Kočár do letadla - do lehu

Anonymní
22.4.22 21:59

Kočár do letadla - do lehu

Hezký večer, potřebuji poradit. Malej má 19m a v červenci letíme do Bulharska. Jak je to s kočárem? Jaký koupit do letadla a na dovču? Potřebuji nějaký u kterého se dají položit záda a taky nějaký za rozumné peníze :D Tenhle nám asi do letadla nevezmou co? Hauck Disney Sport 2022 kočárek Mickey Stars https://www.eshopbaby.cz/…ickey-stars/?…
Moc děkuji :kytka:
*Veronika

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
80079
22.4.22 22:07
@Anonymní píše:
Hezký večer, potřebuji poradit. Malej má 19m a v červenci letíme do Bulharska. Jak je to s kočárem? Jaký koupit do letadla a na dovču? Potřebuji nějaký u kterého se dají položit záda a taky nějaký za rozumné peníze :D Tenhle nám asi do letadla nevezmou co? Hauck Disney Sport 2022 kočárek Mickey Stars https://www.eshopbaby.cz/…ickey-stars/?…
Moc děkuji :kytka:
*Veronika

proč by vám ho nevzali? dá se složit? určitě nebude problém - akorát se připrav na to, že se kočárek může trošku pošramotit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
22.4.22 22:08

Proč by nevzali? Normálně ho přímo u letadla složíte a oni vám ho naloží a pak zase přistaví po přistání.
V podstatě jakýkoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.22 22:21

@stinga Myslite ze ho vezmou? Ma mit 5,9kg tak jsem si rikala ze na let a dovcu by byl ideal. Prave akorat netusim jak to chodi, bude to prvni dovca se synem. Doma kocarek mame tento https://www.bohemiababyshop.cz/…lack-p24833/?…
Ten mi prijde velkej do letadla, tak jsem rikala ze by bylo lepsi koupit nejakeho prcka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.4.22 22:24

@Sedmnactnulajedna Ja prave slysela ze nekdy maji problem s kocarem. Mame doma tento.. https://www.bohemiababyshop.cz/…lack-p24833/?…
Je docela velky, taky jsem chtela koupit mensi ten na ktery jsem se ptala aby nebyl problem. Nechci prave kupovat nic draheho :)

• Citovat
  • Upravit
80079
22.4.22 22:26
@Anonymní píše:
@stinga Myslite ze ho vezmou? Ma mit 5,9kg tak jsem si rikala ze na let a dovcu by byl ideal. Prave akorat netusim jak to chodi, bude to prvni dovca se synem. Doma kocarek mame tento https://www.bohemiababyshop.cz/…lack-p24833/?…
Ten mi prijde velkej do letadla, tak jsem rikala ze by bylo lepsi koupit nejakeho prcka.

ono je úplně jedno, jestli je kočár velký, nebo prcek :) důležité je, aby šel složit, dítě na kočárku přivezeš k letadlu, u schůdků ho složíš a personál ti ho naloží do zavazadlového prostoru, a při příletu se uvádí, že ho zas najdeš u schůdků -
ale my když jsme letěli do Burgasu, tak u schůdků nebyl, byl v příletové hale, jak jezdí kufry na pásu, kočár už tam stál opřený u zdi - my jsme si toho ovšem hned nevšimli a panikařili jsme, kde je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80079
22.4.22 22:31

A ještě - ten Mickey fakt vypadá skladnější, ale neměl by vadit i ten váš,
pak by možná ještě bylo řešení koupit nějaký bazarový - jen na tu dovolenou, že by ti ho nebylo líto, když se ušpiní nebo odře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.22 22:35

@stinga Dekuji moc, ja prave koukam i na bazar a prijde ze za to chteji neskutecny prachy :lol: nejmin 2,5 tis … a to mi prijde za vysisovany, odreny a hodne pouzivany kocar dost :think: :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.22 22:39

@stinga Kdyz tam je neco pod 2,5 tis. Tak mi prijde ze je to strasne neprakticke a mam strach aby z toho neco zbylo az doletime :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80079
22.4.22 22:44
@VeronikaVerus píše:
@stinga Dekuji moc, ja prave koukam i na bazar a prijde ze za to chteji neskutecny prachy :lol: nejmin 2,5 tis … a to mi prijde za vysisovany, odreny a hodne pouzivany kocar dost :think: :roll: :D
,
no tak to je fakt lepší potom koupit toho nového Mickeyho, než dávat ty samé peníze za starý krám - a budeš vědět, že ten Hauck se ti nepoškodí, když hezky počká doma
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
22.4.22 22:47

Letadlo bych neřešila. Oni si s tím vaším poradí. To bych spíš měla starost, jak se s ním budete přepravovat do ubytování - autobusem?
A pak samozřejmě jaké povrchy budete na té dovolené mít. Ne všude je asfalt ap. Ale jestli jedete do resortu, tak asi jo.

Jo, my jsme o jeden kočárek v letadle přišli - nikde nebyl, byla noc a my jsme potřebovali pokračovat v cestě, tak jsme to nechali být a koupili pak nový. Byl to právě jen obyčejný cestovní. Ale jinak bych se nebála - zničení nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80079
22.4.22 22:53
@Sedmnactnulajedna píše:
Letadlo bych neřešila. Oni si s tím vaším poradí. To bych spíš měla starost, jak se s ním budete přepravovat do ubytování - autobusem?
A pak samozřejmě jaké povrchy budete na té dovolené mít. Ne všude je asfalt ap. Ale jestli jedete do resortu, tak asi jo.Jo, my jsme o jeden kočárek v letadle přišli - nikde nebyl, byla noc a my jsme potřebovali pokračovat v cestě, tak jsme to nechali být a koupili pak nový. Byl to právě jen obyčejný cestovní. Ale jinak bych se nebála - zničení nebo tak.

no je fakt, že i na transfér z letiště bude lepší ten Mickey, to jim dopředu nikdo neřekne, jestli pojedou autobusem nebo nějakým fordem tranzitem - to se dává podle toho, kolik lidí si vybere ten který hotel, a v Bulharsku jsou normální chodníky - no teda normální, mají hodně vysoké obrubníky, a přes písek neprojede žádný kočár - všichni kočárky přenášejí v rukou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.22 23:08

@stinga @Sedmnactnulajedna Moc dekuji, ja prave nevim cim z letiste pojedeme, taky se tam chceme podivat nekam.. takze asi fakt bude lepsi ten lehoucky. Hodne lidi nam rika at letime bez kocaru … ale i kdyz malej chodi hezky tak proste je kocarkovej a uz se pronese. Taky kdyby byl unaveny.. hlavne tam budeme 14 dni takze bez kocaru ani nahodou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
22.4.22 23:11

Tak já právě nevím, jestli letí s cestovkou, nebo co mají v plánu. My často jezdíme nezávislé a mimo hotely, tak proto mě napadají různé možnosti.
Jinak v Bulharsku jsem viděla mimo jiné „značkové“ zboží v každé garáži - třeba byste mohli za pár leva pořídit něco „luxusního“ přímo na místě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80079
22.4.22 23:17
@VeronikaVerus píše:
@stinga @Sedmnactnulajedna Moc dekuji, ja prave nevim cim z letiste pojedeme, taky se tam chceme podivat nekam.. takze asi fakt bude lepsi ten lehoucky. Hodne lidi nam rika at letime bez kocaru … ale i kdyz malej chodi hezky tak proste je kocarkovej a uz se pronese. Taky kdyby byl unaveny.. hlavne tam budeme 14 dni takze bez kocaru ani nahodou :D

bez kočáru určitě ne, i za rok ještě kočár na dovolené užijete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario