Kde pohřbít morče?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2653
27.7.23 18:00

Lidi z paneláku často zakopou psa třeba na chatě, nebo u babičky na zahradě. U morčete je to fuk. Někde, kde vás nikdo neuvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2004
27.7.23 19:32

Já jsem kdysi bydlela v paneláku a když mi umřel potkan, tak jsem šla do remízku na poli a tam ho zakopala. Ale my teda měli kousek od paneláků pole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21071
27.7.23 19:34
@1Pears1 píše:
Ne, zakopat byste ho nikde neměli. Ani hodit do krabice do popelnice není správný postup.
Ale v kafilérii vám ho spálí a dají do urny, jestli chcete.

Tvl. Tak když o tom víš absolutní nic…

Když jsou v oblasti, kde mají spalovnu, tak klidně to můžou hodit do černé popelnice.

V kafilérie jim ho fakt nespálí a nedají do urny, to si pleteš s krematoriem zvířat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21071
27.7.23 19:37
@Tala20 píše:
Teoreticky nemůžete (kontaminace spodních vod). Ale pokud pod tím místem není žádná studánka nebo zdroj pitné vody, pak je to jedno. Prakticky to tedy udělejte jak chcete.Když nám umřel pejsek (15 kg) vykopal jsem mu hrob pod bezovým keřem, na louce dvacet metrů od vchodu do paneláku. Už je tomu dvanáct roků.

Tvl cepujes tady každýho kvůli každýmu slovu a pak sem napíšeš, že porusujes zákon jen to hvizdne. Hnedka několik zákonů. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13888
27.7.23 22:28
@Tala20 píše:
Teoreticky nemůžete (kontaminace spodních vod). Ale pokud pod tím místem není žádná studánka nebo zdroj pitné vody, pak je to jedno. Prakticky to tedy udělejte jak chcete.Když nám umřel pejsek (15 kg) vykopal jsem mu hrob pod bezovým keřem, na louce dvacet metrů od vchodu do paneláku. Už je tomu dvanáct roků.

Kontaminace spodních vod morčetem? To jsi asi trochu mimo viď ;). Hlavně že se vyznáš ve všech zákonech…

Zakladatelko normálně ho zakopejte někde bokem v parku pod keřem. Jen pozor, ať ho nevyhrabou psi třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.24 23:20

Pohřeb morčete.

Podle zákona lze na vlastním pozemku zakopat zvíře do 15 kg. Jenom musí být min. 5 metrů od sousedů a 10 metrů od zdroje vody. Křečky pochováváme na kraji lesa u pole, odkud je pěkný rozhled. Pár jich mělo i rakvičku, zbytek do krabičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný