Problémový soused

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
32057
26.6.18 14:30

@Daja254 nějak nerozumím tomu, že si sám někde natáhl trubky na vodu :think: co to má jako být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
26.6.18 14:32

@Monchichik trubkami má taženou vodu na zahrádku kde si udělal jezírko a voda mu v něm cirkuluje.
Takže od svého bytu má takto taženou vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32057
26.6.18 14:34

@Daja254 No tak to nelze,ne? Tak zajdi na stavební úřad, že tam toto je a ať s tím něco udělají. A hned bude mít soused jiné starosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
26.6.18 14:37

@Monchichik
Asi určitě nesmí.. to si tam časem dal i ty značky jsou jsou u silnice jak na sobě mají odrazky aby jsme tam nezajíždeli autem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
26.6.18 14:39

@Daja254 Jste majielé 1/10 pozemku, stejně jako on. Tzn. jakékoliv omezení by muselo být nejprve schváleno v rámci SVJ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32057
26.6.18 14:39

@Daja254 No se mnou by měl teda smůlu, tohle by mu neprošlo. Obzvlášť ne potom, co si sám dělá co chce a vám dělá problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
26.6.18 14:47

Já ho poslala hned někam manželovi říkal že mu přejíždí trubky jak jdou ty auta těžký. Ten mu řekl že si je měl dat hlouběji nebo vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32057
26.6.18 14:50

@Daja254 Tak já bych jako první chtěla vidět povolení, kromě toho, ta cesta mu nepatří, nemůže jen tak někomu rozkopat cestu a už vůbec si tam nemůže nacpat trubky. Platí vlastníkovi cesty pronájem? To to tam nikomu nevadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
26.6.18 14:53

@Monchichik
Právě že se jí každý bojí a to tu bydlí všichni x let, já jenom rok..:/ každý jenom remcá za oknem a skutek utek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32057
26.6.18 14:55

@Daja254 No tak běž na úřad a oznam to. Kdo se jako koho bojí? A proč? Jeden soused tam bude terorizovat celý barák? To je snad jedno, jak dlouho tam bydlíš ,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
26.6.18 15:01

@Monchichik Oni se ho bojí, protože je schopný dělat totální Peklo. Sousedovi jako ne v bytovce ale už v baráku tak mu vadilo že udí maso, soused je na silných pražkách a byl i u psychologa. Ne- li dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32057
26.6.18 15:06

@Daja254 No tak to by neviděl, jakého pekla jsem schopná já. Dokud mu bude někdo pořád ustupovat, tak si bude dělat co chce. Jak ho vůbec napadne kopat cestu a dát si tam trubky, to mi není jasný. To bych jen tak nenechala. A že přemisťuje nebo krade značky bych taky nahlásila. Za chvíli se tam zblázníte kolektivně z jednoho dědka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
26.6.18 15:10
@Monchichik píše:
@Daja254 No tak to by neviděl, jakého pekla jsem schopná já. Dokud mu bude někdo pořád ustupovat, tak si bude dělat co chce. Jak ho vůbec napadne kopat cestu a dát si tam trubky, to mi není jasný. To bych jen tak nenechala. A že přemisťuje nebo krade značky bych taky nahlásila. Za chvíli se tam zblázníte kolektivně z jednoho dědka.
:palec: úplně žasnu, co si nechá celý barák líbit od jednoho pomatence. Bylo by mi úplně jedno, že tam jsem měsíc nebo rok. Jednou za to zaplatili a mají stejná práva, jako kdokoliv jiný.
  • Citovat
  • Upravit
32057
26.6.18 15:12

@Lalelale No tak evidentně si to dědek nemyslí, tomu to tam patří celý :lol: . Já jsem na takový chování fakt vysazená a navíc sám dělá věci, co nesmí :think: , to by si fakt se mnou užil :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
26.6.18 15:16

@Monchichik já myslím, že ono ho v tom chování sousedů jedině povzbuzuje. Každý se bojí na něj křivě podívat a nikdo mu nic nevytkne. Taky bych řádila, až by se mi vyhýbal. Na tyhle problémové někdy nic jiného ani neplatí. A teda to potrubí načerno bych nahlašovala hned zítra :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max