Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Asi tu dostanu na pr.del, ale musím vyjádřit svůj názor - nechápu, proč tedy podepisujete něco podomním otrapům. Když něco chci, tak si dojdu na pobočku nebo si alespoň telefonicky či mailem domluvím schůzku přímo v té instituci, aby mi přišli ![]()
Dokud budou lidi dělat tyhle pitomosti, budou si podvodníci mnout ruce ![]()
Jinak bych též zavolala do RWE, co jinýho teď dělat ![]()
@KPKristy já to chápu, píšu to za dědečka, ten jim to podepsal a ted má problémy, já mu to taky říkala, at nikomu nic u dveří nepodepisuje, ale víte, jak je to s těma starýma lidma, skočí na všechno, taky jsu naštvaná. já tam už volala, ale musím mít tu smlouvu, nejsu ted u dědečka, tak se zatím ptám tak orientačně, jestli někdo nemá zkušenosti.
Tak já hlavně pochybuju, že RWE posílá podomní prodejce
Podvodníci byli ti u dveří, většinou se vydávají za zástupce RWE,e.on apod. aby působili důvěryhodně.
@Anonymní píše:
@KPKristy já to chápu, píšu to za dědečka, ten jim to podepsal a ted má problémy, já mu to taky říkala, at nikomu nic u dveří nepodepisuje, ale víte, jak je to s těma starýma lidma, skočí na všechno, taky jsu naštvaná. já tam už volala, ale musím mít tu smlouvu, nejsu ted u dědečka, tak se zatím ptám tak orientačně, jestli někdo nemá zkušenosti.
Jo jo, přesně vím, jak to je se starýma lidma! Před lety jsem řešila za babičku strasti se „šmejdy“. Dopadlo to dobře a od té doby má babča zákaz ![]()
Takže prostě si vzít smlouvu, zavolat a zkusit to řešit a doufat, že to byli praví RWE.
A podvodníkům bych trhala pazoury u ramen a házela je do Vltavy
. Ty podvodníky.. i ty pazoury…
@Ainy píše:
Tak já hlavně pochybuju, že RWE posílá podomní prodejcePodvodníci byli ti u dveří, většinou se vydávají za zástupce RWE,e.on apod. aby působili důvěryhodně.
Já bych se tomu moc nedivila. Tihle zamětstnanci jsou nejspíš placeni systémem provizí, tak těžko budou sedět v kanclu a čekat, kdo si je najde. Ale nevím, zkušenosti nemám. Jen mi to silně připomíná módu pojišťovacích agentů a různých finančních „odborníků“ ![]()
@KPKristy Já nevím no, my zrovna s RWE máme smlouvu a nijak nás neotravují. Nabídky na akce max. poštou a teď když jsem jim sama volala, zda by pro nás neměli nějaký výhodnější tarif (snížila se nám spotřeba) tak sice neměli ale výslovně se ptal zda mi může zavolat, pokud by něco nového bylo. Za mě teda nejsou nejlevnější ale jednání OK ![]()
@Ainy, ok, však píšu, že zkušenosti nemám. Tak to je fajn, že jsou seriózní. Tím spíš to vypadá, že dědeček od zakladatelky bohužel naletěl ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, podepsala jsme smlouvu s RWE na plyn, dnes mi od nich volají, že ti co u nás byli jsou podvodníci, jak zjistit, jestli je to tak, jestli nejsou podvodníci, ti co volají? díky
hele nemáš víc informací? co píšeš nedává smysl, pokud by ti kterým dědeček něco podepsal byli naháněči za provizi a odeslali RWE nějaký nespávně udělaný nebo podvodný dokument, tak by nedosali provizi, ne? pokud by to byli podvodníci, co nechají podepsat nějaký canc a vezmou si na místě „zálohu“ tak by byli sami proti sobě aby vůbec odesílali papír na RWE čímž by se sami prozradili, ne? Tj. z čeho se RWE dozvědělo že u vás byli „podvodníci“ a volalo vám?
a jestli s RWE má smlouvu dědeček, proč by volali tobě?
Co má dědeček na smlouvě? Tam musí být jasně uvedena společnost, které se smlouva týká.
@Mirabe1ka je tam RWE a včera jsem tam volala na opravdové RWE a že co děda podepsal, tak tam nic takovýho nemají, prý ani od nich nechodí po domech a číslo identifikační začíná jinou číslicí než má děda ve smlouvě.
@Anonymní píše:
@Mirabe1ka je tam RWE a včera jsem tam volala na opravdové RWE a že co děda podepsal, tak tam nic takovýho nemají, prý ani od nich nechodí po domech a číslo identifikační začíná jinou číslicí než má děda ve smlouvě.
Ajaj, poradili, co teď dělat? Nejsem právník, ale jednejte rychle, snad je čas na odstoupení od smlouvy.
@Ainy jj, oni se vydávají za RWE a pak vytáhnou smlouvu úplně za jinou společnost (Bohemia Energy, Centropol atd.)… Já řešila za mamku něco podobného, akorát ona to nepodepsala, ale oni její podpis zfalšovali
![]()
Ahoj, podepsala jsme smlouvu s RWE na plyn, dnes mi od nich volají, že ti co u nás byli jsou podvodníci, jak zjistit, jestli je to tak, jestli nejsou podvodníci, ti co volají? díky