O2 arena - místa na sezení

2787
26.9.12 10:51

O2 arena - mista na sezeni

Ahoj holky co ste byli v O2 arene. Chtela bych koupit jako prekvapeni pritelovi listky na jedno predstaveni v o2 arene, ale nejak se nevyznam v tom „zasedani“. Kdyz koupim listky na ty nejlevnejsi mistenky, uvidime vubec neco? :nevim: nikdy jsem tam nebyla, tak vubec netusim jak to tam vypada :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
26.9.12 10:59

Na každý koncert je jiné uspořádání podia atd., takže se to mění, ale z těch nejlevnějších nevím jestli je něco vidět, vždy jsem brala ty „o něco dražší“ na boční sezení alespoň, popřípadě stání u podia a rovnou jsem si i zapařila. Záleží o jakou událost se tedy jedná, na sportovní utkání atd. nechodím :lol:

Příspěvek upraven 26.09.12 v 11:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
26.9.12 11:00

Ahoj, já myslím, že uvidíte. Ono je to tam hodně strmé, takže vidět je prakticky odkudkoli. Taky jde o to, na co chcete jít, ale já jsem úplně nahoře seděla dvakrát, jednou na Davis Cupu a jednou na Coldplay a bylo to v pohodě. U toho tenisu jsem navíc měla lepší přehled o hře než ti, co seděli dole :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
26.9.12 11:03

Je to nejaky nitro circus, kluci tam delaji nejake kousky na motorkach, kolech a ruznych blbinach. me to moc nerika, ale pritel je nadseny :mrgreen: nejdrazsi stoji 1650 a nejlevnejsi 950, takze rozdil velky, tak mam z toho trochu strach :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
26.9.12 11:13

@Cracky
Aha, tak to se neboj, oni na těch motorkách lítaj opravdu hodně vysoko, možná se jim budete dívat do očí :D. Navíc, pokud je z toho přítel nadšený, bude mu fuk, že sedí vysoko. Když třeba seženeš lístky do první řady nějakého z těch horních sektorů, budete určitě spokojení :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
26.9.12 11:40

Super dekuju moc za odpovedi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.12 11:40

Tak na tuhle akci uvidí i z těch nejlevnějších míst :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
26.9.12 11:55

Tak je to stejne passe, ted sem podivala do kalendare ktery den to vychazi jestli patek nebo sobota a ono to je v pondeli :( jelikoz sme z druheho konce republiky, tak to nepripada v uvahu :( achjo kdo to vymyslel takove akce delat v pondeli :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
26.9.12 12:23

Uvidíte…a docela dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.12.12 14:45
Jsem to totiž vygůůůůglila, tak abych nebyla za trapku, co nedokáže vyhledat informace, ale děkuju :mrgreen:
@helenkka píše:
Ehm, tak to, na co jsem reagovala, zmizelo 8o :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
12.12.13 13:11

Ahoj, potrebuju poradit!
Manzel a kamarad bere derti do O2 areny na hokej. Chci se zeptat, nevite jak to tam s topenim? Jsou tribuny vyhrivane? Resim co oblect diteti, jake boty a tak, diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
12.12.13 14:04
@Vemas píše:
Ahoj, potrebuju poradit!
Manzel a kamarad bere derti do O2 areny na hokej. Chci se zeptat, nevite jak to tam s topenim? Jsou tribuny vyhrivane? Resim co oblect diteti, jake boty a tak, diky

Na muj vkus je tam az vedro :poblion:

• Citovat
  • Upravit
6024
12.12.13 14:05

@Ms.Blueberry diky! Takze zadny puncochace a zimni boty, to jsem chtela vedet. Diky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
12.12.13 14:41
@Vemas píše:
@Ms.Blueberry diky! Takze zadny puncochace a zimni boty, to jsem chtela vedet. Diky :palec:

Nemas za co ;) co si tak pamatuju, tak tam deti byly jen treba v mikine a dresu a byli jsme tam tusim leden/unor :nevim:

• Citovat
  • Upravit
73
10.1.14 21:39

Prosím někoho kdo to v té hale zná, chceme jít na představení na dobu ledovou a jde mi o to, když si koupíme vstupenky 3.kategorie zda něco uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.