Oblečení na firemní akci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
228
30.8.22 10:39

Oblečení na firemní akci

Přeji krásný den,
chtěla bych se Vás zeptat, za týden máme firemní akci grilování, venku.
Jelikož tam budou pozvání i dodavatelé, kteří pro nás pracují, přijde mi zvláštní si vzít jen džíny a svetřík.
Myslíte si, že budou maxi šaty s bílou džískou v pohodě, a nebo je to blbý nápad?

Děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5672
30.8.22 11:05

Asi bude záležet na počasí, aby ti nebyla zima. Jinak pokud to není posezení u ohně, klidně bych si šaty vzala. Šaty mají úspěch skoro vždy dle mých zkušeností. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
30.8.22 11:06

Zeptala bych se ve firmě, co si plánuji vzít ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15416
30.8.22 11:06
@slečna97 píše:
Přeji krásný den,
chtěla bych se Vás zeptat, za týden máme firemní akci grilování, venku.
Jelikož tam budou pozvání i dodavatelé, kteří pro nás pracují, přijde mi zvláštní si vzít jen džíny a svetřík.
Myslíte si, že budou maxi šaty s bílou džískou v pohodě, a nebo je to blbý nápad?Děkuji za radu

Tak ono je grilování a grilování. Jde o to jestli je to na terasa luxusního hotelu nebo někde na statku na louce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14574
30.8.22 11:07

Nejsou maxisaty jako maxisaty, a navíc už není takové to typické léto, kam by se hodily, bude už září. Volila bych proto jednobarevne tmavší džíny, halenku, slušňácké boty a přes to nahoru třeba nějaký delší hodici se cardigan, kdyby se ochladilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
30.8.22 11:14

Zkusila bych se poptat, jaký je dresscode. Ex mne kdysi zval na firemní akci, mně bylo blbé jít tam neformálně, vzala jsem si sukni a lodičky, a ono to bylo na motokárách a všichni tam byli v džínách :). Pokud bys neměla avízo, jak půjdou ostatní a co se čeká, máš případně možnost vzít si něco na převlečení? Pokud byste tam byli do večera, zvážila bych vzít si na večer třeba na převlečení džíny, aby Ti pak v šatech nebyla zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
30.8.22 11:22
@PenelopaW píše:
Zkusila bych se poptat, jaký je dresscode. Ex mne kdysi zval na firemní akci, mně bylo blbé jít tam neformálně, vzala jsem si sukni a lodičky, a ono to bylo na motokárách a všichni tam byli v džínách :). Pokud bys neměla avízo, jak půjdou ostatní a co se čeká, máš případně možnost vzít si něco na převlečení? Pokud byste tam byli do večera, zvážila bych vzít si na večer třeba na převlečení džíny, aby Ti pak v šatech nebyla zima.

hodně lidí šlo posledně v džínách, jenomže já, jak bylo ještě teplo, jsem se skoro upekla. A to jsem měla právě džíny a lehkou košilku.
Ono to jsou takový spíš šaty na běžné nošení, než nobl, k tomu jsem si chtěla vzít jen plátěné tenisky, a budu tam jen do 17:00 pak půjdu domů :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15775
30.8.22 12:22

Na grilování bych si nic bílého nebral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10243
30.8.22 12:31

@slečna97 Venkovní grilování? To by mi přišel v pohodě i ten svetřík a džíny. Ale zeptal bych se dvou, tří kolegyň, co si chystají vzít, a společně to přizpůsobil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9675
30.8.22 12:42

Já bych si šaty klidně vzala, nosím je raději a casteji než džíny. Předpokládám, že jsou to šaty pro běžné denní nošení a ne velká večerní róba ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
30.8.22 12:50
@Jahru píše:
Já bych si šaty klidně vzala, nosím je raději a casteji než džíny. Předpokládám, že jsou to šaty pro běžné denní nošení a ne velká večerní róba ;)

Ne, jsou to šaty, které nosím normálně přes den do kanceláře. Ale vzít si plesovou robu, tak to bych byla slušně za exota, ale tak aspoň zase by byla sranda :mrgreen: :mrgreen:. Ke všemu u mě jsou celkově kolegyně zvyklí, že džíny/kalhoty moc často nenosím, a nosím je nejvíce v zimě.
Samozřejmě, pokud bude počasí horší, tak si ty džíny vezmu ještě ráda :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat