Dobré restaurace v Praze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
185
4.2.14 19:08

Mohu vřele doporučit Lucky Luciano (pizzá, těstoviny atd.) v Holešovicích a Restaurant Neklid (vynikající masa a fenomenální domácí hranolky) ve Vršovicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
5.6.14 15:01

Prosím o tip na opravdu dobrou restauraci v Praze na oslavu promoce. Ideálně poblíž Karolina (Ovocný trh). Na ceně nezáleží, nejsme z Prahy, takže to chceme spojit i s nějakým kulinářským zážitkem. Máma by moc chtěla k Pohlreichovi - stojí to za to? Nebo něco podobného, výjimečného? Předem děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
5.6.14 15:04

Pohlreich za to docela stoji, ale hlavne na obed. doporucila bych treba bellevue nebo amade - tam jsou i privetivejsi ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
5.6.14 15:04

Jinak pro maminky s mimi doporucuji nove objevenou restauraci miminoo u zizkovske veze. pro deti je tam super prostor na hrani, pro rodice zahradni houpacky. parada! na leto super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
5.6.14 15:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6572
5.6.14 15:06

Zkuste Ambiente…to je kulinarsky zazitek ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
CarolS
5.6.14 15:18

Taky doporučuji Ambiente ;)

• Citovat
  • Upravit
14637
5.6.14 15:28

Ambiente mi přijde spíš jako žranice než kulinářský zážitek. Na promoci se hodí Kogo https://www.kogo.cz/…go-havelska/ nebo třeba bývalý Rybí trh, dnes Sage http://www.sagerestaurant.cz/cs/kontakt/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
5.6.14 15:31

Taky bych šla do Ambiente.

• Citovat
  • Upravit
15443
5.6.14 15:35

My máme Imperial (Pohlreicha)rádi, měli jsme tam už pár rodinných sešlostí. Mě vyhovuje, že se tam nají i děti, který jsou hodně na klasickou českou kuchyni (svíčková, řízek) tak i někdo, kdo chce zkusit něco míň obvyklého. A nejradši tam mám dezerty. Jenom je potřeba hodně dopředu rezervovat, bývá plno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
5.6.14 16:16

Za mě urcite Imperial, vari tam opravdu dobre a na promoci myslím ideální :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.6.20 08:18

Avocado Gang na Křižíkové, zdravá jídla, (přitom výborně chutnají) pro mě výhoda, že se tam dá i snídat od 8.00.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.24 21:09

Ukázka menu

Ukázka menu, inspirace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.24 22:10

ukazka

Ukazka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yellows
13.7.24 09:10

Podle me je Cafe Louvre predrazena skolni jidelna s hnusnym cajem.
Potrefena husa je sazka na jistotu.

Ja chodim pravidelne do restaurace U Sevce Matouse u Prazskyho hradu, jidelni listek je na netu, caj maji dobry, davam si u nich bud smazeny syr nebo gulas.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.