Povídání

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny maminky z Trutnova a okolí. Pojďte si povídat, poptat se na doporučení nebo obchodovat bez poštovného. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
588
8.2.11 17:59

povídání

Trutnovačky sem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
588
8.2.11 18:00

Ahoj děvčata…z Trutnova a okolí…přijdte si popovídát… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
11.2.11 15:36

Ahoj, tak jsem se zaregistrovala právě teď a ráda si popovídám. Bydlím v Pilníkově a jsem zatím na začátku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
22.2.11 13:25

Ahoj holky!
Ráda se k Vám přidám. Jsem z Hostinného. V Trutnově jsem pracovala a jezdím tam ke gynekologovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1913
6.3.11 11:53

Ahoj děvčata,tak já se k Vám přidávám.Jsem za Dvora Králové :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
9.3.11 12:36

Taky se rada pridam, ale koukam, ze nas tu asi moc neni. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1913
9.3.11 17:49

Kajule-máš pravdu,moc nás tu není a hlavně se nikdo neozývá :cry: Já jsem ještě na diskuzi říjnatka,tak tak zkus zajít.Je nás tam dost :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
30.4.11 09:25

A nebude to vadit. To vas tam je hodne z Trutnova nebo tam jste jenom se stejnym terminem? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
9.6.11 14:14

Omlouvám se…nějak jsem na tuhle diskusi zapomněla…
Tak jak se vám těhulky daří? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
24.10.11 09:02

Ahoj všem maminkám.Bydlím 20minut od Trutnova.Budu ráda,když si občas s vámi budu moci psát :-) Miminko čekám v lednu,ale nějak ty měsíce utíkají. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
14.12.11 20:04

ahojky,muzu se k vám přidat? miminko čekám v březnu :-)) tak jak se vám daří před vánocema? stíháte všechno ( uklid,darky,tehulkovani…)? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
5.3.12 14:20

Ahoj holky, nějak se nám to tady zaseklo, tak snad se to zase rozjede… . Já jsem z Mladých Buků. Mam skoro 7 měsíčního chlapečka Šimonka… . Zítra nás čeká očkování na TBC, tak se moc netěšíme. A co vy? jak si užíváte miminka nebo pupíček…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
6.3.12 09:40
vronia píše:
Ahoj holky, nějak se nám to tady zaseklo, tak snad se to zase rozjede… . Já jsem z Mladých Buků. Mam skoro 7 měsíčního chlapečka Šimonka… . Zítra nás čeká očkování na TBC, tak se moc netěšíme. A co vy? jak si užíváte miminka nebo pupíček…?

ahojky, ja jsem z Horniho Marsova, ale manzel pochází z Jánskejch, jinak za dva dny mám termín a porad to vypada ze nic a ze si jeste pockame a pupik si stale jeste uzivam ale uz se nemuzu dockat az si malej vymysli ze se za nama bude chtit uz jit konecne podivat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
6.3.12 16:16

Ahoj, tak to je opravdu kousíček, tak hlavně aby porod proběhl co nejrychleji a co nejmín bolestivej, ikdyž pak rychle zapomeneš na bolest až uvidíš mrnouska.
To mě tak napadá, nepotřebuješ nějaké oblečky na malého? kdyby ti něco chybělo ozvy se. Mam moc pěkné zančkové oblečky od Nextu, george, early days…atd. Mam sestru co my posílá z anglie za pakatel. Tak kdyby jsi potřebovala tak dej vědět. Ted toho asi budeš mít asi dost,ale až ti malej povyroste tak když budeš něco chtít, mam toho celkem ještě dost.
Budu držet palce… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.12 14:00

Ahojda, konečně sem našla někoho z okolí :) Přestěhovala sem se z HK do Prosečné (u Hostinného) a nejen, že tu absolutně nikoho neznám, ale ještě čekám na září toho našeho malýho ufounka :* a začínají mě přepadat splíny, co já tady budu sama dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny