Oblečení na firemní akci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Oblečení na firemní akci
Přeji krásný den,
chtěla bych se Vás zeptat, za týden máme firemní akci grilování, venku.
Jelikož tam budou pozvání i dodavatelé, kteří pro nás pracují, přijde mi zvláštní si vzít jen džíny a svetřík.
Myslíte si, že budou maxi šaty s bílou džískou v pohodě, a nebo je to blbý nápad?
Děkuji za radu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Asi bude záležet na počasí, aby ti nebyla zima. Jinak pokud to není posezení u ohně, klidně bych si šaty vzala. Šaty mají úspěch skoro vždy dle mých zkušeností. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slečna97 píše:
Přeji krásný den,
chtěla bych se Vás zeptat, za týden máme firemní akci grilování, venku.
Jelikož tam budou pozvání i dodavatelé, kteří pro nás pracují, přijde mi zvláštní si vzít jen džíny a svetřík.
Myslíte si, že budou maxi šaty s bílou džískou v pohodě, a nebo je to blbý nápad?Děkuji za radu
Tak ono je grilování a grilování. Jde o to jestli je to na terasa luxusního hotelu nebo někde na statku na louce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejsou maxisaty jako maxisaty, a navíc už není takové to typické léto, kam by se hodily, bude už září. Volila bych proto jednobarevne tmavší džíny, halenku, slušňácké boty a přes to nahoru třeba nějaký delší hodici se cardigan, kdyby se ochladilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkusila bych se poptat, jaký je dresscode. Ex mne kdysi zval na firemní akci, mně bylo blbé jít tam neformálně, vzala jsem si sukni a lodičky, a ono to bylo na motokárách a všichni tam byli v džínách
. Pokud bys neměla avízo, jak půjdou ostatní a co se čeká, máš případně možnost vzít si něco na převlečení? Pokud byste tam byli do večera, zvážila bych vzít si na večer třeba na převlečení džíny, aby Ti pak v šatech nebyla zima.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PenelopaW píše:
Zkusila bych se poptat, jaký je dresscode. Ex mne kdysi zval na firemní akci, mně bylo blbé jít tam neformálně, vzala jsem si sukni a lodičky, a ono to bylo na motokárách a všichni tam byli v džínách. Pokud bys neměla avízo, jak půjdou ostatní a co se čeká, máš případně možnost vzít si něco na převlečení? Pokud byste tam byli do večera, zvážila bych vzít si na večer třeba na převlečení džíny, aby Ti pak v šatech nebyla zima.
hodně lidí šlo posledně v džínách, jenomže já, jak bylo ještě teplo, jsem se skoro upekla. A to jsem měla právě džíny a lehkou košilku.
Ono to jsou takový spíš šaty na běžné nošení, než nobl, k tomu jsem si chtěla vzít jen plátěné tenisky, a budu tam jen do 17:00 pak půjdu domů
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slečna97 Venkovní grilování? To by mi přišel v pohodě i ten svetřík a džíny. Ale zeptal bych se dvou, tří kolegyň, co si chystají vzít, a společně to přizpůsobil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych si šaty klidně vzala, nosím je raději a casteji než džíny. Předpokládám, že jsou to šaty pro běžné denní nošení a ne velká večerní róba ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jahru píše:
Já bych si šaty klidně vzala, nosím je raději a casteji než džíny. Předpokládám, že jsou to šaty pro běžné denní nošení a ne velká večerní róba
Ne, jsou to šaty, které nosím normálně přes den do kanceláře. Ale vzít si plesovou robu, tak to bych byla slušně za exota, ale tak aspoň zase by byla sranda
. Ke všemu u mě jsou celkově kolegyně zvyklí, že džíny/kalhoty moc často nenosím, a nosím je nejvíce v zimě.
Samozřejmě, pokud bude počasí horší, tak si ty džíny vezmu ještě ráda
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit