Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@NiKina takže čistě teoreticky na sobě prostě pozoruješ, žes po mireně přibrala? mně totiž nešla váha dolů ani v období stresů, tedy, asi jsem to neměla až tak těžké, jako ty, sem tam něco na spaní a období kdy bylo o hodně víc starostí než radostí, snědla jsem třeba dvě jablka za týden (neměla jsem na nic chuť) a nezhubla jsem nic… dokonce ani při střevní chřipce ne…
@garnier píše:
Nechala jsem si ji dat po ctvrtem diteti a behem pul roku nabrala osm kilo. Nikdy jsem nemela nadvahu, ale ani nedrzela diety. Proste tak normalne. Po trech letech jsem si ji nechala vytahnout. Je mi lip. Ale jestli by sla vaha sama dolu, to nevim. Jsem tehotna.
Gratulace k miminku
z toho, co tady čtu asi taky půjde ven…
@azaleila píše:
@NiKina takže čistě teoreticky na sobě prostě pozoruješ, žes po mireně přibrala? mně totiž nešla váha dolů ani v období stresů, tedy, asi jsem to neměla až tak těžké, jako ty, sem tam něco na spaní a období kdy bylo o hodně víc starostí než radostí, snědla jsem třeba dvě jablka za týden (neměla jsem na nic chuť) a nezhubla jsem nic… dokonce ani při střevní chřipce ne…
Ano, okamžitě po nandání Mireny to šlo nahoru skokově. Pak už méně, ale problém s váhou jsem měla celou dobu - až po vyndání jsem se zase srovnala k normálnímu pohybu váhy, který byl u mě typický. Tedy kila dolů po pohybu nebo odlehčeném jídelníčku. To s Mirenou nemělo vůbec žádný vliv. Navíc mi pak teda doktor řekl i to, že úzkosti a panické ataky často souvisí s Mirenou, takže kdybych chtěla opravdu se rýpat v „co by kdyby“, tak řeknu, že mi Mirena přispěla k rozpadu vztahu a života.