Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
@Černá Madonna píše: Více
Ja vim 😁
pokud je to jedine, co k tomu mas, tak mam nejspis pravdu, vid ☺️
navrhuji upravit nadpis na Pravnik, ktery…manipulatorem/rkou a narcisem/stkou.
Rovnopravnost ![]()
Anonymní píše: Více
Zakladatelko, u sporů s narcistou běžný rodinný právník často selhává. Potřebujete lidi, kteří rozumí fenoménu psychického teroru, domácího násilí a stalkingu.
Zde je přehled specializovaných organizací a advokátů v Praze, které vám mohu doporučit. Všechny tyto subjekty poskytují právní i psychologickou podporu a umí s tímto typem lidí pracovat:
Specializované organizace v Praze
Tyto organizace mají vlastní specializované právní týmy a s agresivními manipulátory bojují denně. Výhodou je, že propojují právní ochranu s psychologickou pomocí (kterou teď nesmírně potřebujete).
Specializovaní advokáti (Praha a okolí)
Pokud preferujete soukromého advokáta, musíte hledat někoho, kdo veřejně mluví o problematice psychického násilí a aktivně se jí věnuje.
Tipy pro vaše další chování:
Anonymní píše: Více
Do předchozího příspěvku se mi vloudil odkaz na advokátku Kukrálovou, a když to chci opravit tak, aby to bylo správně a přehledně strukturováno, tak mi javascript hlásí, že příspěvek obsahuje nepovolené množství odkazů (i když je jich pak míň, než v původním příspěvku, protože jsem jeden nadbytečný na HrdaLegal odstranil, a mám prý volat admina, @admin).
Proto nechávám původní příspěvek tak, jak jsem jej vložil, a doplňuji zvlášť:
JUDr. Hrdá bývá extrémně vytížená, proto je dobré mít po ruce víc alternativ.
Dobrý den,
zakladatelko, příspěvky jsem Vám nastavila anonymně, zmínky jsem odstranila, z citací zmizí po chvíli. Je pro nás důležité, abyste se tu cítila bezpečně. Název diskuze jsem také upravila, pokud byste ho chtěla ještě jinak, není problém se domluvit. Dejte vědět, klidně do sz. Při dalším vkládání příspěvku jen zkontrolujte, jestli máte v nastavení příspěvku zaškrtnutou anonymitu. Další pak už budou anonymní automaticky. Držím Vám palce.
Krásný den
Diana ![]()
@admin píše: Více
Mám jen takový návrh, který možná patří do vlákna o anonymitě v sekci pro administraci webu a je směřován k vývojářům webu.
Je to k tomu „Při dalším vkládání příspěvku jen zkontrolujte, jestli máte v nastavení příspěvku zaškrtnutou anonymitu.“. Na to se rádo zapomíná, jednou se mi to taky stalo - a pak je po anonymitě a v případě zakladatelky tohoto vlákna i po bezpečnosti.
Z hlediska bezpečnosti a uživatelské přívětivosti (zvláště u uživatelů vystresovaných psychickým terorem) by bylo na místě udržovat stav „Uživatel X přispívá do vlákna Y anonymně“.
Jde o správu stavu a protokol Https je bezstavový, tudíž tento stav by bylo nutno někde udržovat.
Edit: Vzhledem k tomu, že uživatel může po zavření prohlížeče přijít do vlákna kdykoliv odkudkoliv v nové session, je nutno svázat anonymitu uživatele s daným vláknem v relaci (uživatel, vlákno, nastaveníAnonymity) persistentně v databázi na straně webového serveru.
@eumedon Dobrý den,
toto pravidlo už máme, ale ve chvíli, kdy jsem nastavovala anonymitu dodatečně já, se obávám, aby to fungovalo správně. Třeba se obávám zbytečně.
V běžném režimu, kdy uživatel jednou nastaví anonymitu, se mu u dalších příspěvků nastavuje sama automaticky. Když to nechce, musí to vypnout.
Krásný den
Diana ![]()
@Anonymní píše: Více
On to má diagnostikovány nebo jak si na tohle přišla??
Odkud?
a na co?
rozumný rozvod, nebo udělat zle ex, nebo na majetek?
(nebo trestní nebo obchodní právo třeba)
@Wilík píše: Více
Vždyť to píše v úvodním příspěvku:
„Ahoj, prosím o pomoc neznáte někdo tvrdého právníka z Prahy a okolí do 80km?“