Kurz sanitářky - zkušenosti?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kurz sanytářky
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli má někdo zkušenost s kurzem sanitářky. Jak to probíhá a jaké jsou tam směny? Nebo to záleží na oddělení? Jsem na mateřské a chtěla bych si kurz udělat, abych pak mohla nastoupit do práce. ☺️ ☺️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Muzes se prihlasit na urad prace jako zajemce o zamestnani a za urcitych podminek mas kurz uhrazeny pracakem, i kdyz jsi na materske.
Neni to uchazec o zamestnani /nezamestnani/.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží jak kde, ja nastupovala jako sanitářka i bez kurzu a ten se pak dodělal během práce, takže už sem mela jakoby zaměstnání počítané jako praxi. Jinak směny se dělají většinou dvanáctky (aspoň všude kde sem dělala nebo se ptala), se možná to někde půjde jinak po domluvě. Ale počítej, že je to práce většinou v nepřetržitém provozu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jejjej děkuju já myslela že po mateřské musím být 6 nebo 8 měsíců na pracáku abych si mohla udělat kurz ☺️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina Děkuju. Slyšela jsem, že se dělají jen 12hodinové směny, ale někdo mi říká, že jsou i 8hodinové. Chtěla bych si kurz udělat přímo u nemocnice a případně se tam i zaměstnat, ale ty 12hodinové směny mi nevyhovují — ale moc ráda bych dělala tuhle práci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rudolf88 píše: Více
Ja ty prace musela nechat kvůli těm směnám, moc mě to bavilo, ale ty směny sem nedala dokupy s detma, vsude dělají jenom ty dvanáctky a kdyz už někde brali treba půl úvazky na ranní, tak stejně začínají třeba v 6 rano a to bych nestihla odvézt děti do školky. V tom zdravotnictví jsou ty směny docela na prd, když nemáš nikoho, kdo by deti obstaral zatímco jsi v praci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží na jakém oddělení budeš dělat, tedy v nemocnici
Málo kde slouží noční sanitarky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano ale jako uchazec o zamestnani (nezamestana, po materske).
Zajemce o zamestnani muze taky na kurz pres urad prace, kdyz kurz schvali.
Zajemce muze byt zamestnany, osoba na materske…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podminka pro kurz sanitarky je taky ockovani na zloutenku B.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina „Máte pravdu, slyšela jsem, že si můžu udělat kurz v naší nemocnici a zavázat se na dva roky práce, což by mi vyhovovalo. Nemocnici mám kousek od bytu, školku i školu. Ráno by děti vodil přítel, ale trochu mě děsí představa, že budu odcházet v 6 ráno a vracet se až v 6 večer. Přesto bych tu práci dělala moc rád
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chodi se dvanacti hodinove smeny, ale samizrejme, ne kazdy den. Rovnez pracuji ve zdravotnictvi a tento system mi vyhovuje. Nejdes kazdy den do prace, mas den volno, vsechno si udelam a jdu az na noc. Bydlim kousek od prace, takze po nocni zvladnu jeste skolku (koncime v 6 rano). Penize mam slusne. 12 hodin v praci je narocnych, ale da se. Nekde se daji sehnat i 8 hodinove smeny, to se ale chodi kazdy den a penize jsou o dost nizsi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rudolf88
Poptej se v nemocnici, jestli mají kliniku jen, kde dělají jen ranní nebo operační sály (některé jedou jen ranní)…a pozor na interní odd - masakr i na noční (kdy na odd pro 30 pacientů jich může být i 35 a pouze 1sestra a 1 sanitářka).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit