Konzultace na VŠ - jak to probíhá?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Radeck píše:
@juicee ptej se na literaturu, to zabírá. Tedy věty jako „četla jsem tuhle knihu, bude to ke zkoušce stačit? Připravím se líp z publikace A, nebo se skript B?“ A úplně nejlepší samozřejmě je „ve sborníku C jsem se dočetla informaci Y, které nerozumím, mohl byste mi to objasnit?“A je jenom ma tobě, jestli to budes myslet vážně, nebo si přečteš pár náhodných odstavců pro efekt.
A nenech se odradit tím strašením tady, na fildě můžeš studium předstírat až do (úspěšných) stàtnic
Díky!!! Konečně rozumná řeč. Samozřejmě se ho budu ptát na otázky typu: Jaký je rozdíl mezi poetistickou Nezvalovou tvorbou a jeho sbírkami z období surrealismu. Zas nejsem taková trubka
Spíš mě zajímalo, jestli to takhle opravdu chodí. Nikdy jsem na žádné konzultaci nebyl, toť celé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Radeck píše:
@Malaga Vidíš, a přitom by se bývalo stačilo zeptat…
Máš pravdu
…ale stejně, jestli nejsi lakomý na informace…takhle si to škudlit pro sebe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@juicee píše:
Díky!!! Konečně rozumná řeč. Samozřejmě se ho budu ptát na otázky typu: Jaký je rozdíl mezi poetistickou Nezvalovou tvorbou a jeho sbírkami z období surrealismu. Zas nejsem taková trubkaSpíš mě zajímalo, jestli to takhle opravdu chodí. Nikdy jsem na žádné konzultaci nebyl, toť celé.
No měla by ses ptát na otázky, které nejdou vyhledat v podkladech. Tohle je otázka do přednášky, ne na konzultaci. Konzultace není od toho, aby ti přednášející znovu vysvětloval látku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak tu konzultaci máte k nějekému tématu. K něčemu rozpracovanému. Takže řešíte tu práci, váš plán další práce, problémy co řešít (v té práci) atd.
Pokud tam lezete jen tak, a nevíte proč, tak si holt vezměte krátkou sukni a velký výstřih a buďte vstřícná a doufejte, že vyučující je prasák a nevyhodí vás rovnou.
Protože jinak jen budete mrhat jeho časem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit