Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Skusim oživit diskusi opravdu vydrží autíčka, stroje atd? syn si oblíbil hračky, viděl to někde i na videu Bruder. vyhraji si s tím vaše děti baví je to? Já vím divný otázky
ale za ty ceny chci vědět jestli jsou opravdu kvalitní
jeden musím objednat na narozeniny další bych už předběžně na vánoce
a z jaké stránky se vám nejvíc osvědčily koupit.syna nejvíce zajímá bruder automechanik ![]()
@Kristýna 526 píše:
Skusim oživit diskusi opravdu vydrží autíčka, stroje atd? syn si oblíbil hračky, viděl to někde i na videu Bruder. vyhraji si s tím vaše děti baví je to? Já vím divný otázkyale za ty ceny chci vědět jestli jsou opravdu kvalitní
jeden musím objednat na narozeniny další bych už předběžně na vánoce
a z jaké stránky se vám nejvíc osvědčily koupit.syna nejvíce zajímá bruder automechanik
tento rok máme hasiče, policejní auto, bagr a sanitku a musím říct super, je to větší a stabilnější. Různě se to otvírá, natáčí, vytahuje, houká, jsou k tom i figurky a je to fakt „festovnější“ než normálně. Mrkni na net, tak je to levnější než v hračkářstvích, navíc mi ty ceny nepřijdou zas tak hrozný -) ti hasiči stáli nejvíc, cca 1.100,–Kč, ale je to obr auto, ti policajti cca 600-800 a taky je to auto větší než většina. V pepcu dám 200-300 za auto a většina z nich do měsíce končí. Takže jsem je vyházela a nechala jen větší, většinou ten Bruder a Lego duplo a malej si s tím hraje každej den ![]()
@Kristýna 526 My teď synovi koupili traktor, balíkovací stroj, manipulátor na balíky a valník s 6 balíky sena a ještě je od oslavy 4. narozenin neodložil a to už bude 14 dní. Jinak vzhledem ke kvalitě provedení ta cena není přemrštěná (když se nakupuje na internetu). Syn dostal ve dvou letech přepravník na koně (dodávku) a jediné co, tak se mu podařilo zlomit dveře u řidiče (taky jsem si klepala na hlavu když tchýně koupila takové auto dvouleťákovi) a ty jsme teďka koupili jako náhradní díl. K Vánocům dostal syn sklápěcku a bagr a ty jsou taky v pohotovosti skoro pořád a protože je dostal v rozumném věku (3,5) tak ty drží v perfektním stavu.
Kupovali jsme na AutaBruder. cz
@Keyllah super jedině pro mě dobré vědět půjdu do toho a z nějaké stránky objednávám
no já jsem se dívala už v hračkářství tam 1400,– a na netu jsem teď narazila na toho automechanika za 1000,– tak beru a rovnou k tomu přihodím další
vy máte teda zásobu autíček
ale jak píšeš sem tam koupím v pepcu a je to někdy i na jeden den a ty peníze se vyplatí za kvalitu
synovy jde právě o toho automechanika že tam může měnit i gumy jeho sen
moc díky za odpověď ![]()
@Heivka super jde vidět že si s tím děti opravdu rádi hrají a neomrzí je to
traktor mám v plánu brát taky tak uvidíme kdyztak mu dokoupim ještě zemědělské potřeby ![]()
@Kristýna 526 píše:
@Keyllah super jedině pro mě dobré vědět půjdu do toho a z nějaké stránky objednávámno já jsem se dívala už v hračkářství tam 1400,– a na netu jsem teď narazila na toho automechanika za 1000,– tak beru a rovnou k tomu přihodím další
vy máte teda zásobu autíček
ale jak píšeš sem tam koupím v pepcu a je to někdy i na jeden den a ty peníze se vyplatí za kvalitu
synovy jde právě o toho automechanika že tam může měnit i gumy jeho sen
moc díky za odpověď
malej je autíčkovej, sjíždí to i na youtubu
teď měl 3 narozeniny, takže když se prarodiče ptali, tak jsem zakázala různý malý kravinky, ať koupí jedno autíčko, ale pořádný. A u nás to teda frčí. Navíc mu poslali i pexeso od bruderu, takže už má vybraný, o co napíše ježíškovi -) tentokrát půjde to zemědělských strojů
ale hraje si s tím opravdu pořád ![]()
My mame odtahovku, bagr a buldozer a super, jsou to bytelne hracky a syn si s nima hodne vyhraje. Ted si vyhlidl jerab a hasicske auto, tak ty prinese Jezisek ![]()
Bruder vydrzi, kluci jim meli plno, hasice, nekolik popelaru, zemedelskou i stavebni techniku a bavilo je to dlouho. Budu je ted prodavat a vetsina je i po 10ti letech v dobrem stavu.
@Keyllah no náš synek taky všude auta
na tom YouTube taky na to kouká a pak říká to chci, to chci toho by musel nakoupit člověk milion
ale radost mu opravdu chci udělat, tak ten až to uvidí bude štěstím bez sebe
druhého zajímají jen vysavače tak u něj je to jednoduché
a s tím pexesem výborný nápad, a rovnou může i vybrat i další, hlavně nenápadně
![]()
@Ijen klidně až budeš prodávat posly mi do zprávy třeba se mi něco zalíbí
jen tak než dostane pod stromeček ty oblíbence
a druhý by určitě toho využil možná taky ![]()