Kde sehnat oči na obličej háčkované žirafy?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
A co takhle tam nasit filc a na nej místo panenek jen knoflík?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jee, Baru, super
, a pak že to nepůjde
Zkus nějakou FB skupinku, tam většinou vedi, kde co sehnat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dají se sehnat bezpečnostní oči v různých velikostech, ale ty se musí "instalovat ještě před vycpáním.
např.:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebyly by lepší filcové kousky? Dva bílé oválky plus dvě černá kolečka, řasy a obočí můžeš dovyšít…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem nakonec našla zatím největší 40mm, tak zkusim asi ty, jak budou vypadat a uvidím.
Jinak tedy vím, že se oči dávají ještě před vycpáním, ale já jsem původně plánovala, že je uháčkuju z černý příze rovnou to oko, ale to jsem pak odpárala, protože to vypadalo hrozně
, takže počítám s tím, že jí holt budu muset trochu rozpárat a znova zadělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@barca93 U nás mají oči v hračkářství, galanterii, papírnictví a dokonce jsem viděla celou sadu různých očí a doplňků u vietnamců. Pokud to má být pro malé dítě, přišila bych knoflíčky se čtyřmi dírkami
, no a pokud se ti knoflíky nelíbí, tak očička také uháčkovat nebo vyšít. To si myslím by mohlo vypadat nejhezčí a budeš mít jistotu, že to prcek nesní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@barca93 Já tedy netuším, kde sehnat oči
,ale každopádně jsi šikula, vypadá to moc hezky. Já bych něco takového nesvedla ani za tisíc let. A kromě toho je žirafa moje nejoblíbenější zvíře
Dej jí sem, až jí budeš mít komplet, at se pokochám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vyrob si je sama z fimo hmoty. Oči si vymodeluješ jaké potřebuješ a pak jen dopečeš v troubě.
navody jak s tim pracovat jsou na youtube…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alyss1 píše:
Zkus tadyhttp://www.kortanglass.com/obsah.php?…
eshop nefunguje… pouze velkoobchod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit