Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Prosím o typy na letní dovolenou pro tři rodiny v ČR s 3 dvouletými detmi, 1rocni a 3mesicnim.. Hotel nebo penzion, hernicka pro spatne pocasi, venkovni houpacky, prip zviratka, vyhodou bazen, moznost polopenze.. Idelani něco jako hotel Peklo (tam jsme byli loni..)
Děkuji za rady, typy, odkazy.. ![]()
UKO v Jizerkách, Annín na ŠUMAVĚ, Sporthotel Zátoň u Č. Krumlova,
@poosleda Mrkni sem: http://www.babyfriendlycertificate.cz/ Určitě něco vybereš. Za nás spokojenost Peklo, Pension Uko, Pension Permoník, Pension Modřín, Pension Rusalka…
@poosleda ahoj,mužů se zeptat, jak jste byli spokojeni v „Pekle“? Vypadá to na fotkách moc pěkné, uvažujeme, ze si zamluvime pobyt, máme 2leta dvojčata, díky moc za info ![]()
@mogo bylo to tam super!! jen si neobjednavejte ty nejlevnejsi pokoje - jsou bez koupelny a je tam slyset kazde slovo.. ale jinak ty ostatni pokoje a cele zazemi hotelu UZASNY!!!
@aleba ten za vodou vypada hezky - jen tam nevidim zadnou vnitrni hernu pro deti.. je tam?
@12tuna v pravdiku je nejaka vnitrni herna? taky ji tam na fotkach nevidim
@poosleda díky moc, vážně o tom uvažujeme, na netu to vypadá hezky, ale je lepší znát i konkrétní názor někoho, kdo tam byl
@Alex Adrian už jsme objednali, měli pár posledních termínů, tak jedem už v květnu, snad tam nebude ještě sníh
,bohužel jen pokoje B, ale říkáme si, že to snad nebude tak hrozný… ![]()
@mogo uuuuh, B pokoje jsme meli loni! kvuli tomu jsem rikala, ze ta dovolena v Pekle, je fakt peklo
ale prezili jsme to ![]()
na fotce je postel - vedle postele vpravo skrin, vlevo okno. U nohou postele jsme meli detskou cestovni postylku. vedle dveri umyvadlo. Vybaveni skromne - ale v pohode. Ale sileny jsou ty steny!! je to snad jen nejaka drevotriska a je slyset, kdyz se vedle povida - natoz kdyz tam rve dite.. noci jsme nemohli spat
a dalsi vec - ta chodba mezi pokojema - hrozne vrze a i kdyz se nekdo snazi jit potichu, je to sileny ramus ![]()
ale pokud mate spici deti, tak ok.. ja i syn mame se spanim problemy, tak jsem to mozna moc prozivala..
@poosleda píše:
@aleba ten za vodou vypada hezky - jen tam nevidim zadnou vnitrni hernu pro deti.. je tam?
nene, vnirřní ne, to mi nedošlo. Ale venek je nádherný a moc dobře tam vaří ![]()
Je to spíš na léto, bazén před hotelem, nádherný pískoviště z bílýho písku, zoo za rohem…
@poosleda no,nadšený jsme nebyli, ale jinak se nejspíš nikam nedostanem, tak to risknem…
.Syn spí v pohodě, holka jak kdy, tak uvidíme…nabízeli nám ještě apartmán, ale to mi přišlo už zbytečně drahý. Snad budeme mít kliku na sousedy a nebo se neplánovaně uvolní A…,bude to hlavně změna.. ![]()