Overaly (Pyžama) - mám koupit?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Asi takto. v overalu na spání jsem chodila snad do 15.ti let hlavně v zimě-jsem neustále strašně zmrzlá a líbilo se mi že mi nemůže táhnout na záda. Pak už mi byly všechny malé na dýlku a zhruba v 19. ti se mi po něm opět zastesklo a na aukru jsem sehnala overal i s ťampkama
je úžasně teplý na zimu, je mi větší-je to na postavu na výšku 178cm a já mám 171 ale je úžasný a strašně moc ráda v něm spím v zime, ale nohy mám i tak studené takže na ty ťapky natahuju ještě nehorázně silné ponožky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem to mela ve dvanácti a super, litovala jsem, že jsem z něj vyrostla, ale asi už to tehdy vyšlo z módy a přestaly se vyrábět a distribuovat. Takže za mě YESSS ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě se to moc líbí, ale vadilo by mi svlékání na záchodě, zvlášť někde v zimě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luky12 Jak se v tom chodí v noci na záchod? To si musíš sundat celý vršek? V naší noční promrzlé koupelně? Nikdy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K-Black Tvůj manžel je Jon Bon Jovi? A já si celou dobu myslela, že je to pan Joe Black. Škoda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adam75 píše:
@Luky12 Jak se v tom chodí v noci na záchod? To si musíš sundat celý vršek? V naší noční promrzlé koupelně? Nikdy.
Tak že by se rozepnul (ve předu) zip?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem koupila overal 4 letému synovi, protože se v noci vždy odkopal. Horní díl pyžama se mu vyhrnul a měl holá záda a břicho. Koupila jsem ho v internetovém obchodě DARKA. Prodávají je i s čepičkou a i pro dospělé. Syn v něm chodí rád, líbí se mu hlavně obrázky na overalu /koupili jsme s motorkama a monster trackama což jsou jeho oblíbené motivy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamarádka něco podobného nosila ještě asi v 18 letech, milovala to. Akorát jednou měla málem nehodu, kdy to skoro nestihla sundat při běhu na záchod. Tedy resp. prý tu nehodu měla úplně ![]()
- Citovat
- Upravit
Nemám dítě v tomto věku, tak nevím. Na jednu stranu mi to přijde praktické, že netáhne na záda ale zase jak už tu bylo zmíněno, když pak jde dítě na WC a musí se celé svléknout, to je dost naprd, my máme na WC celkem chladno a to bych asi radši na WC nešla
Dceři je 21 měsíců a zatím jí overaly dávám nejradši, klasické pyžamo má pořád vyhrnuté. Ale až bude bez plen, už overaly neplánuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luky12 No dobře, ale holka si to musí úplně celé sundat, aby se vyčůrala. U klasického pyžama stačí sundat kalhoty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adam75 píše:
@Luky12 No dobře, ale holka si to musí úplně celé sundat, aby se vyčůrala. U klasického pyžama stačí sundat kalhoty.
No tak to je už menší problém ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro starší je to divný, když pak holčička chce čůrat
doslova tak to se musí celá slíknout? je to nepraktické…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verca1989 píše:
Nemám dítě v tomto věku, tak nevím. Na jednu stranu mi to přijde praktické, že netáhne na záda ale zase jak už tu bylo zmíněno, když pak jde dítě na WC a musí se celé svléknout, to je dost naprd, my máme na WC celkem chladno a to bych asi radši na WC nešlaDceři je 21 měsíců a zatím jí overaly dávám nejradši, klasické pyžamo má pořád vyhrnuté. Ale až bude bez plen, už overaly neplánuju.
akorát jsem to psala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě mě napadlo jak se pod to obléknout-trencle nebo na-ostro? Podle mě asi trencle ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit