuzi - jakou sadu pořídit jako startovací a do které pasují ty jejich autíčka - např. jsem viděla sadu s motorkou a myslela jsem si, že by se do toho vešlo i jejich originální autíčko kupované samostatně…ale jak čtu výše, asi to nejde ![]()
Prosím poradíte mi někdo s jakou drahou od Hot wheels začít (chci k 5. narozkám)? Ráda bych něco max. do 1500 kč na vyzkoušení. Naštěstí synovi se líbí i jedna z těch levnějších s drakem https://www.mall.cz/…k-ze-vzduchu. Nicméně netuším, jestli to za chvíli nebude nuda jenom vystřelovat auta, když tam není vlastně dráha a je k tomu jenom jedno autíčko, nevím nakolik k tomu pasují jiná auta. Nebo jestli nejde nějaká malinká dokoupit k tomu. Je takový výběr, že vůbec netuším, co vybrat
.
@Markéta Rudná syna teda vystřelování drakem bavilo jen chvilku, ale autíček je třeba hooodne
u nas si teda nejvíc vyhrajou kluci s těma autickama samotnýma, těch mají celou krabici.
Hm, my máme aut milion, ale ne hot wheels, tak nevím nakolik budou do těch drah pasovat. Nicméně syn si s hračkami ani s autíčky bez dráhy sám téměř vůbec nehraje, buď my s ním nebo se dožaduje tabletu či Tv. Potřebuju konečně nějaké hračky, které ho zvládnou samostatně zabavit na dýl než čvrt hodiny.
@Kriss Tina A poradila bys mi prosím nějakou jejich dráhu s tím vystřelovákem ke které aspoň jedno dvě autíčka budou? Už tu surfuju hodinu a asi mi ze všech těch typů brzo bouchne hlava ![]()
@Markéta Rudná píše:
Hm, my máme aut milion, ale ne hot wheels, tak nevím nakolik budou do těch drah pasovat. Nicméně syn si s hračkami ani s autíčky bez dráhy sám téměř vůbec nehraje, buď my s ním nebo se dožaduje tabletu či Tv. Potřebuju konečně nějaké hračky, které ho zvládnou samostatně zabavit na dýl než čvrt hodiny.
Staci mu ten tablet/tv nedat
.
Ja bych draka nekoupila. Pokud nic nemate, zacala bych Track builder zakladnim setem a k tomu zrychlovac. To je super
@Markéta Rudná netuším kde je víc autíček, my kupujeme ta autíčka samostatně jen tak, takže si opravdu nepamatuju kolik čeho v čem je. Dyt stojí pár korun, to není problém jich pár přikoupit ![]()