Strasti v těhotenství

• Otevřená skupina

Chtěla bych zde otevřít skupinu pro maminky a nastávající maminky, které bydlí ve Velké Británii a poklábosit, jak se jim rodilo a nebo jaké zkušenosti mají s porody v cizině a péči o maminky :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

5588
3.2.11 17:09

Strasti v těhotenství

Jak jsem si tak říkala, že těhotenství bude opravdu zkušenost do života tak je a obzvlášť tady v Británii.
Od začátku to bylo všechno v pohodě.. děťátko veliké a zdravé,tak jsem si říkala, že už to zvládnu do konce.
Ale jakmile se dostavil ten můj čtvrtý měsíc a půl, tak posledních pár dní v noci trpím s necitlivostí rukou. Četla jsem spoustu článků, názorů maminek, názorů mých kamarádek a podobně a všude to bylo stejné..Že je dost možné, že mi chybí minerály jako je hořčík a vápník, nebo je to od páteře a to poslední syndrom karpálního tunelu.Každopádně všude radili,ať si zajdu k lékaři.
Tak jsem se tedy nechala objednat. Přišla jsem tam přesně na čas, na který jsem měla schůzku a byla jsem udýchaná, protože jsem se bála, že to nestihnu.. Navíc to byla moje první návštěva lékaře bez přítele, takže jsem byla i malinko nervozni.
Při čekání na zavolání jsem si v hlavě omlívala co asi tak budu říkat a jak všechno formulovat a že se zeptám i na ty minerály a na ostatní.
Moje doktorka si mě nezavolala,ale doktor, který měl zrovna volno, nějaký pan Said a dál nevím- byl to pakystánec, nebo jiná kultura, který na mě hned zapůsobil dost nelibě.
Ještě udýchaná jsem si sedla k němu na židličku a začala hledat můj lístek, na který jsem si všechno napsala.Svojí angličtinou jsem mu zformulovala co mě trápí a zeptala se na ty minerály a na ta záda a taky i na to poslední.. koukal na mě jak na idiota.
Sám mě přerušil a řekl, že žádný minerály s tím nemají nic společnýho a že to jedině může být syndrom karpálního tunelu a že se mám u sestry objednat na wrist splits, což jsem nevěděla co znamená a tak jsem se na recepci zeptala jestli mi s tím pomůžou, doma jsem si našla, že je to zápěstní dlaha. Doktor se mě ještě mimochodem zeptal, jestli jsem o tom někdy slyšela.. Samozřejmě, nejsem debil a všechno možný si čtu,takže jsem věděla, o čem mluví a už před tím jsem si říkala, že to nechci mít a modlila se, ať to jsou jen minerál- to mi proběhlo hlavou, já jen řekla že ano. Řekl, že mi pro jistotu vytiskne z internetu, co to znamená a já si to mám přečíst.. návštěva u něj byla asi 5 minutová, nepříjemná a odcházela jsem s pocitem největšího idiota na světě. :-(
Jakmile jsem dorazila domů, tak jsem se histericky rozbrečela. to je další strast, kterou jsem nečekala a to takovou náladovou přecitlivělost.Celý den volna jsem byla doma a byla celá na měkko a plakala a plakala a pak jsem přestala a pouštěla si televizi a zase v ní bylo něco absurdního, co mě rozbrečelo.. přítel byl na nějakým kurzu,takže to že jsem byla doma sama mi taky nedávalo moc síly a tak jsem byla sama ze sebe už tak zničená, že jsem doma neudělala absolutně nic co jsem chtěla dělat..
a jaké jsou nebo byly strasti v Uk s lékaři a samotným těhotenstvím ? jinak jsem dostala ty dlahy a budu v noci spát s nima.. prý je to jen první krok k uzdravení :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5135
29.1.13 21:19

Ahojik, az ted jsem narazila na tvuj prispevek. No, ja tu mam bohuzel stejne zkusenosti. Po kazde navsteve doktora jsem tu brecela :hug: :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny