Malování kuchyně

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.10.12 21:56

Malování kuchyně

[* *]

Ahoj prosím potřebuju poradit, jak vymalovat tuto kuchyň ( omlouvám se za kvalitu fotky). Kuch. linka je z takového dřeva a nevím jaká barva by se k tomu hodila? Zároveň se chci zeptat, jaký stůl a židle by se k ní hodily? Kuchyň je malinkatá, takže pouze 2 židle a nějaký menší stolek. Napadly mě barové židle a stůl, ale nevím. Poradíte mi? Vkládám anonymně, kdyby náhodou..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Silky123
14.10.12 22:31

Kanárkově žlutou a limetkovou, ale to bych pak linku přelepila bílou :), takže jsem vůbec neporadila. Nevím s těma barovkama, pro nás nejsou moc pohodlné. Ale moje kamarádka má taky malou kuchyňku a vyřešila to setem - stůl, židle, kdy židle se zastrčí pod stůl tak, že opěrka dovytváří ještě část stolu :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.10.12 22:39

Tak nemusí to být teda barovka, ale nějaký hezký set se 2 židlemi k tomu dřevu. No já si s tím vůbec nevím rady. :oops:

• Citovat
  • Upravit
Silky123
14.10.12 22:40
@Anonymní píše:
Tak nemusí to být teda barovka, ale nějaký hezký set se 2 židlemi k tomu dřevu. No já si s tím vůbec nevím rady. :oops:

Kamarádka to kupovala celé asi za 1 000,00 Kč, je to oválek a židle jdou úplně zašoupnout, že nejsou vidět, a ještě dotvoří ten ovál. Je to ve stejné barvě, jako máte linku.

• Citovat
  • Upravit
Silky123
14.10.12 22:42

Nejlepší technika výběru je ta, když na první pohled víte, že to prostě musíte mít, jakmile nad něčím moc uvažuju, a pak to koupím, většinou později lituju…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.10.12 22:42

A nemáš prosím nějaký odkaz?

• Citovat
  • Upravit
Silky123
14.10.12 22:45
@Anonymní píše:
A nemáš prosím nějaký odkaz?

Bohužel nemám, ale říkala, že to kupovala někde v Kuflandu nebo v nějaké takové prodejně.

• Citovat
  • Upravit
414
14.10.12 23:01

Jestli máte malinkou kuchyň tak bych určitě vymalovala bílou, zvětší prostor, a můžeš často obměňovat barvu doplňků, nebo já to tak mám, jednou dám zelinkavý závěsy, a prostírání, květináče, a pak ještě variantu fialové a oranžové. A hlavně bílá se neokouká :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.12 23:07

Je pravda, že se bílá neokouká, ale přece jen bych chtěla nějakou barvičku. A jaký myslíš ten jídelní stůl?

• Citovat
  • Upravit
17
14.10.12 23:09

Já myslím, že by se k tomuto dřevu hodily žluté zdi, kamarádka má něco podobného a s těmi žlutými zdmi to vypadá užasně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aňulinek
15.10.12 07:48
@janinka606 píše:
Jestli máte malinkou kuchyň tak bych určitě vymalovala bílou, zvětší prostor, a můžeš často obměňovat barvu doplňků, nebo já to tak mám, jednou dám zelinkavý závěsy, a prostírání, květináče, a pak ještě variantu fialové a oranžové. A hlavně bílá se neokouká :-)

já bych taky volila bílou a limetkově zelené závěsy a prostírání nebo tyto doplňky v barvě, kterou máš ráda :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.10.12 10:18

A nemáte nějaký tip na ten stolek?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.10.12 10:19

Taky mě napadla žlutá nebo kávová, ale nevím :nevim:
Nechci aby to u nás vypadalo jako splácanina všeho možného, ale na novou kuchyň nemáme.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný