Jaký vybrat šicí stroj
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@wasabi83 jeste doporucuju projet si web caramilla.cz tam jsou recenze, navody, videa
Pro zacatecnika na detske siti ideální start.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@steeve @masinka9 Moc díky, na ty str. mrknu. Mám ještě chvilku čas než dojdou finance. Nápadů už mám a v ruce to šít by byla katastrofa
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@masinka9 Píšeš, že používáš na šití ten „overlockový“ steh - fakt to jde? Jak to šiješ, necháš ten cikcakový přesahovat kraj materiálu nebo to nějak obstřihuješ? Nevtahuje se ti to do stehové desky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tiger-lily mám i over patku ale jedu to s běžnou průhlednou patkou. Nic se mi nevtahuje. Použivám to např. na sedové švy na softshellu, kde to musí pružit, ale nechci si na to prznit svůj obyčejný overlock stroj. Jedu po kraji, nejde mi tolik o obnitku a začištění ale spíš o pružnost stehu. A taky nezapošívám, vůbec se nepáře. Mám na mysli tento: /___/___
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@masinka9
Tak to jde asi o názor na zpracování. A boční šiješ jakým stehem? Já se teda přiznám, že pokud něco není podšité, nedovedu si představit, že by to nebylo šité na obnitce a zvlášť ten softshell ještě beru prošívačkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tiger-lily boční šev prošiju tím overlockovým taky a pak zvenku prošiju rovnostehem. Snažím se vždy prošít vše, co technicky jde, i na bundách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@masinka9 píše:
@Tiger-lily boční šev prošiju tím overlockovým taky a pak zvenku prošiju rovnostehem. Snažím se vždy prošít vše, co technicky jde, i na bundách.
Tak to už si dokážu představit, to prošití to přece jen zapraví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nový šicí stroj
Dobrý den,
mohla bych Vás poprosit o doporučení šicího stroje? Šiji teprve pár měsíců na zapůjčeném stroji. Protože se tomu chci věnovat každý den, hledám stroj, který už mi nějakou dobu vydrží. Ne nic pro začínající švadlenky. Aby měl všechny základní potřebné funkce. Funkce navíc jako automatické navlečení či odstřižení nitě by bylo jedině plus. Značka není podstatná, nemusím se vázat ani na servis v okolí. Chci se Vás zeptat jaký šicí stroj na každodenní šití byste mi doporučili, tak aby mi vyhovoval i za několik let? Cenově ideálně do 10 000,– pokud je to vůbec možné? Předem moc děkuji za jakékoliv názory či zkušenosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím o radu, kde koupit kvalitní šicí stroj, který vydrží jak se říká už napořád. Šití je mým koníčkem a můj laciný šicí stroj už dosloužil a rozhodla jsem se investovat do nějakého kvalitnějšího, proto budu ráda když poradíte, na co si dát při výběru pozor apod. ideálně kam zajít v Praze nebo na jaké weby se podívat. Moc díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nekoukala bych tolik na značku, jako na parametry. Nejlepší výběr a zákaznickou podporu mají prodejny Strima, jsou i v Praze.
- Citovat
- Upravit
A nemají taky e-shop? Ráda bych se nejdřív na nějaké šicí stroje podívala a přečetla si o nich.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si objednávala odtud mají možnost vložit šicí stroje do porovnávače, to mi při výběru hodně pomohlo. Podle toho co čtu, tak je to e-shop právě od společnosti.
edit admin - nepovolená reklama, odkaz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, mockrát děkuju, ten porovnávač je moc dobrá věc, to jsem potřebovala. Prozradíš jaký šicí stroj máš ty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit