Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Elenočka píše:
No když my máme termín na začátku června a v zimě si myslím, že už by se nám do X landera nevešelA taky mě zarazila ta vyšší cena proti dorjanu, přitom to dělají taky poláci
Tak v zime by sa ti urcite do korby dieta nezmestilo…teda pokial nebudes mat nejako drobne dieta
.
Ale ten Dorjan ma dlzku korby tiez 85cm ako X lander.
No ono sa inak netreba bat sportaku…staci mat kvalitny fusak a nie je problem ![]()
Monika123 píše:Elenočka píše:Tak v zime by sa ti urcite do korby dieta nezmestilo…teda pokial nebudes mat nejako drobne dieta
No když my máme termín na začátku června a v zimě si myslím, že už by se nám do X landera nevešelA taky mě zarazila ta vyšší cena proti dorjanu, přitom to dělají taky poláci
.
No ono sa inak netreba bat sportaku…staci mat kvalitny fusak a nie je problem
Já myslím, že má cca 70cm ten x lander
Stejně nemají, to je blbost, ne? ![]()
Elenočka píše:Monika123 píše:Já myslím, že má cca 70cm ten x landerElenočka píše:Tak v zime by sa ti urcite do korby dieta nezmestilo…teda pokial nebudes mat nejako drobne dieta
.
No ono sa inak netreba bat sportaku…staci mat kvalitny fusak a nie je problemStejně nemají, to je blbost, ne?
Podla popisu maju rovnako - pozri luzko delka pri oboch je 85cm
http://www.detskezbozi.com/…et-xiii.html
http://www.detskezbozi.com/…2-darek.html
Nevim malej je šikulka ale v korbě jsem ho měla do 8 měsíce chodili jsme v době spánku ven tak bylo super že je korba veliká.Za mě prostě dorjan máme prestige a spokojenost.Kamarádka má X lander a sporták má nízkou opěrku za zády docela nadávala její kluk je kus a brzy kupovala jinej kočárek byla nespokojená
. Dor jan je kolos myslim i sporták ale super prostornej
za mě má stále 1 a to je malýmu skoro 16 měsíců
Uncle píše:
Nevim malej je šikulka ale v korbě jsem ho měla do 8 měsíce chodili jsme v době spánku ven tak bylo super že je korba veliká.Za mě prostě dorjan máme prestige a spokojenost.Kamarádka má X lander a sporták má nízkou opěrku za zády docela nadávala její kluk je kus a brzy kupovala jinej kočárek byla nespokojená. Dor jan je kolos myslim i sporták ale super prostornej
za mě má stále 1 a to je malýmu skoro 16 měsíců
No takových názorů a zkušeností jsem fakt slyšela hodně…Takže i u mě to vyhraje Dorjan ![]()
Teď má dorazit na trh nový X Lander, ale korbičku vůbec nezvětšili, snad i možná o něco zmenšili co jsem zaslechla ![]()
Kolos to je to máš pravdu a to my přesně potřebujeme, bydlíme na vesnici sice kousek od Prahy, ale i tak. I když třeba v zimě je tady paradoxně líp odklizený sníh než na Václaváku ![]()
Jo a taky se mi nelíbí u X Landeru polohování zad pomocí nějakého řemínku, Dorjan to má hezky na páčku. Jo a prý sporťák u X Landeru nejde ani úplně dát do sedu, prý je mírně to mimčo zakloněný dozadu. Jako jinak se mi fakt líbí, ale zdá se mi trošku nedomyšlený, je to škoda ![]()
Ahojky Elenočko, tak právě v sobotu jsme byli v dětským ráji nakupovat a dorjana jsme koupili i s autosedačkou za 9490 czk. Jsem moooc spokojená. A přímo na krámě měli i ten hnědý s kočičkama
a je pravda, že výběr je tam opravdu veliký. A to jsem původně také chtěla x landera, ale když jsem ho viděla naživo tak jsem se zhrozila. Ale ten dorjan - jsem s ním spokojená ikdyž ještě musím počkat dva měsíce do porodu
![]()
abidail píše:
Ahojky Elenočko, tak právě v sobotu jsme byli v dětským ráji nakupovat a dorjana jsme koupili i s autosedačkou za 9490 czk. Jsem moooc spokojená. A přímo na krámě měli i ten hnědý s kočičkamaa je pravda, že výběr je tam opravdu veliký. A to jsem původně také chtěla x landera, ale když jsem ho viděla naživo tak jsem se zhrozila. Ale ten dorjan - jsem s ním spokojená ikdyž ještě musím počkat dva měsíce do porodu
![]()
Ahojky Abi ![]()
Děkuji ti za recenze
a jakou barvičku jste vybrali?
Tak až budeš vozit dej vědět jak si s ním spokojená
Já to mám později - na začátku června.
My jsme vybrali šedivo zelený, taky mooc pěkný. Hlavně manželovi se strašně líbil, tak jsem mu i chtěla trochu udělat radost, aby si taky něco jakoby vybral on. (Protože samozřejmě skoro vše je po mém
). Tak to dám určitě vědět. Tak to budeš mít super červen, to je paráda to už bude krásně teplo, to budete mít fajn. Ikdyž já doufám, že v půlce dubna už taky nebude velká zima ![]()
Ahoj, pokud muzu i ja okomentovat tyto dva obchody, tak myslim, ze je uplne jedno kde koupis. Oba maji dlouholetou tradici. V kazdem pripade Detsky raj ma mnohem vice veci skladem, maji obrovsku prodejnu, takze mas sanci ze tam uvidis to co chces v realu.
My kupovali (pred 4roky) kocar tam. Kdyz byl malymu asi rok a pul tak jsme ho reklamovali a nahradni kocar nam teda odmitli dat, ze to pry nedelaji, ale to je asi dva roky zpet, tak mozna ted uz ano, ale presto ze jsme meli opravy, ktere nepodlehaji zaruce, tak nam to udelali zdarma
, pry v ramci dobrych vstahu se zakazniky. Takze ja doporucuju
.
abidail píše:
My jsme vybrali šedivo zelený, taky mooc pěkný. Hlavně manželovi se strašně líbil, tak jsem mu i chtěla trochu udělat radost, aby si taky něco jakoby vybral on. (Protože samozřejmě skoro vše je po mém![]()
). Tak to dám určitě vědět. Tak to budeš mít super červen, to je paráda to už bude krásně teplo, to budete mít fajn. Ikdyž já doufám, že v půlce dubna už taky nebude velká zima
Jo, já jsem chtěla teda nějaký univerzální, protože počítám s ním třeba i pro druhé, jestli se teda nechá můj chlap ukecat
![]()
Teda ty jsi na toho svého hodná ![]()
No snad nebude zase moc teplo, většinou v červnu jsou ty pařáky, tak uvidíme
Ale asi lepší než v - 20°C ![]()
Ty jo, ty už to máš za pár
A kde se chystáš rodit? Já u Apolináře. A teda dost se toho porodu bojím ![]()
OliOlča píše:
Ahoj, pokud muzu i ja okomentovat tyto dva obchody, tak myslim, ze je uplne jedno kde koupis. Oba maji dlouholetou tradici. V kazdem pripade Detsky raj ma mnohem vice veci skladem, maji obrovsku prodejnu, takze mas sanci ze tam uvidis to co chces v realu.
My kupovali (pred 4roky) kocar tam. Kdyz byl malymu asi rok a pul tak jsme ho reklamovali a nahradni kocar nam teda odmitli dat, ze to pry nedelaji, ale to je asi dva roky zpet, tak mozna ted uz ano, ale presto ze jsme meli opravy, ktere nepodlehaji zaruce, tak nam to udelali zdarma, pry v ramci dobrych vstahu se zakazniky. Takze ja doporucuju
.
Ahoj
Určitě můžeš ![]()
No ale paradoxně jsem ten svůj vysněný kočárek našla u Krtečka, přesně v té barvě ![]()
Elenočka: No ono asi každé to období má svoje pro a proti.
Jinak shodou náhod já taky budu rodit u Apolináře, tak pak taky poreferuju
. Já se taky hrozně bála (pořád bojim), ale čím víc se to blíží, tak už to chci mít za sebou. Bolí mě záda a celkově mi to břicho už vadí
už chci aby byla venku. A co čekáte? Nebo se necháváte překvapit?
Abidail:Porodu se neboj je to krásný
teda mě se to moooc líbilo jen to chce mít i v hlavě že to bude super a pak to tak je ![]()
abidail píše:
Elenočka: No ono asi každé to období má svoje pro a proti.Jinak shodou náhod já taky budu rodit u Apolináře, tak pak taky poreferuju
![]()
. Já se taky hrozně bála (pořád bojim), ale čím víc se to blíží, tak už to chci mít za sebou. Bolí mě záda a celkově mi to břicho už vadí
už chci aby byla venku. A co čekáte? Nebo se necháváte překvapit?
Jééé tak to určitě poreferuj
Máš už tak nějak připravenou tašku do porodnice? Kdyby se ti chtělo tak mi kdyžtak písni co si bereš?
Budeš si platit nadstandart nebo ne? Mně to přijde šíleně drahé, to radši malému něco koupím ![]()
No už musíš mít bříško viď? ![]()
My čekáme klučinu
Tajně jsem doufala v holčičku, protože švagrová už má dva kluky. Ale hlavně aby to bylo zdravé
A budoucí taťka je samozřejmě hrdý ![]()