Restaurace v zoo - samotest

2600
2.6.21 22:01

Restaurace v zoo - samotest

Zdravím, o víkendu se chystáme do zoo, budeme se ta chtít i najíst a už jsem ze všech těch opatření zmatena.
Stačí mi pro vstup do restaurace v zoo domácí test?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3023
2.6.21 22:06

Sedí se venku… je to vetsinou formou bistra. Takze objednas, nandaji to, doneses si ke stolu, nikdo po nikom nic nevyžaduje. To by lidi jen tahali papiry a hledali neco v mobilu. Nic nepotrebujes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35890
2.6.21 22:09

On to fakt někdo řeší? Byli sme v Zoo, seděli sme venku nikdo nic nechtěl, na zahrádce u vydajovyho okna taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
2.6.21 22:14

Restaurace to neřeší, ale může ti na rameno zatukat hygiena s policii. Nevím kolik desítek tisíc je v ČR restauraci, ale kontrol bylo pár desítek. Samotest musíš dělat ale v každé, takže si vezmi do sáčku jeden a nos ho v kabelce třeba týden :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2600
2.6.21 22:29

@Bubla Bůčková
Díky, nějak tak to plánuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2600
2.6.21 22:29

Nevím, jestli to nekdo řeší, zatím jsem nikde nebyla, ale chci být připravena ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
2.6.21 22:47

Provozovatel a obsluha restaurace to nekontroluje a ani na to nemá právo. Kontrolovat to může policie s hygienou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
2.6.21 23:44

Dneska jsme byly s kamarádkou v ZOO a nikdo to neřešil a po nikom nic nechtěl. Já si teda koupila párek v rohlíku a sežrala ho na odlehlé lavičce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.21 23:48

A samotest má být udělaný z domova nebo ho provéct až před kontrolou?

• Citovat
  • Upravit
18270
3.6.21 03:53
@Anonymní píše:
A samotest má být udělaný z domova nebo ho provéct až před kontrolou?

Napiš si čestné prohlášeni, a to nos u sebe, když tě bude někdo prudit je lepši ukázat papír, než někde plivat, nebo se šťárat v nose. Stejně už se dobrovolně nikdo nesamotestuje, hromada lidí je očko, v práci se píše dokola čest. prohlášení a je hotovo. Papír nosím u sebe, potřebovala jsem ho u kadeřnice. To jsme to dopracovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14622
3.6.21 08:05

Tak si sedni čelem do prostoru a až uvidíš policajta s bábou, tak zdhrneš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2600
3.6.21 09:04

Vsem, co odpověděli k tématu, děkuji.
To, zda to někdo kontroluje, je mi fuk, ptala jsem se jen, zda stačí samotest ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
29.11.21 23:54

Ahoj, ozivim diskuzi. Nevite nekdo nahodou jak je to ted s omezenim v prazske zoo s vnitrnima prostarama? Mam pulrocni dceru a chtela bych ji nakojit nekde uvnitr. Nevite jestli je tam nekde moznost kam me pusti bez ockovani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14622
30.11.21 11:31
@Villanele píše:
Ahoj, ozivim diskuzi. Nevite nekdo nahodou jak je to ted s omezenim v prazske zoo s vnitrnima prostarama? Mam pulrocni dceru a chtela bych ji nakojit nekde uvnitr. Nevite jestli je tam nekde moznost kam me pusti bez ockovani?

Podle mě když tam nebudeš nic konzumovat, tak tam sedět můžeš, ne? Kor když budeš kojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11081
30.11.21 11:34

Asi bez konzumace nic kontrolovat nebudou, ale při nákupu jídla v restauraci očkování kontrolují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí