Kočka ničí stromek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8176
24.12.14 08:15
@Nika91 píše:
@Krčka kočku nebo stromek? :mrgreen:

Nejdriv stromek, pak pripadne kocku. Takova ta
Stribrna lepici paska je na to pry vyborna a pevna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vykladzkaret
24.12.14 08:16

Diky vsem za rady, ten citron zkusim.

• Citovat
  • Upravit
17124
24.12.14 08:21

Když jsem byla doma jedny Vánoce úplně sama, byl mi zapůjčen malý stromeček.. Po návratu z nemocnice (malá byla na jip), mě každý den čekalo toto :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
24.12.14 08:44

Rozprašovač s vodou, být ve střehu, a jak se kočka chystá zaútočit, tak jí dát spršku (ideálně se trefit do obličeje). Nic jí to neudělá, ale je to nepříjemné. v závislosti na kočičím pracovním nasazení zopakovat dva až stokrát, nakonec ji to přestane bavit. Pokud se jedná o kočku, která miluje sprchování, uvedenou metodu použít nelze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3708
24.12.14 09:15

Malinko pomůže dát ozdoby trochu výš, tedy ne aby visely z posledních větviček do prostoru, protože to je láká hodně. Případně níž dát takové co se nerozbijí když je setřepne dolů. A prostě vydržet, zasmát se..Vánoce jsou přece o odpuštění :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
24.12.14 09:32

Stromeček přivázat, nevěšet ozdoby na nejnižší větve a vydržet. Kočku to bavilo první dva roky, pak už byl klid, psům to vydrželo do doby, než jsme přestali dávat čokolády na stromeček. Od té doby vždy zvěř ke stromečku čuchne, když ho přivezeme, pak znovu, když ho postavíme a ozdobíme, zjistí, že na něm není co ožrat a odejdou svorně do kuchyně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
897
24.12.14 09:56

Ke stromečku přivažte dobrmana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
24.12.14 09:57

Včera kočka vlítla pod stromek, ale jen proto, že jí tam zaběhl pingpong míček.
Jinak se vydovádí venku, kočka potřebuje ven, pak si stromku nebude všímat.

• Citovat
  • Upravit
15450
24.12.14 10:12

Stromek máme přivázaný a nachystaný rozprašovač a zatím je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
24.12.14 11:08

Jeje, no tak leze na stromek… s tim se dalo pocitat… :mrgreen:
privazat, nebo ho jinak zajistit aby ho neprevrhla a at si lita az nahoru, ji to prestane bavit :mrgreen:
nasi zajimaji jen lamety, prvni den sezere na ktere dosahne, poblije pul bytu a je klid :mrgreen:
jsou vanoce, i pro ne jsou to vanoc :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3708
24.12.14 11:37
@jasterica píše:
Jeje, no tak leze na stromek… s tim se dalo pocitat… :mrgreen:
privazat, nebo ho jinak zajistit aby ho neprevrhla a at si lita az nahoru, ji to prestane bavit :mrgreen:
nasi zajimaji jen lamety, prvni den sezere na ktere dosahne, poblije pul bytu a je klid :mrgreen:
jsou vanoce, i pro ne jsou to vanoc :dance:

Bacha na to, pozlátko je pro kočky jedovaté, protože se v žaludku kyselinama rozloží na cosi. Teď jsem vytahovala našemu starému kocourovi taky dlouhou lametu z huby, nevím co ho to popadlo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
24.12.14 12:10

@Proto02 Nerozloží. Teda ne ty nové „umělohmotné“, úplně ty staré, „alobal“, to nevím.
Ty nové pak zas vykadí - bobečky na třpytivé šňůrce :cert:. Nebo vyblije.
Spíš bych se bála, že mu to ucpe střevo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6727
24.12.14 12:15
@Sini píše:
Ma odpoved se neodeslala cela 8o…my to delame tak, ze stromecek mame v pokoji kam kocicky nepoustime ;)

Delame to uplne stejne. Nase cica stromek miluje, nemuzu mit v byte ani ozdobene vetve, vse ji zajima :mrgreen: mam ozdoby na zaclonach a to je taky soda pro ni..kazdopadne stromek je v loznici a dvere stale zavrene, udelala by z nej kulnicku..uz jsou takove :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3708
24.12.14 12:32
@Pipet píše:
@Proto02 Nerozloží. Teda ne ty nové „umělohmotné“, úplně ty staré, „alobal“, to nevím.
Ty nové pak zas vykadí - bobečky na třpytivé šňůrce :cert:. Nebo vyblije.
Spíš bych se bála, že mu to ucpe střevo.

Ne, já mluvím o alobalu.. No, to bych se taky bála, jsou to trdla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
24.12.14 12:35

@Proto02 Aha, ty už používá jen naše babi, ani jsem „alobal“ neviděla nikde prodávat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný