Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Hezký večer, potřebuji poradit. Malej má 19m a v červenci letíme do Bulharska. Jak je to s kočárem? Jaký koupit do letadla a na dovču? Potřebuji nějaký u kterého se dají položit záda a taky nějaký za rozumné penízeTenhle nám asi do letadla nevezmou co? Hauck Disney Sport 2022 kočárek Mickey Stars https://www.eshopbaby.cz/…ickey-stars/?…
Moc děkuji
*Veronika
proč by vám ho nevzali? dá se složit? určitě nebude problém - akorát se připrav na to, že se kočárek může trošku pošramotit
Proč by nevzali? Normálně ho přímo u letadla složíte a oni vám ho naloží a pak zase přistaví po přistání.
V podstatě jakýkoli.
@stinga Myslite ze ho vezmou? Ma mit 5,9kg tak jsem si rikala ze na let a dovcu by byl ideal. Prave akorat netusim jak to chodi, bude to prvni dovca se synem. Doma kocarek mame tento https://www.bohemiababyshop.cz/…lack-p24833/?…
Ten mi prijde velkej do letadla, tak jsem rikala ze by bylo lepsi koupit nejakeho prcka.
@Sedmnactnulajedna Ja prave slysela ze nekdy maji problem s kocarem. Mame doma tento.. https://www.bohemiababyshop.cz/…lack-p24833/?…
Je docela velky, taky jsem chtela koupit mensi ten na ktery jsem se ptala aby nebyl problem. Nechci prave kupovat nic draheho ![]()
@Anonymní píše:
@stinga Myslite ze ho vezmou? Ma mit 5,9kg tak jsem si rikala ze na let a dovcu by byl ideal. Prave akorat netusim jak to chodi, bude to prvni dovca se synem. Doma kocarek mame tento https://www.bohemiababyshop.cz/…lack-p24833/?…
Ten mi prijde velkej do letadla, tak jsem rikala ze by bylo lepsi koupit nejakeho prcka.
ono je úplně jedno, jestli je kočár velký, nebo prcek
důležité je, aby šel složit, dítě na kočárku přivezeš k letadlu, u schůdků ho složíš a personál ti ho naloží do zavazadlového prostoru, a při příletu se uvádí, že ho zas najdeš u schůdků -
ale my když jsme letěli do Burgasu, tak u schůdků nebyl, byl v příletové hale, jak jezdí kufry na pásu, kočár už tam stál opřený u zdi - my jsme si toho ovšem hned nevšimli a panikařili jsme, kde je ![]()
A ještě - ten Mickey fakt vypadá skladnější, ale neměl by vadit i ten váš,
pak by možná ještě bylo řešení koupit nějaký bazarový - jen na tu dovolenou, že by ti ho nebylo líto, když se ušpiní nebo odře
@stinga Dekuji moc, ja prave koukam i na bazar a prijde ze za to chteji neskutecny prachy
nejmin 2,5 tis … a to mi prijde za vysisovany, odreny a hodne pouzivany kocar dost
![]()
@stinga Kdyz tam je neco pod 2,5 tis. Tak mi prijde ze je to strasne neprakticke a mam strach aby z toho neco zbylo az doletime ![]()
@VeronikaVerus píše:,
@stinga Dekuji moc, ja prave koukam i na bazar a prijde ze za to chteji neskutecny prachynejmin 2,5 tis … a to mi prijde za vysisovany, odreny a hodne pouzivany kocar dost
![]()
![]()
Letadlo bych neřešila. Oni si s tím vaším poradí. To bych spíš měla starost, jak se s ním budete přepravovat do ubytování - autobusem?
A pak samozřejmě jaké povrchy budete na té dovolené mít. Ne všude je asfalt ap. Ale jestli jedete do resortu, tak asi jo.
Jo, my jsme o jeden kočárek v letadle přišli - nikde nebyl, byla noc a my jsme potřebovali pokračovat v cestě, tak jsme to nechali být a koupili pak nový. Byl to právě jen obyčejný cestovní. Ale jinak bych se nebála - zničení nebo tak.
@Sedmnactnulajedna píše:
Letadlo bych neřešila. Oni si s tím vaším poradí. To bych spíš měla starost, jak se s ním budete přepravovat do ubytování - autobusem?
A pak samozřejmě jaké povrchy budete na té dovolené mít. Ne všude je asfalt ap. Ale jestli jedete do resortu, tak asi jo.Jo, my jsme o jeden kočárek v letadle přišli - nikde nebyl, byla noc a my jsme potřebovali pokračovat v cestě, tak jsme to nechali být a koupili pak nový. Byl to právě jen obyčejný cestovní. Ale jinak bych se nebála - zničení nebo tak.
no je fakt, že i na transfér z letiště bude lepší ten Mickey, to jim dopředu nikdo neřekne, jestli pojedou autobusem nebo nějakým fordem tranzitem - to se dává podle toho, kolik lidí si vybere ten který hotel, a v Bulharsku jsou normální chodníky - no teda normální, mají hodně vysoké obrubníky, a přes písek neprojede žádný kočár - všichni kočárky přenášejí v rukou
@stinga @Sedmnactnulajedna Moc dekuji, ja prave nevim cim z letiste pojedeme, taky se tam chceme podivat nekam.. takze asi fakt bude lepsi ten lehoucky. Hodne lidi nam rika at letime bez kocaru … ale i kdyz malej chodi hezky tak proste je kocarkovej a uz se pronese. Taky kdyby byl unaveny.. hlavne tam budeme 14 dni takze bez kocaru ani nahodou ![]()
Tak já právě nevím, jestli letí s cestovkou, nebo co mají v plánu. My často jezdíme nezávislé a mimo hotely, tak proto mě napadají různé možnosti.
Jinak v Bulharsku jsem viděla mimo jiné „značkové“ zboží v každé garáži - třeba byste mohli za pár leva pořídit něco „luxusního“ přímo na místě ![]()
@VeronikaVerus píše:
@stinga @Sedmnactnulajedna Moc dekuji, ja prave nevim cim z letiste pojedeme, taky se tam chceme podivat nekam.. takze asi fakt bude lepsi ten lehoucky. Hodne lidi nam rika at letime bez kocaru … ale i kdyz malej chodi hezky tak proste je kocarkovej a uz se pronese. Taky kdyby byl unaveny.. hlavne tam budeme 14 dni takze bez kocaru ani nahodou
bez kočáru určitě ne, i za rok ještě kočár na dovolené užijete
Hezký večer, potřebuji poradit. Malej má 19m a v červenci letíme do Bulharska. Jak je to s kočárem? Jaký koupit do letadla a na dovču? Potřebuji nějaký u kterého se dají položit záda a taky nějaký za rozumné peníze
Tenhle nám asi do letadla nevezmou co? Hauck Disney Sport 2022 kočárek Mickey Stars https://www.eshopbaby.cz/…ickey-stars/?…
Moc děkuji
*Veronika