Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@xvitko13 Ono je asi jedno, když bude jedno jméno delší a druhý krátký. Já jsem Jana a mám dvojče Michaelu. Jana a Míša, ve zkratce. Takže Niky a Ema by určitě taky šlo. My jako děti jsme měly známé s dvojčatky Sandra a Niky, taky hezký spojení
A Viky a Niky je taky moc hezké ![]()
Mně taky přijde dobrá ta kombinace Nikola a Viktorie. Ještě možná Nikola a Daniela (jako Nikča a Danča) nebo Nikola a Silvie nebo Simona. Mimochodem to spojení Marie a Sofie mi taky přijde silný kafe.
Sofinka asi bude vejš v oblíbenosti
Já bych Marie být nechtěla ani za zlatý prase. Pardon.
Mne se k Nikole libi Simona. Uplne jine jmeno, ale jsou si i dost podobna.
@xvitko13 Řekl bych že na délce jména nesejde. Jen bych volil tak aby na zavolání nereagovaly obě (aby nebyla jména podobná). Odpadnou ti v budoucnu dohady komu jsi co říkala a která to či ono měla udělat. Názor taťky dvojčat (tedy 3× dvojčat). ![]()
@Fofrník píše:
@xvitko13 Řekl bych že na délce jména nesejde. Jen bych volil tak aby na zavolání nereagovaly obě (aby nebyla jména podobná). Odpadnou ti v budoucnu dohady komu jsi co říkala a která to či ono měla udělat. Názor taťky dvojčat (tedy 3× dvojčat).
Promin za OT a zvedavou otazku
, ale chapu to dobre, ze mas sest deti, troje dvojcatka? V tom pripade moc gratuluju a klobou dolu, ja jsem obcas u konce sil z jednoho ditete ![]()
@Fofrník píše:
@xvitko13 Řekl bych že na délce jména nesejde. Jen bych volil tak aby na zavolání nereagovaly obě (aby nebyla jména podobná). Odpadnou ti v budoucnu dohady komu jsi co říkala a která to či ono měla udělat. Názor taťky dvojčat (tedy 3× dvojčat).
První dvojčata byly na naučení a pak už to byla brnkačka, když jste to už měli nacvičené, že
Já mám 5.ti měsíční dvojčata a stačí jedny, když je k tomu ještě 4.letá dcerka ![]()
@BloomingGorgeous píše:
Promin za OT a zvedavou otazku, ale chapu to dobre, ze mas sest deti, troje dvojcatka? V tom pripade moc gratuluju a klobou dolu, ja jsem obcas u konce sil z jednoho ditete
Sedm dětí. Kluk byl sólo.
Nepočítám dvě nejstarší (ty mají po VŠ a už mají „svůj život“). Tak dohromady vlatně devět.
![]()
Neumím si představit mít jedno dítě. Ukousal bych se nudou. (Neber to špatně nebo že „ofrňuju“. Každý podle své nátury.) Prostě jsme s manželkou chtěli velkou rodinu a tak jí máme.
![]()
@kanka80 píše:
První dvojčata byly na naučení a pak už to byla brnkačka, když jste to už měli nacvičené, žeJá mám 5.ti měsíční dvojčata a stačí jedny, když je k tomu ještě 4.letá dcerka
No jo no. Příroda
. „Fofrník“ není náhodný. Mezi nejml. a prostředníma dvojkama jsou dva roky a to byl opravdu fofr.
![]()
@Fofrník píše:
Sedm dětí. Kluk byl sólo.Nepočítám dvě nejstarší (ty mají po VŠ a už mají „svůj život“). Tak dohromady vlatně devět.
![]()
Neumím si představit mít jedno dítě. Ukousal bych se nudou. (Neber to špatně nebo že „ofrňuju“. Každý podle své nátury.) Prostě jsme s manželkou chtěli velkou rodinu a tak jí máme.![]()
![]()
Myslim to zcela uprimne, byl v tom opravdu obdiv a spis trochu „zavist“, ze mate nadhled a zvladate to. My budeme mit deti dve, druhe je na ceste a bude to pro nas az az
Souvisi to i s karierou a zivotnim stylem, kazdemu vyhovuje neco jineho a je fajn, ze to zalezi jen na konkretni dvojici. Kazdopadne mate muj obdiv a preju vam jen to nejlepsi! ![]()
@Fofrník To je suprové, tolik dětí! Na mě tedy asi opravdu až moc, ale kdyby mi to podmínky (bydlení) + finance dovolily, šla bych také určitě do 4 dětí! Moooc by mě zajímalo, jak se děti jmenují? A ty dvojčátka to jsou jedno nebo dvojvačená? To se přirozeně taky podaří, takováhle „anomálie“?
Stejná pohlaví? A to opravdu rodila jedna žena třikrát po sobě dvojčátka? Neuvěřitelné!!! Omluvte tolik údivu a otázek, ale není to zcela obvyklá situace. Prosím napište jména, klidně i do SZ
Přeji, ať se vám daří!
@xvitko13 a jaké je příjmení? mě se líbí:
Nikola a Veronika (to mě napadlo jako první)
Nikola a Sabina
Nikola a Simona
Nikola a Iveta
Nikola a Adéla
Nikola a Kamila
Nikola a Denisa
Nikola a Markéta
Nikola a Kristýna
Nikola a Leona
Nikola a Lucie
Nikola a Magdalena
Nikola a Michaela
Nikola a Patricie
Nikola a Tamara
Nikola a Vendula
Nikola a Zuzana
asi bych volila něco obdobně častého a obdobně dlouhého… kombinace Marie a Sofie mi teda přijde fakt masakr! To je jak kluci dvojčata kdyby byly např. Josef a Oskar
prostě typické české velmi frekventované jméno a k tomu moderní „cizí“ ![]()