Sušička prádla - rady

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2081
30.3.15 08:31

Ohledně srážení věci - máme Miele, takže ve kvalitě susicky to nebude. Je to susicka stará půl roku, s tepelným čerpadlem a taky srazí věci. Susim na automatika suché do skrine a srazila se nějaká trika, dziny a ponozky. Dneska zkusím susit na syntetiku a uvidim. Spis jde o kvalitu tkanin - trička z H&M už nekupuji, ta se srazila totálně. M&S, Esprit, Tchibo a sportovní obchody drží pořad stejně. Taky je možný, ze jsem přibrala a kalhoty jsou mi malý proto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
30.3.15 09:52

@Lemona pračka i sušička AEG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
30.3.15 21:47

My máme sušičku Beko a jak jsem psala jsem s ní naprosto spokojená a nepozoruju žádné srážení prádla. A oblečení máme naprosto normální - značky neřešíme… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
25.9.18 12:53

Ahoj holky, prosím o radu. Dnes jsem si konečně objednala svoji vysněnou sušičku, teď ale jen tápu, jestli je potřeba začít prát nějak jinak. Vím, že se nemá používat aviváž. Jsem zvyklá používat na praní kapsle - ty používat mohu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
25.9.18 13:01

@Kajak18 : ja jsem si nejprve myslela, ze avivaz a gely na pradlo se nesmi pouzivat, kdyz se pradlo hodi do susicky a taky jsem se tim par let ridila… pak jsem si precetla poradne navod a tam bylo “avivaz davkujte dle doporuceni vyrobce” a tak jsem zacala avivaz zase davat a je to ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
25.9.18 13:11

Ahoj, já aviváž nedávám. Je to mastné a má to sušičku zanášet. S kapslemi také peru a je to v pohodě. Jinak ono to prádlo po vysušení stejně moc pěkně voní i jenom po vyprání v prášku…

Jinak užij si to, podle mě je sušička vynález století.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
25.9.18 13:20

Aviváž nepoužívám,v sušičce mám dva míčky,aby bylo prádlo měkké a dávám voňavé ubrousky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
25.9.18 13:32

Avivaz do susicky nedávám, ale kapsle normálně používám.

Jinak gratuluju k nejlepšímu rozhodnutí v tvém životě, bez susicky si už svůj život neumím představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.18 11:31

Prosím o radu. Konečně jsem dostala sušičku! Včera jsem ji poprvé zkusila s očekáváním,že nebudu muset žehlit… nicméně mě to zklamalo, protože trička byla pomačkana… :(
Byl to pro mě hlavní důvod…dala jsem na program bavlna do skříně… Máte někdo nějaké tipy jak správně sušit? Děkuji :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
18.10.18 11:38

@123muminek123 Vyndala jsi prádlo hned po usušení? Já dávám většinou taky program bavlna do skříně nebo denní.Skládám ještě teplé,rukama uhladím a šup do skříně.Zmačkané prádlo nemám,ale já nežehlila ani před tím,než jsem si sušičku pořídíla,tak mi to možná nepříjde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.18 11:40

@mikinka18 vyndala asi půl hodiny po dosušení…je to pozdě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
18.10.18 11:53

@123muminek123 Bylo prádlo ještě teplé? Já mám třeba sušičku,která když nevyndáš prádlo hned,občas otočí buben aby se právě oblečení nepomačkalo. Myslím,že to bude tím,že jsi oblečení nevyndala hned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
18.10.18 12:09
@123muminek123 píše:
@mikinka18 vyndala asi půl hodiny po dosušení…je to pozdě?

Tak pokud se ti tam půl hodiny to prádlo „válelo na sobě“, tak to víš, že se ti to zmačká. Pokud ho vyndáš hned, tak je to nejlepší, případně si tam určitě dej ochranu proti pomačkání. Moje sušička to má tak, že mi až 90 min po usušení občas to prádlo otočí a pak je to lepší, než kdyby to tam leželo na sobě…To vykoumáš. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí