Mzdy - program Pohoda
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pokud to není schopen udělat účetní, tak ty nemáš šanci.
Jaká hrozí pokuta, když to teď nedodáš na dohodnutý termín?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Elishka1 Odklad už prý nejde, tento termín už byl po odkladu. Jelikož jsme ale opět nedorazili, tak si našla telefon přímo na mě (volali i psali na adresu účetní). Ptala jsem se třech různých a nikdo mi to není schopný v tak krátké době udělat.
tak to je blbé, že byla účetní tak zplnomcněná, že komunikovali s ní
zkusila bych poprosit paní z účtárny na správě, která vás má na starosti, o kopie zaslaných přehledů, to by ti mohlo trochu pomoci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zdravím.Kvůli mnoha problémům jsme museli opustit naši účetní. Ani nám neoznámila, že se máme dostavit na kontrolu na sociálku kvůli zaměstnancům. Naštěstí, když mi paní volala kde jsme, měla pochopení.
Ale - do příštího týdne musím zpracovat podklady pro kontrolu zpětně za 3 roky. Nikdo mi to takhle na rychlo neudělá, takže musím nějak sama jako laik.
Vybrala jsem si účetní program Pohoda Standard, není tu prosím někdo, kdo v něm pracuje a byl by mi schopný říct, jestli v něm zpětné dodělání od roku 2014 bude možné?
Je příprava podkladů složitá, nebo to budu schopná v programu zvládnout?
Děkuji za odpovědi a omlouvám se za inko, ale nemusí každý vědět, jaké řešíme problémy.
Já sice nemám pohodu, ale stereo, ale jestli chceš tak ti to zpracuju. Případně pošli SZ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit