Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
a nechceš se přidat do naší skupiny mamky z Břeclavi?Je uzavřená,bereme všechny ![]()
nahoře v té modré liště DISKUZE,uzavřené a tam mamky z Břeclavi
Ahojte děvčata ![]()
právě jsme se přistěhovali do vašeho krásného okresu a tak bych ráda věděla, zda tu máte nějaká mateřská centra nebo podobná zařízení.
Bavila jsem se náhodně s jednou maminkou u nás v obchodě a ta mi povídala něco o nějakém Klubíku v Domě školství. Prý super, ale hrozně malé prostory. To by nám asi nevyhovovalo, protože náš Martin je docela větroplach a potřebuje prostor.
Poradíte mi kam se s dvou a kousek leťákem uchýlit? Doma už nám hrabe.
Díky moc
![]()
Ahoj, mohla by som sa opytat ci stale podnikate nieco s detmi? mam 2 rocneho chlapca a 3 mesacnu dceru a hladame nejakych kamaratov z breclav a okoli…
Dobrý den,
tušily jste, že existuje skupina sdružující uživatelky z Břeclavi a okolí? Pomozte nám ji rozběhnout a spojte se tak s dalšími maminkami.
Ve skupinách si navíc můžete povídat soukromě. Skupiny mají více vláken, fotoalbum, nástěnku a také vlastní bazar (tedy vaše inzeráty uvidí všechny členky stejné skupiny).
Mimo jiné se tam můžete domlouvat na společných výletech, cvičení, hlídání dětí, kafíčku…
Přidejte se ![]()
adminka Eliška
tak to je fajn aměla bys zajem se sejit?