Originální dárek pro babičky

111
16.11.12 08:06

originální dárek pro babičky

Holky, prosím Vás nemáte některá z Vás typ na originální dárek pro babičky (dědy a tetu) na Vánoce? první rok co byla malá na světě jsme dávali fotečku v rámečku a otisk nožky, druhý jsme nechala udělat kalendář z jejích fotek… a teď vůbec nevím:-((( nejhorší je, že se asi zase čeká něco takového, ale mě NIC nenapadá:-( strašně moc děkuji za typy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1039
16.11.12 08:08

:) my babičkám kupujeme jen praktické dárky a takové, na které máme peníze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
16.11.12 08:11

Teď prodávají myslím v Penny balíčky Pro babičku, Pro dědu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
16.11.12 08:13

Pokud jste přes fotodárky, tak těch je teď na výběr hrozná spousta - oblečení, nádobí, fotoknnihy, klíčenky… Fotolab dělá třeba skleněné hodiny s fotopotiskem.

Příspěvek upraven 16.11.12 v 08:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
16.11.12 08:14

My budeme letos dávat už potřetí kalendář dětí. Rodičům i babičkám. Vyloženě na něj čekají a těší se. Jinak jedna moje babička je velkej labužník, takže dostává i balíček dobrot, které si sama nekupuje - lepší víno, olivy, mušle v konzervě, a tak podobně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254

@Alice82 Dárky s fotkama jsem super a babičkám, které mají,,všechno" udělají velkou radost. My jsme jednou nechávali udělat hrnečky, na kterých jsou fotky, kde byli ještě děti. Od té doby babička s dědou nepijí kafe z jiných a každý si pozná ten svůj:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
@Junkyska píše:
Teď prodávají myslím v Penny balíčky Pro babičku, Pro dědu :palec:

No teď záleží jestli to je dost originální a jestli se pak se stejným dárkem babičky z paneláku nesejdou 3 :D

Možná je to blbost, ale co třeba ten fotorámeček? Nevím kolik to stojí, ale viděla jsem to u známých a bylo to teda moc hezký. Fotky nahraješ taky jaký chceš… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111

My právě taky nemůže nic drahého:-( kalendář mě vyšel asi na 250,– což bylo tak akorát a hlavně se udělal jednou a pro všechny stejný a bylo - musím takto udělat 9 (máme oba svoje babičky a já ještě rozvedené, takže dvakrát) dárků:-(((( takže opravdu potřebuji dobrý typ za málo peněz a hodně muziky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
16.11.12 08:15
@Bersaba píše:
Pokud jste přes fotodárky, tak těch je teď na výběr hrozná spousta - oblečení, nádobí, fotoknnihy, klíčenky… Fotolab dělá třeba skleněné hodiny s fotopotiskem.Příspěvek upraven 16.11.12 v 08:14

Jo, ten fotorámeček jsi mi vzala pod nosem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
16.11.12 08:16

Když mrkneš na fotolab je tam spooousta fotodárků, ale třeba ten kalendář si myslím že je super každej rok, fotky jsou aktuální a většinou se na něj všihcni těší.
Jinak já ještě dávám balíčky s oblíbenýma čajema, kokinama, teplýma ponožkama atd :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
16.11.12 08:16

@Seizdra No i to je možné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
16.11.12 08:17

@Seizdra :D Já myslela, že se do toho dává normální papírová fotka, ale oni ji tisknou přímo na to sklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
16.11.12 08:17
@Alice82 píše:
My právě taky nemůže nic drahého:-( kalendář mě vyšel asi na 250,– což bylo tak akorát a hlavně se udělal jednou a pro všechny stejný a bylo - musím takto udělat 9 (máme oba svoje babičky a já ještě rozvedené, takže dvakrát) dárků:-(((( takže opravdu potřebuji dobrý typ za málo peněz a hodně muziky

Tak to ten rámeček myslím bude dražší. Ale kecala bych. Třeba na slevomatu bude taková nějaká akce, zkus to hlídat. Teď před Vánocema tím spíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
16.11.12 08:19

No digitální fotorámečky jsou drahá sranda, ale pěkná. Co takhle hrnek s fotkou, triko s fotkou, fotoplátno nebo tu fotoknihu. Třeba ji budou mít někde v akci.
A když odbočím od fotodárků, co každému předplatit nějaký časopis? Většinou to vyjde do 400kč a těší je to celý rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
16.11.12 08:19
@Bersaba píše:
@Seizdra :D Já myslela, že se do toho dává normální papírová fotka, ale oni ji tisknou přímo na to sklo.

Ale houby, tak to já myslím ještě něco jinýho… Já viděla takovej rámeček a v tom se ty fotky třeba po 20 vteřinách, nebo minutě, nevím, možná to jde nastavit, měnily. Mělo to asi nějakej zdroj kde ty fotky jsou nahraný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný