Sušička LG zvuky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Sušička LG zvuky
Ahojte holky, konečně jsem se dočkala nové sušičky, ale dost mě překvapila hlasitost. Nemáte některá taky sušičku LG? V průběhu sušení jakoby vrčí a obcas jde slyšet jak se spustí ventilátor. Když to srovnám s pračkou, tak je pračka až na ždímání tišší. Díky moc! 😊
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Máme sušičku LG a slyšet jde, ale úplně ty zvuky nezkoumám. Zavřu vždy dveře do koupelny a zásadně nesuším před spaním, protože jak je ticho, tak to pak jde slyšet až do horního patra…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KatulkaH Sušička je o dost hlučnější než pračka. Máme oboje LG a o pračce ani nevim a sušička je hlučná
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme jinou značku, ale hučí taky. Mně je z toho někdy až zle, z těch vibrací. Zavírám dveře do koupelny a mezi ně dávám ručník, protože to rezonuje, máme dřevěné. Je to ale normální, hučí to takhle každému
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme Bosch, hlučnosti srovnatelná s myckou, pokud tam dam něco co “tříská” o buben tak samozřejmě hluk se zvyšuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to jste mě potěšily, já už se bála že ji nemáme ani 10 minut a už budu řešit reklamaci. 🤦♀️ 🙃
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sušička prostě hučí, to je normální. A ty další zvuky - obvykle je to třeba čerpadlo, které několikrát během sušení čerpá vodu do nádržky na vodu/odpadu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AnastazieB píše:
Sušička prostě hučí, to je normální. A ty další zvuky - obvykle je to třeba čerpadlo, které několikrát během sušení čerpá vodu do nádržky na vodu/odpadu.
Hučení ventilátoru a nebo čerpadla chápu, ale zarazilo mě to jakoby vrčení od motoru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit