Sušička LG zvuky

6
27.8.21 10:00

Sušička LG zvuky

Ahojte holky, konečně jsem se dočkala nové sušičky, ale dost mě překvapila hlasitost. Nemáte některá taky sušičku LG? V průběhu sušení jakoby vrčí a obcas jde slyšet jak se spustí ventilátor. Když to srovnám s pračkou, tak je pračka až na ždímání tišší. Díky moc! 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27.8.21 10:09

Máme sušičku LG a slyšet jde, ale úplně ty zvuky nezkoumám. Zavřu vždy dveře do koupelny a zásadně nesuším před spaním, protože jak je ticho, tak to pak jde slyšet až do horního patra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
27.8.21 10:11

@KatulkaH Sušička je o dost hlučnější než pračka. Máme oboje LG a o pračce ani nevim a sušička je hlučná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
27.8.21 10:24

My máme jinou značku, ale hučí taky. Mně je z toho někdy až zle, z těch vibrací. Zavírám dveře do koupelny a mezi ně dávám ručník, protože to rezonuje, máme dřevěné. Je to ale normální, hučí to takhle každému

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045
27.8.21 12:21

Máme Bosch, hlučnosti srovnatelná s myckou, pokud tam dam něco co “tříská” o buben tak samozřejmě hluk se zvyšuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
27.8.21 15:36

Tak to jste mě potěšily, já už se bála že ji nemáme ani 10 minut a už budu řešit reklamaci. 🤦‍♀️ 🙃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13764
27.8.21 16:08

Sušička prostě hučí, to je normální. A ty další zvuky - obvykle je to třeba čerpadlo, které několikrát během sušení čerpá vodu do nádržky na vodu/odpadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
27.8.21 16:11
@AnastazieB píše:
Sušička prostě hučí, to je normální. A ty další zvuky - obvykle je to třeba čerpadlo, které několikrát během sušení čerpá vodu do nádržky na vodu/odpadu.

Hučení ventilátoru a nebo čerpadla chápu, ale zarazilo mě to jakoby vrčení od motoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí