Půjčení šicího stroje
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Půjčení šicího stroje
Zařizujeme byt a velmi by se nám hodil šicí stroj. Jako studenti si nemůžeme dovolit nový a navíc ho nebudeme potřebovat tak dlouho(tak půl roku). Říkala jsem si, že na koho jiného se obrátit než na akční maminky z emimina. Nevěděly byste náhodou někdo, jestli by se nedal někde nějaký stroj jen půjčit (v Brně)? Děkuju Klára
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Spíš než půjčení bych koukla po bazarech, zda byste nenašli za odvoz nebo pár korun. A hlavně se o něj pak nemusíte bát, kdyby se něco stalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klara.tabaskova půjčení těžko, ale na bazaru seženeš za pár kč starší ale funkční modely.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám doma krásný kvalitní šicí stroj z bazaru - Pfaff, starší, ještě bytelný kovový a nemůžu si ho vynachválit. A stál mě pětikilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak děkuju moc za tip, vyrazím tedy do bazaru. Pěkný večer všem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Klaro, spíš koukni po netu po bazárkách atd. Je tu větší výběr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Brně funguje šicí dílna, pronajímají pracovní místa se šicím strojem. Viz stránky Brno šije.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Brně fungují dvě šicí dílny, zmíněné Brno šije na Moraváku a potom v Industře na Masné. Z bazaru nebo na inzerát je to trochu loterie, ale když je možnost ho vidět v provozu a není to krám, který deset let ležel v garáži, tak je to v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit