Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Kanárkově žlutou a limetkovou, ale to bych pak linku přelepila bílou
, takže jsem vůbec neporadila. Nevím s těma barovkama, pro nás nejsou moc pohodlné. Ale moje kamarádka má taky malou kuchyňku a vyřešila to setem - stůl, židle, kdy židle se zastrčí pod stůl tak, že opěrka dovytváří ještě část stolu ![]()
Tak nemusí to být teda barovka, ale nějaký hezký set se 2 židlemi k tomu dřevu. No já si s tím vůbec nevím rady. ![]()
@Anonymní píše:
Tak nemusí to být teda barovka, ale nějaký hezký set se 2 židlemi k tomu dřevu. No já si s tím vůbec nevím rady.
Kamarádka to kupovala celé asi za 1 000,00 Kč, je to oválek a židle jdou úplně zašoupnout, že nejsou vidět, a ještě dotvoří ten ovál. Je to ve stejné barvě, jako máte linku.
Nejlepší technika výběru je ta, když na první pohled víte, že to prostě musíte mít, jakmile nad něčím moc uvažuju, a pak to koupím, většinou později lituju…
@Anonymní píše:
A nemáš prosím nějaký odkaz?
Bohužel nemám, ale říkala, že to kupovala někde v Kuflandu nebo v nějaké takové prodejně.
Jestli máte malinkou kuchyň tak bych určitě vymalovala bílou, zvětší prostor, a můžeš často obměňovat barvu doplňků, nebo já to tak mám, jednou dám zelinkavý závěsy, a prostírání, květináče, a pak ještě variantu fialové a oranžové. A hlavně bílá se neokouká ![]()
Je pravda, že se bílá neokouká, ale přece jen bych chtěla nějakou barvičku. A jaký myslíš ten jídelní stůl?
Já myslím, že by se k tomuto dřevu hodily žluté zdi, kamarádka má něco podobného a s těmi žlutými zdmi to vypadá užasně ![]()
@janinka606 píše:
Jestli máte malinkou kuchyň tak bych určitě vymalovala bílou, zvětší prostor, a můžeš často obměňovat barvu doplňků, nebo já to tak mám, jednou dám zelinkavý závěsy, a prostírání, květináče, a pak ještě variantu fialové a oranžové. A hlavně bílá se neokouká
já bych taky volila bílou a limetkově zelené závěsy a prostírání nebo tyto doplňky v barvě, kterou máš ráda ![]()
Taky mě napadla žlutá nebo kávová, ale nevím ![]()
Nechci aby to u nás vypadalo jako splácanina všeho možného, ale na novou kuchyň nemáme.
[* *]
Ahoj prosím potřebuju poradit, jak vymalovat tuto kuchyň ( omlouvám se za kvalitu fotky). Kuch. linka je z takového dřeva a nevím jaká barva by se k tomu hodila? Zároveň se chci zeptat, jaký stůl a židle by se k ní hodily? Kuchyň je malinkatá, takže pouze 2 židle a nějaký menší stolek. Napadly mě barové židle a stůl, ale nevím. Poradíte mi? Vkládám anonymně, kdyby náhodou..