Myčka Baumatic

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
44
20.9.16 21:20

chyba e4

Dobry den, chyba preteceni byva vyhlasena plovakem pripevnenym na spodnim plechovem krytu mycky, v okamziku, kdy z mycky unikne voda ( byva zpusobeno ucpanim odtoku, filtru, skripnutou odpadni hadici, nefunkcnim vypoustecim cerpadlem). Nahromadi se pod plovakem a ten odstavi mycku, vyhlasi chybu a zaroven spusti vypousteni. Voda sama z pod plovaku nevytece, je treba mycku vytahnout a naklonit. pak je treba zjistit, proc voda preteka.
1. vycistit filtry
2. zkontrolovat, jestli neni skripnuta odpadni hadice
3. problem muze zpusobovat nefunkcnost tlakoveho spinace napousteni ( bud je poskozen mechanicky, pak jetřeba jej vymenit, nebo se velice casto ucpava privod k hadicce tlakoveho spinace. Ta byva pripojena k sifonu. to je ta cast, kde je nasroubovan filtr. usazuje se tam povlak z tablet tak dlouho, az se ucpe komora, kde jsou pripojeny hadicky k tlakovym spinacum. Mycka pak nevypne privod vody, i kdyz uz je v ni vody dost a naslednepretece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
27.10.16 19:12

@Molinka To zní jako diagnoza aterosklerozy a infarktu myokardu :lol:
Moc děkuji za radu, jdu naklánět myčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
30.10.16 09:29

Jo, muze byt :D
To psal manzel, protoze nevydrzel nektere blaboly, kdyz sam hledal rady. Ja do toho takhle nevidim :) Snad to pomuze, my nakonec stejne musime koupit novou mycku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
30.10.16 14:01

@Molinka U nás to pomohlo. Ale celkově je to nejhlučnější myčka, kterou jsem viděla. Je to jako start letadla. Možná se i těším, až budeme časem pořizovat jinou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.2.17 17:00

Error 4

Tak jeden z důvodu chyby může být průnik vody na dno myčky s čerpadlama. Je tam polystyrenový plovák s mikrospínačem na nejspodnějsim průlisu plechu dna myčky. A stačí 2mm pohybu na to aby sepnul a ochranil další škody a úrazy. Ja měl uskladněnou myčku po dobu rekonstrukce venku v kůlně a přišla zima a zbytek vody v nádobce na sůl roztrhl nádobku. Nádobku jsem koupil novou vytřel zkrystalizovanou sůl po celém dně co mi držela zvedly plovák a vše jede jak má.
(Slaná voda se mi také dostala na konektor topeni lehce a po připojení do zástrčky jiskřil okamžitě konektor topení přes zemnicí vodič a stačilo jen demontovat topení ponořit jen konektor do horké vody ve sklenici at se rozpustí sůl pro jistotu a pořádně vysušit a ted´ už nejiskří nic. OPRAVENO :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný