Ručníky Ikea flekatí

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
alca a danik
31.10.12 18:45

@Regina Hero :nevim: no, ničeho takového si nejsem vědoma, ale prostě mi vrtá hlavou, že po každém vyprání jsou mapy další a další na jiných místech na všech osuškách i ručnících… :think:…prostě záhada :lol: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10819
1.11.12 11:55

@alca a danik já mám na ručníkách z ikea taky bílé flíčky…né tak velký jak máš na fotce, ale prostě místama je barva úplně pryč :zed:
Dokonce ručníky ztratily tu výraznou modrou barvu co měly jako nové…myslela jsem, že to peru teda na moc vysokou teplotu (60), no ale tímto asi nebude.
Jsou kupované nedávno, dřív se mě to nikdy nestalo :zed:
Takže asi nekvalitní várka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alca a danik
3.11.12 14:53

@anemax tak že by? :think: :nevim: :think:
no, já už si každopádně barevný nekoupim…jedině bílé :lol:
tyhle jsou na vyhazov, v kopelně to vypadá děsně… :roll:

• Citovat
  • Upravit
10819
3.11.12 15:11

@alca a danik no to je pravda, že to vypadá hnusně…určitě je to nekvalitní várka :zed: asi jsme měly smůlu :think:
No, bílé já mít nemůžu.....byly by pořád špinavé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22820
1.12.18 12:49

Ahoj, přidávám zkušenost s fleky na ručnících od Ikey, mám je taky, ale mám to i na jiných ručnících. A jsou ale také ručníky na kterých to není :think: Též nedávám žádné Savo ani těmi ručníky nic nevytírám. Spíš mě napadá, jestli třeba, když se manžel můj otírá obličejem do ručníku,jestli to třeba nějak nereaguje a nebo třeba tím, že přidávám do praní místo aviváže ocet :think: Taky na to nemůžu přijít, čím by to jinak mohlo být :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
1.12.18 13:27

Prací gel mi vyžral barvu, když jsem jí dala přímo na prádlo. Ted používám jenom prášek a bez problémů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101534
1.12.18 13:37

@sharunka03 Tím octem by to být nemělo, já ho přidávám ke všemu prádlu a jediné fleky co mám jsou buď v podpaží od deodorantu nebo pokecané od jídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
1.12.18 13:41
@Mirenka píše:
Prací gel mi vyžral barvu, když jsem jí dala přímo na prádlo. Ted používám jenom prášek a bez problémů

Presne tak, gel vyzira barvu. Zajimavy je, ze na nicem jinym nez na frote rucnikach, ale nejen Ikea, mi to neudela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
2.12.18 03:19

Ja mam osusky z Ikei uz 8 let a taky je obcas nekde vyzrany flicek. Myslela jsem ze mi tam nekdy neco kaplo…tak asi ne:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22820
5.12.18 21:17

@j.a.n.i1 aha, tak to jsem ráda i tak díky za odpověď :)

@histep to u nás to udělalo i na pyžamech teda :( ale zase jen na některých, nechápu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný