Snažilky Listopad

• Otevřená skupina

Pro všechny, co se snaží. :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

1720
4.11.15 09:01

snažilky Listopad

Ahojky, kdo se přidá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1720
15.11.15 12:55

Tak už nás je tady pár, tak něco holky nechcete něco o sobě napsat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
15.11.15 13:03

Ahoj snazime se s manzelem o miminko uz 4mesice. nechavame tomu volny prubeh…uz 3 prerostly mimca mam :D rada si tu s Vami popovidam a i nejake rady prectu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
15.11.15 13:35

@Verunnkaa A jak velké děti máš? My se teď o druhé snažíme od léta, intenzivněji asi dva měsíce, máme 17 měsičního kluka a doufáme, že to teď vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
15.11.15 13:56

Ma dceru Katku 9let, Dominiku 7let a syna Matyáše v unoru mu budou 4roky :) ale porad se me drzi dalsi mimco tak zkousime :D predtim jsem otehotnela hned a ted to moc nejde tak se chci informovat na babske rady atd. Pripadam si jako bych se snazila o prvni.ja uz taky doufam, ze ted uz to vyjde zrovna v utery mam mit ovulaci tak uvidime nooo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
15.11.15 14:01

@Verunnkaa Tak to je super, my máme Matouška :) a kolik ti je, jestli se můžu zeptat? Mě je 28, ještě kojím, takže jsem cyklus měla takový divný, koupila jsem si kapky gynex a krásně ty kapky to srovnaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
15.11.15 14:09

To je podobny :D me je 28 taky tak to super :D ja jsem kojila jen prostredni dceru rok a pul, ale vytrpela jsem si… :zed: Dostala jsem od doktorky na gynde ted jakysi Duphaston ze mi pry vytvori „pojicek“ pro zahnizdeni tak uvidim…uz bych rada byla v klidu doma. pracuji na trismenny provoz a je to na palici :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
15.11.15 14:14

Tak já jsem ovulaci, měla nejspíš minulý víkend, během týdne mě hodně bolely prsa, tak jsem to viděla velice nadějně, ale včera mě to trochu přešlo tak se obavám, že to nevyjde, i trochu špiňím dneska, ale třeba to bude uhnizďování, pořád mě ty prsa trochu bolí tak snad to bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
15.11.15 14:18

@Verunnkaa Tak to si měla dcerku brzo teda, my jsme studovali výšku, tak to trvalo než jsme začli, ale tím že chceme aspoň tři děti, tak taky musíme s tím chci pohnout, mě mamka měla ve 39 a už jsem byla jako jedináček, a ta výchova taky úplně jiná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
15.11.15 14:22

Treba jo :-) Minuly mesic jsem si to myslela bolel me podbisek a prsa a stejna ta potvora na den presne prisla :-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
15.11.15 14:24

No ja jsem byla rada, ze jsem dokoncila s mimcem skolu.no je to rozdil ve vychove jako jedinacek.ja jsem vzdycky chtela velkou rodinu tak ji ma, ale jeste mi tikaji biologicke hodiny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
15.11.15 14:27

To jsou moji roštaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
15.11.15 14:29

@Verunnkaa Děti vypadají spokojeně, já jedináček nejsem, mám tři sourozence ale o hodně starší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
15.11.15 14:35

Tak jsem to myslela ti starsi uz jine zajmy a ty jako mala s rodicema.ja mam dva sourozenece a jsme vsichni co 3roky po sobe.ja jsem nejstarsi. deticky jsou spokojene a musi poslouchat jinak by maminka sla do blazince :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
15.11.15 14:37

Delas si ovu testy nebo meris teplotu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů