Hračka od bruderu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.8.19 09:45

Skusim oživit diskusi opravdu vydrží autíčka, stroje atd? syn si oblíbil hračky, viděl to někde i na videu Bruder. vyhraji si s tím vaše děti baví je to? Já vím divný otázky :mrgreen: ale za ty ceny chci vědět jestli jsou opravdu kvalitní ;) jeden musím objednat na narozeniny další bych už předběžně na vánoce :lol: a z jaké stránky se vám nejvíc osvědčily koupit.syna nejvíce zajímá bruder automechanik :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40965
27.8.19 09:50
@Kristýna 526 píše:
Skusim oživit diskusi opravdu vydrží autíčka, stroje atd? syn si oblíbil hračky, viděl to někde i na videu Bruder. vyhraji si s tím vaše děti baví je to? Já vím divný otázky :mrgreen: ale za ty ceny chci vědět jestli jsou opravdu kvalitní ;) jeden musím objednat na narozeniny další bych už předběžně na vánoce :lol: a z jaké stránky se vám nejvíc osvědčily koupit.syna nejvíce zajímá bruder automechanik :mavam:

tento rok máme hasiče, policejní auto, bagr a sanitku a musím říct super, je to větší a stabilnější. Různě se to otvírá, natáčí, vytahuje, houká, jsou k tom i figurky a je to fakt „festovnější“ než normálně. Mrkni na net, tak je to levnější než v hračkářstvích, navíc mi ty ceny nepřijdou zas tak hrozný -) ti hasiči stáli nejvíc, cca 1.100,–Kč, ale je to obr auto, ti policajti cca 600-800 a taky je to auto větší než většina. V pepcu dám 200-300 za auto a většina z nich do měsíce končí. Takže jsem je vyházela a nechala jen větší, většinou ten Bruder a Lego duplo a malej si s tím hraje každej den ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
27.8.19 09:57

@Kristýna 526 My teď synovi koupili traktor, balíkovací stroj, manipulátor na balíky a valník s 6 balíky sena a ještě je od oslavy 4. narozenin neodložil a to už bude 14 dní. Jinak vzhledem ke kvalitě provedení ta cena není přemrštěná (když se nakupuje na internetu). Syn dostal ve dvou letech přepravník na koně (dodávku) a jediné co, tak se mu podařilo zlomit dveře u řidiče (taky jsem si klepala na hlavu když tchýně koupila takové auto dvouleťákovi) a ty jsme teďka koupili jako náhradní díl. K Vánocům dostal syn sklápěcku a bagr a ty jsou taky v pohotovosti skoro pořád a protože je dostal v rozumném věku (3,5) tak ty drží v perfektním stavu.

Kupovali jsme na AutaBruder. cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.19 09:58

@Keyllah super jedině pro mě dobré vědět půjdu do toho a z nějaké stránky objednávám ;) no já jsem se dívala už v hračkářství tam 1400,– a na netu jsem teď narazila na toho automechanika za 1000,– tak beru a rovnou k tomu přihodím další :P vy máte teda zásobu autíček ;) ale jak píšeš sem tam koupím v pepcu a je to někdy i na jeden den a ty peníze se vyplatí za kvalitu :nevim: synovy jde právě o toho automechanika že tam může měnit i gumy jeho sen :lol: moc díky za odpověď :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.19 10:00

@Heivka super jde vidět že si s tím děti opravdu rádi hrají a neomrzí je to ;) traktor mám v plánu brát taky tak uvidíme kdyztak mu dokoupim ještě zemědělské potřeby :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40965
27.8.19 10:02
@Kristýna 526 píše:
@Keyllah super jedině pro mě dobré vědět půjdu do toho a z nějaké stránky objednávám ;) no já jsem se dívala už v hračkářství tam 1400,– a na netu jsem teď narazila na toho automechanika za 1000,– tak beru a rovnou k tomu přihodím další :P vy máte teda zásobu autíček ;) ale jak píšeš sem tam koupím v pepcu a je to někdy i na jeden den a ty peníze se vyplatí za kvalitu :nevim: synovy jde právě o toho automechanika že tam může měnit i gumy jeho sen :lol: moc díky za odpověď :potlesk:

malej je autíčkovej, sjíždí to i na youtubu :mrgreen: teď měl 3 narozeniny, takže když se prarodiče ptali, tak jsem zakázala různý malý kravinky, ať koupí jedno autíčko, ale pořádný. A u nás to teda frčí. Navíc mu poslali i pexeso od bruderu, takže už má vybraný, o co napíše ježíškovi -) tentokrát půjde to zemědělských strojů :mrgreen: ale hraje si s tím opravdu pořád ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
27.8.19 10:22

My mame odtahovku, bagr a buldozer a super, jsou to bytelne hracky a syn si s nima hodne vyhraje. Ted si vyhlidl jerab a hasicske auto, tak ty prinese Jezisek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
27.8.19 10:25

Bruder vydrzi, kluci jim meli plno, hasice, nekolik popelaru, zemedelskou i stavebni techniku a bavilo je to dlouho. Budu je ted prodavat a vetsina je i po 10ti letech v dobrem stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.19 10:29

@Keyllah no náš synek taky všude auta :mrgreen: na tom YouTube taky na to kouká a pak říká to chci, to chci toho by musel nakoupit člověk milion :lol: ale radost mu opravdu chci udělat, tak ten až to uvidí bude štěstím bez sebe :srdce: druhého zajímají jen vysavače tak u něj je to jednoduché :mrgreen: a s tím pexesem výborný nápad, a rovnou může i vybrat i další, hlavně nenápadně :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.19 10:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.19 10:32

@Ijen klidně až budeš prodávat posly mi do zprávy třeba se mi něco zalíbí ;) jen tak než dostane pod stromeček ty oblíbence ;) a druhý by určitě toho využil možná taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
27.8.19 10:42

@Ijen já se taky hlásím o případné zprávy s prodejem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie