Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Šmoulice to si jen myslíš
, manžel teda o těhu věděl hned ale k Vánocům taky dostal fotku z 15tt, já teda doufala že už budu vědět pohlaví ale malá seděla na zadku takže smůla a doktor na genetice že když budou ty vánoce tak alespon udělá fotku z profilu
![]()
@Šmoulice jako dárek-oznámení těhotenství mě to příjde normální ![]()
Ja bych taky jen nekritizovala a neresila jak je zakladatelka strasne blba, ze sem mohla dat tak nekvalitni fotku, ze ktere nikdo nic nevycte…ostatne na to se nikdo neptal, ze? Dotaz znel: holka nebo kluk? Kdyz nevim, tak nevim a nemoralizuju hned.
@BonaDea píše:
Ja bych taky jen nekritizovala a neresila jak je zakladatelka strasne blba, ze sem mohla dat tak nekvalitni fotku, ze ktere nikdo nic nevycte…ostatne na to se nikdo neptal, ze? Dotaz znel: holka nebo kluk? Kdyz nevim, tak nevim a nemoralizuju hned.
Odpověď je : holka nebo kluk
A ještě padlo : nejspíš dítě
Takže odpověď na otázku je
![]()
Holčička to je ale zrovna tuhle fotku bych nikomu nedala
. máme podobnou a i víc z 3D a manžel je všechny dal do obálky že prý když sama se nestydí tak na to nikdo koukat nebude
. My máme v rámečku, bud celé mimi- cca 12tt nebo pak je obličej ![]()
@Markéta80 píše:
tak to by poznal i slepej ne, jasná holčička
![]()
tak podle reakci asi ne
@Anonymní píše:
tak podle reakci asi ne
někdo ne, já už mam praxi a je fakt že po dvou klukách na utz doktorka co vidim a já že je tam strašně volného místa jako by tam něco chybělo a doktorka že nic nechybí ale už nic nedoroste
. na 3 d to bylo poznat okamžitě, obličej schovávala ale nohy měla od sebe skoro pořád
a manžel na doktora jestli je to 100% a on že jo že on to pozná i dle pánve a navíc kluk by v sobě neměl ženské pohlavní orgány
![]()