Kde koupit lednici?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kde koupit lednici?
Ahoj, znenadání nám odešla lednice „do věčných lovišť“ je na odpis, potřebujeme novou a to co nejdříve. Lednici mám vybranou, jen ji dostat domů. Nevíte které z uvedených elekter splňuje naše podmínky: chceme aby ji přivezli zdarma nám domů a odvezli si rovnou tu starou, za to nevím zda se neplatí (přítel tvrdí, že je to taky zdrama, ale já tomu nevěřím.) Všude sice mají obchodní podmínky, ale je to děsně dlouhý, kdo to má číst:( V okolí máme všechna dostupná elektra.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nám dovezli lednici 100% z Datartu, ale starou neodváželi, protože jsme to po nich nechtěli (šla na chatu)… Ale myslím, že u sepisování lejstra na prodejně se ptali i na odvoz starýho spotřebiče… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MinkaD asi takhle, když kupuješ novou, platíš manipulák za sběr té staré, takže zavolej do elektra, řekni, jak si to představuješ, oni Ti na 99 % vyhoví, protože za to platíš. Kupovali jsme v Okay a v pohodě. Přijeli, vyložili novou, naložili starou, hotovo. jen to chce se s nimi předem domluvit, že jim tu starou dáš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky budeme kupovat
a určitě v Okay. Nakupuji tam všechny spotřebiče a jsem s nimi velice spokojená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Seizdra píše:
Jo, tak je to tak![]()
http://www.datart.cz/…y/index.html
Odvod a likvidace zdarma
také doporučuji Datart
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě to dělají v Planeu ale tam si účtují výnos do pater. Doprava b měla být zdarma jestli se něco nezměnilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Datart´,Mall, Electroworld.
Jinak, koukni se, kde tu dopravu mají i zdarma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak lednička už je doma a nakonec koupena v okay. během půl hodiny vybraná a za hodinu mi ji přivezli domů, vybalili, dopravili na místo v bytě a starou si odvezli. navíc tedy za toto 400kč, ale cena lednička byla levnější než v ostatních obchodech a navíc jsem to chtěla mít vyřízené co nejdřív:) Nakonec jsem vybrala s funkcí No frost, tak doufám, že jsem udělala dobře. Neb jsem kvůli tomu malinko přišvihla cenový limit, na který jsme byli domluvení s přítelem:(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit