Kdo pozná pohlaví?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16047
3.11.15 09:54
@evill píše:
Ty jo co?

Přijde mi to dost ulítlé :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59512
3.11.15 09:57

@Šmoulice to si jen myslíš ;), manžel teda o těhu věděl hned ale k Vánocům taky dostal fotku z 15tt, já teda doufala že už budu vědět pohlaví ale malá seděla na zadku takže smůla a doktor na genetice že když budou ty vánoce tak alespon udělá fotku z profilu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
3.11.15 09:59

@Šmoulice jako dárek-oznámení těhotenství mě to příjde normální :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
3.11.15 10:09

Ja bych taky jen nekritizovala a neresila jak je zakladatelka strasne blba, ze sem mohla dat tak nekvalitni fotku, ze ktere nikdo nic nevycte…ostatne na to se nikdo neptal, ze? Dotaz znel: holka nebo kluk? Kdyz nevim, tak nevim a nemoralizuju hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16047
3.11.15 10:11
@BonaDea píše:
Ja bych taky jen nekritizovala a neresila jak je zakladatelka strasne blba, ze sem mohla dat tak nekvalitni fotku, ze ktere nikdo nic nevycte…ostatne na to se nikdo neptal, ze? Dotaz znel: holka nebo kluk? Kdyz nevim, tak nevim a nemoralizuju hned.

Odpověď je : holka nebo kluk :mrgreen: :mrgreen: A ještě padlo : nejspíš dítě :-D Takže odpověď na otázku je :-) :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
3.11.15 10:11
@Anonymní píše:
Kávové zrno má to byt holcicka

a nebo kulky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
3.11.15 10:13

Tak dite to asi bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59512
3.11.15 10:17

Holčička to je ale zrovna tuhle fotku bych nikomu nedala :mrgreen:. máme podobnou a i víc z 3D a manžel je všechny dal do obálky že prý když sama se nestydí tak na to nikdo koukat nebude :mrgreen: :mrgreen:. My máme v rámečku, bud celé mimi- cca 12tt nebo pak je obličej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.15 10:18
@Markéta80 píše:
tak to by poznal i slepej ne :mrgreen:, jasná holčička :palec: :palec:

tak podle reakci asi ne

• Citovat
  • Upravit
59512
3.11.15 10:21
@Anonymní píše:
tak podle reakci asi ne

někdo ne, já už mam praxi a je fakt že po dvou klukách na utz doktorka co vidim a já že je tam strašně volného místa jako by tam něco chybělo a doktorka že nic nechybí ale už nic nedoroste :mrgreen: :mrgreen:. na 3 d to bylo poznat okamžitě, obličej schovávala ale nohy měla od sebe skoro pořád :mrgreen: a manžel na doktora jestli je to 100% a on že jo že on to pozná i dle pánve a navíc kluk by v sobě neměl ženské pohlavní orgány :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí