Dobré restaurace v Praze
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Mohu vřele doporučit Lucky Luciano (pizzá, těstoviny atd.) v Holešovicích a Restaurant Neklid (vynikající masa a fenomenální domácí hranolky) ve Vršovicích.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím o tip na opravdu dobrou restauraci v Praze na oslavu promoce. Ideálně poblíž Karolina (Ovocný trh). Na ceně nezáleží, nejsme z Prahy, takže to chceme spojit i s nějakým kulinářským zážitkem. Máma by moc chtěla k Pohlreichovi - stojí to za to? Nebo něco podobného, výjimečného? Předem děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pohlreich za to docela stoji, ale hlavne na obed. doporucila bych treba bellevue nebo amade - tam jsou i privetivejsi ceny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak pro maminky s mimi doporucuji nove objevenou restauraci miminoo u zizkovske veze. pro deti je tam super prostor na hrani, pro rodice zahradni houpacky. parada! na leto super
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ambiente mi přijde spíš jako žranice než kulinářský zážitek. Na promoci se hodí Kogo https://www.kogo.cz/…go-havelska/ nebo třeba bývalý Rybí trh, dnes Sage http://www.sagerestaurant.cz/cs/kontakt/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme Imperial (Pohlreicha)rádi, měli jsme tam už pár rodinných sešlostí. Mě vyhovuje, že se tam nají i děti, který jsou hodně na klasickou českou kuchyni (svíčková, řízek) tak i někdo, kdo chce zkusit něco míň obvyklého. A nejradši tam mám dezerty. Jenom je potřeba hodně dopředu rezervovat, bývá plno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě urcite Imperial, vari tam opravdu dobre a na promoci myslím ideální
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Avocado Gang na Křižíkové, zdravá jídla, (přitom výborně chutnají) pro mě výhoda, že se tam dá i snídat od 8.00.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle me je Cafe Louvre predrazena skolni jidelna s hnusnym cajem.
Potrefena husa je sazka na jistotu.
Ja chodim pravidelne do restaurace U Sevce Matouse u Prazskyho hradu, jidelni listek je na netu, caj maji dobry, davam si u nich bud smazeny syr nebo gulas.
- Citovat
- Upravit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.