Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky, prosím Vás nemáte některá z Vás typ na originální dárek pro babičky (dědy a tetu) na Vánoce? první rok co byla malá na světě jsme dávali fotečku v rámečku a otisk nožky, druhý jsme nechala udělat kalendář z jejích fotek… a teď vůbec nevím:-((( nejhorší je, že se asi zase čeká něco takového, ale mě NIC nenapadá:-( strašně moc děkuji za typy
my babičkám kupujeme jen praktické dárky a takové, na které máme peníze
Pokud jste přes fotodárky, tak těch je teď na výběr hrozná spousta - oblečení, nádobí, fotoknnihy, klíčenky… Fotolab dělá třeba skleněné hodiny s fotopotiskem.
Příspěvek upraven 16.11.12 v 08:14
My budeme letos dávat už potřetí kalendář dětí. Rodičům i babičkám. Vyloženě na něj čekají a těší se. Jinak jedna moje babička je velkej labužník, takže dostává i balíček dobrot, které si sama nekupuje - lepší víno, olivy, mušle v konzervě, a tak podobně…
@Alice82 Dárky s fotkama jsem super a babičkám, které mají,,všechno" udělají velkou radost. My jsme jednou nechávali udělat hrnečky, na kterých jsou fotky, kde byli ještě děti. Od té doby babička s dědou nepijí kafe z jiných a každý si pozná ten svůj:)
@Junkyska píše:
Teď prodávají myslím v Penny balíčky Pro babičku, Pro dědu
No teď záleží jestli to je dost originální a jestli se pak se stejným dárkem babičky z paneláku nesejdou 3 ![]()
Možná je to blbost, ale co třeba ten fotorámeček? Nevím kolik to stojí, ale viděla jsem to u známých a bylo to teda moc hezký. Fotky nahraješ taky jaký chceš… ![]()
My právě taky nemůže nic drahého:-( kalendář mě vyšel asi na 250,– což bylo tak akorát a hlavně se udělal jednou a pro všechny stejný a bylo - musím takto udělat 9 (máme oba svoje babičky a já ještě rozvedené, takže dvakrát) dárků:-(((( takže opravdu potřebuji dobrý typ za málo peněz a hodně muziky
@Bersaba píše:
Pokud jste přes fotodárky, tak těch je teď na výběr hrozná spousta - oblečení, nádobí, fotoknnihy, klíčenky… Fotolab dělá třeba skleněné hodiny s fotopotiskem.Příspěvek upraven 16.11.12 v 08:14
Jo, ten fotorámeček jsi mi vzala pod nosem ![]()
Když mrkneš na fotolab je tam spooousta fotodárků, ale třeba ten kalendář si myslím že je super každej rok, fotky jsou aktuální a většinou se na něj všihcni těší.
Jinak já ještě dávám balíčky s oblíbenýma čajema, kokinama, teplýma ponožkama atd ![]()
@Seizdra
Já myslela, že se do toho dává normální papírová fotka, ale oni ji tisknou přímo na to sklo.
@Alice82 píše:
My právě taky nemůže nic drahého:-( kalendář mě vyšel asi na 250,– což bylo tak akorát a hlavně se udělal jednou a pro všechny stejný a bylo - musím takto udělat 9 (máme oba svoje babičky a já ještě rozvedené, takže dvakrát) dárků:-(((( takže opravdu potřebuji dobrý typ za málo peněz a hodně muziky
Tak to ten rámeček myslím bude dražší. Ale kecala bych. Třeba na slevomatu bude taková nějaká akce, zkus to hlídat. Teď před Vánocema tím spíš.
No digitální fotorámečky jsou drahá sranda, ale pěkná. Co takhle hrnek s fotkou, triko s fotkou, fotoplátno nebo tu fotoknihu. Třeba ji budou mít někde v akci.
A když odbočím od fotodárků, co každému předplatit nějaký časopis? Většinou to vyjde do 400kč a těší je to celý rok.
@Bersaba píše:
@SeizdraJá myslela, že se do toho dává normální papírová fotka, ale oni ji tisknou přímo na to sklo.
Ale houby, tak to já myslím ještě něco jinýho… Já viděla takovej rámeček a v tom se ty fotky třeba po 20 vteřinách, nebo minutě, nevím, možná to jde nastavit, měnily. Mělo to asi nějakej zdroj kde ty fotky jsou nahraný ![]()