Korková podlaha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6637
31.5.20 17:01

Ahoj, máme korkovou plovoucí podlahu. Je v dětském pokoji a jsme spokojení. Cena byla vyšší, ale odhlučnění je lepší a když si děti hrají na podlaze mají teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24805
31.5.20 17:03

Korek měla kámoška, ty čtverce, před x lety, létama to hnusně ztmavlo a „ochodily“ se cestičky, kde se chodilo nejčastěji (měla to fakt měkký materiál)… mně se to u ní vždy strašně nelíbilo a nevolila bych.. výhodou je tepelná a zvuková izolace..
mně se líbí dlažba, ale ta je zas studená a tvrdá - tak s podlahovým topením, no.. a dřevěné podlahy jsou za mne TOP - ale tam zas cena a údržba… 8)
takže každá krytina má své plusy a mínusy, měla jsem vše, nakonec byly na údržbu paradoxně asi nejlepší pořádně zalakované parkety ;) a ta dlažba…
lino (vinyl) je příjemný, měkký, teplý, ale když nezvolíš pořádnou kvalitu, tak létama hrozně trpí (děti, psi) a takové lino na chalupě po 20 a více letech je hnus k pohledání :poblion: takže pokud se ti líbí korek, tak do kvalitního klidně běž ;) vždy ti někdo napíše pro a někdo proti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
31.5.20 19:21

Super, díky moc! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
31.5.20 23:11

@Monulie Rodiče to mají v baráku asi patnáct let a naprosto v pohodě. Na chození je to příjemné, udržuje se to normálně. Problém za ty roky žádný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
1.6.20 19:42
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
5.6.20 11:07

Korek není špatný třeba do koupelny :)